BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44

İşte PKK'nın hain planı! Meğer PKK...

Çözüm süreciyle birlikte Kürt meselesi için çözüme yaklaşılmışken PKK, yine saldırılara başladı.Peki PKK bunu neden yapıyor. Bu sorunun cevabı bu haberde gizli...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Zühtü

Adanalı sanırım sen anneyim yazmıştın , çocukların kocan yokmu senin , ateşin başınamı vurmuş hergün kan kokan yorumlarlar yaziyorsun , kendini birine vurdurt rahatlarsın !.

ervan

çözüm sürecinde her türlü ihanetin alt yapısını kuran teröristlere tanınan 3 yıllık süre türkiyeye itibar mı kazandır dı ki ülkesinin güvenleğini sağlamaya çalışmak itibar kaybettirsin. boş laf bunlar. akademisyen geçinen tenekeler işte tıngırdıyor pkk lehine

ADANALI

En ağır silahlar kullanılarak en kısa sürede imhası şarttır.. Devletimizin bunu yapacak gücü vardır , bunlarla kan dökülmeden insan olmaları yolunda çok çaba gösterdiler.Baktılar olmuyor artık devlet şamarıyla perişan ediliyorlar.. Panik içindeler ağır zayiat verdiler , yabancı basında bile 3 gün önceki bombalanan cephaneliklerindeki yangının sönmediği patlamaların devam ettiği videolar bilgiler yayınlanıyor.. devlet kararı kesin verdiyse bunların kökünü kazıyacaktır emin olun.

dede

karşılığında pkk ya ne vaad edildi. yoksa özerklik vaad edilmiş olmasın.

mesut

evet barışı devlet bozdu. kime hesap verecek? terör örgütüne ya da onun sempatizanlarına mı hesap verecek? gücünüz yetiyorsa hesap sorarsınız.

Kardeşlik Kazansın

Herakles,kardeş,bence yanılıyorsun.İlk defa TC de bir başbakan(Eski Başbakan) kürt sorununu ciddi olarak ele aldı.Bu konuda bir çok icraatı oldu.Bunların başında Andımız,kürtçe TV,heryerde serbestçe kürtçe konuşmak ve bir sürü şey."Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz."Ne yaparsa yapsın,görmezden gelindi.Kürtleri savunduklarını iddia edenlere bir bakın,Allah aşkına...Uslublarına bir bakın.Sürekli germe peşindeler.Peki karşı taraf çok mu iyi...Onlarda öyle.Olan Kürt ve Türk gençlerine oluyor.Emperyalıst güçler kukla yöneticiler istiyor.Tayyip Erdoğan kuklalığı kabul etmediği için bütün bunlar oluyor.Eğer,kürt sorunu çözülmüş olsaydı.Ülkemiz hızla kalkınacaktı.Ama,bırakmadılar ve bırakmıyorlar.Şunu unutmayın,hangi ideoloji ve inanç sahibi kendisi gibi düşünmeyen insanlara özgürce düşünme hakkı vermiyorsa onun topluma vereceği hiç bir şey yoktur.PKK nin zihniyetine bir bakın.O bölgede yaşayan biri olarak söylüyorum.Baskı var,korkutma var.Dolayısıyla Eski TC den hiç farkları yoktur.

KÜRDOGLU

Sizden baslayalim, buyrun önce siz gelin sonra da anadolu cocuklarini alin askere. Eger ardin yiyorsa.

Ali DEMİR

Mesele şu, PKK artık eski tarzında değil, şehir yapılanmasını tamamladı, Siyasi kesimini iki parçalı hale getirdi, HDP ve DBP şeklinde, HDP siyaset, barış ve anlaşma ortamına, DPB mecliste temsilcisi olmadığından savaş söylemine öncülük ediyor. Özerklik açıklamaları ilede arkalarında PKK değil, Kürt halkı varmış izlenimi yaratıyorlar. Özellikle Avrupada operasyonların videolarını propaganda olarak kullanıyorlar. Mesela Zergele Kampını köymüş gibi, Ölen PKK Kevseri Kürt kadınıymış gibi sunup Türkiyenin Kürt halkına zulm ettiğini öne sürüyorlar.Ve sadece Güvenlik güçlerine saldırıda bulunuyorlar. 90 lı yıllarda köy basan bebek katilleri şimdi biz sadece Kürt halkına zulmeden askerlerden öc alıyoruz diyorlar. Amaçları Türkiye ile Uluslararası kurumları BM, Avrupa Birliği v.b.karşı karşıya getirmek. Çözüm süreci buna çok iyi ortam hazırladı. Pkk ya göz yumuldu. KJK, YPG,HPG aktif hale geldi. İsim değiştirdi. Çözüm süreci PKK'nın üst yönetimini etkisiz bırakmasına fırsat vermedi.

