BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34

İşte erken seçim kararının arkasındaki gerçek!

Güvenlik ve Strateji Uzmanı Abdullah Ağar, devletin seçimin erken yapılmasını bir güvenlik, bir beka meselesi olarak algılayıp o şekilde davrandığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Erken seçim kararını almasının sebebi ABD'de süren mahkemenin bir para cezası kesip ekonomi bozulmadan seçime gitmek değilmi.

Misafir

Ak parti 'nin tek sorunu suriyeliler..yoksa fark atar sandıkta!

Ali Karatay

AKP'nin borazanları bunlar; AKMHP'nin "en çok oyu nasıl alırız, nasıl olur da iktidarı kaybetmeyiz" kaygısıyla aldığı bir seçim kararını bile halka "devlet meselesi" diye kakalamaya çalışıyorlar!

lami kamil

Reyna saldırısını yorumlarken hadis okuyan bir Ak Partilidir bu arkadaş.

kundemacı

"Devletin ve kamunun güvenliği" zurna. İşlerin kötüye gittiği görülünce kaçış için erken seçim. Değilse mecliste büyük bir çoğunluk var iken neden bu kaçışa ihtiyaç duyuldu?

Turgay

Bir bu işe karışmadığınız kalmıştı. Ne yani sanki Meclis'de çoğunluğu kıl payı olan bir hükümet var. Adam Meclis'den her istediği kanunu çıkarıyor hatta Meclis'i de takmıyor KHK'lar ile memleketi idare ediyor. İstediğini içeri attırıyor istediğini çıkarttırıyor. Hakimler önlerinde ilik arıyor Diyanet desen önünde kırk takla atıyor sen kalkmışsın neden bahsediyorsun.

metekan

ekonomi cartayı çekmiş ne güvenliğinden bahsediyorsun

  • 1