Burdayiz.

Evet.

Burdayiz.

Neden itibar kaybettirsin, pkk konusunda hangi ülke bize destek çıktıda, şimdi pkk ya saldırmakla itibar kaybedileceği düşünülüyor, ayrıca pkk bir örgüt, teröristtir silah bırakırsa zaten silahlı operasyon biter.

hasan

ya bırak Allahını seversen ya , pkk bozmuş anlaşmayı diyor . suruçtan önce hatta secimden önce cumhurbaşaknın söyeldğiği çözüm süreci yoktur. secimden sonra baknaların kullanıdığı süreci ruyanızda görürsünüz kelimerlieri bitirmişti zaten ama suruç olayıda tam savaşın başlangıcı oldu.asıl bitiren kim belli. mesele doç yada prof olmak değil kusura bakma. mesele ortada olanı görme meselesi tarafsız birşekilde

mamoste

tebrikler...

Bilge bilen

Zaten bu gibi söylemler ve söyleyenler yüzünden bu iş buraya geldi. 30 yıldır sizin dediğiniz şeyler fazlasıyla denendi. Her halde sizin haberiniz yok. Kaç köy boşaltıldı biliyor musunuz? Şehirler de mi boşaltılsın yada yakılsın? Bu yöntemler denendi ve bu örgüt gittikçe güçlendi. Bakıyorum ağzınızdan ölmeden ve öldürmeden başka bir çözüm kelimesi çıkmıyor. Bu mudur akademisyenlik bilginiz? Bundandır ki dünyada hiç bir akademisyenimizin başarısı yok.

turk tıt

son pkk lı olene kadar savas pkk ermenı oyunudur pkk eylemlerı sonunda ne oluyor kurt turk dusman oluyor bu kıme yara ermenıye ermenılerı turkler surdu kurtler kestı ermıne ıkısınede dusman pkk da bunlardan bolca var

Okuyucu

Hem Dekan diyorsunuz hem de Doç.Dr. diyorsunuz! Doçent olan bir kişi yasal olarak Dekan olamaz. Ancak Dekan Vekili olabilir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

JÖNTÜRK

KATILIYORUM.ASKER BİR AN ÖNCE BUTUN BÇLGEYİ KARIS KARIS ARAMLİ VE KİMSEYE KUŞ UCURTMAMALI .LAZIMSA 100 BİN ASKER DAHA ASKERE ALSIN BU İŞİ CÖZSÜN

mahir

Bu kadarda algi yaratilmaz..kim kime saldirdi? Kim gidip kandili bombaladi? Isidi bahane edip kandili kim bombaladi?? Hani niye isidi bombalamiorsunuz..bunu yazara soruorum..

Herakles

Kürt sorunu yok, müzakere yok, dolmabahçe mutabakatı yok her bir şeyi inkar eden Cumhuhurbaşkanı Erdoğan, savaşı başlatan PKK öyle mi? Bu savaşın neden başladığını herkes çok iyi biliyor AK partinin tek başına iktidar olamaması ve HDP nin barajı geçmiş olması, bugüne kadar HDP barajı geçmediği için hak edilmeden alınan vekillikler kürt oylarının yuvaya dönmesiyle bu defa söylem değiştirildi. Bu defa milliyetçi seçmene kancayı taktılar bir seçimde gerekirse MHP nin vekilleri hak edilmeden alınacak bunun olabilmesi için de MHP nin baraj altında kalması lazım. MHP nin baraj altında kalması için AK parti ve Cumhurbaşkanı milliyetçi söylemlere sarılıyor bu oyun tutarmı bilinmez ama temennim umarım tutmaz bu oyun yoksa tek başına iktidar ve bir başkanlık sistemine geçen bir türkiyenin sonunu hiç iyi göremiyorum maalesef

Poyraz Kasırga

Ülkemizde çoğu kez birbirine karıştırılan iki önemli konu DEVLET olmanın ve iktidar olmanın iki farklı konum ve sorumluluk olmasına rağmen bunların sorumsuzca birbirine karıştırılmalarıdır. İkdtidarlar gelici geçicidir ve seçimlerle bazen veya sıkllıkla değişken olabilir. FAKAT DEVLET olmanın sorumluluğu ve yükü daha ağırdır ve DEVLET gibi DAVRANILMALIDIR, ve siyasi partilerin oyuncağı haline getirilmemelidir.

  • 1