BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36

İşte Erdoğan'ın seçim sloganı!

Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri vizyonunu açıklayacak olan Başbakan Erdoğan'ın yeni sloganı da belli oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Kıvırmaya Gerek Yok

Bırak Allah aşkına mühalefetin imkanları yok mu bilindik birini niye çıkarmadılar ya da kendileri çıkmadılar ortaya zaten biliyorlar ki şansları yok çünkü halk zaten kararını vermiş. Şimdi kazanmayacağını bildiğin için sen de onlar gibi kıvır.

karahanlı

ötükenli it sen nerede kemik yalıyorsun

Onurlu Vatandaş

çok şükür özel bir şirkette çalışıyorum devlet memuru olmadığım için tayyipten emir alma gibi bir zilletede düşmüyorum. kimin hakim kimin savcı olacağına eğer başbakan karar veriyorsa ve bunu cemaat içinde yaptıysa yine zalimlik yapmıştır. bende defalarca kpss ye girdim hiç çalışmadım hiç bir zamanda bir beklentim olmadı açıkçası çokta umrumda olmadı. eğer bu gün devlet memuru olsaydım beynimi özgürce kullanamayabilirdim Allahtan korkmak yerine tayyipten korkabilirdim rızkın Allahtan geldiğine değilde tayyipten geldiğine inanabilirdim. çok şükür özelde çalışıyorum beynimi rahatça kullanabiliyorum özgürüm tayyiptende emir almak gibi bir korkum yok benim için rızkı veren allahtır tayyip değil. akp ile tek ilişkim son seçime kadar hep onlara oy verdim ve kasabamızın belediye başkanı akp liydi ve ben onu çok severdim gerçi şimdi oda koptu akp den millete olduğu gibi onada kazık attı akp hiç kimseden duymadığım hakaretleri ondan duydum akp için.

MMMMMMM

koskoca YALAN

ÖTÜKENLİKURT

TUTTUM BU SLOGANI!!! (2) Bu arada,Emekliler pazarda atık sebze topluyormuş, Memur ay sonunu iple çekiyormuş, İşsizlik yüzde onlarda seyrediyor,Üniversite mezunu milyonlarca genç Bilalin gemisinde tayfalık yapmaya bile razı iken iş bulamıyormuş,ülkemiz gelir uçurumunda dünyanın en bozuk ülkelerinden biriymiş!!!OLSUN!! O KADAR KUSUR KADI KIZINDA DA OLUR!!! İTİBAR:Ülkemizin itbarı şu anda tavan yapmış durumdadır!!! ORTADOĞUDA HABERİMİZ OLMADAN KUŞ UÇMUYOR!!!???Üç paralık IŞİD denen yamyam sürüsü, 49 vatandaşımızı esir almışken muktedirin yapabildiği,Konu unutulsun, bana hesap sorulmasın diye YAYIN YASAĞI koymaktır!!!Mısır'da, Suriye'de Irak'ta, İsrail'de elçimiz yoktur!!!Bebek katilleri garnizonun bahçesindeki gönderden,Ayyıldızlı şanlı bayrağımızı indirebilmektedir!!! Avrupa'nın birçok ülkesi muktedire seçim konuşması yapmak için "ülkemize gelme" demişlerdir!!!Bundan büyük itibar olur mu!!! İŞTE SEVGİLİ NECİP TÜRK MİLLETİ, YENİ PADİŞAH ADAYIN, VER OYU ALLAHIN DEĞİL ONUN KULU OL!

HASAN AL

DEVLETİN BÜTÜN İMKANLARINI KULLANACAK,MUHALEFETİN SESİNİ KISACAK BASKI UYGULANACAK,RAKİBE 1 DAK KENDİSİNE 1 SAAT ZAMAN AYRILACAK,SONRADA BENİ HALK SEÇTİ DİYECEK.KORK KORKMAZDAN UTAN UTANMAZDAN

gerçek şu ki

Devlet;adalet,işi ehline verme,şura/tbmm (muhalefetiyle iktidarıyla her kesimim temsil edileceği )ve evrensel hukuk değerlerini referans alan,temel hak ve hürriyetlern hayata geçmesini sağlayan ve teminat altına alan, demokratik hukuk devleti olmalı. değil mi? sizden/bizden yana devlet değil!..

cemal arayan

yıldız tibe haberini niçin kaldırdınız

işin doğrusu

o zalim dedikleriniz sizden birilerini hakim savcı kaymakam yaparken nasılda mutlu mesuttunuz.. onur ha.. ha ha ha..

aydın

ya siz dini bir cemaat olarak meydana çıkmadınız mı. şimdi siyasette sınır tanımaz oldunuz. bırakın artık bu çıkmaz yolu ve kendinize gelin. ak partiye saldırmak şimdiye kadar size zarar ve itibar kaybından başka ne kazandırdı. sizin saldırılarınız neticesinde ak parti ne kaybetti. sizin sayenizde tabanını seçim heyecanı sardı ve sandığa koştu. zararın neresinden dönülürse kardır. sizin kurtuluşunuz asli misyonunuza dönmektedir. siz hırsızsavar misyonuna bürünmekten vazgeçin. illede ak partiyle mücadele edilmesini istiyorsanız elinizdeki bütün materyal ve belgeleri, kasetleri ve tapeleri chp ye verin. o işi bırakın onlar devam ettirsin. her gün sosyal medyada yorumlarınızla ve paralel medyadaki yayınlarınızla ak partiyi karalamayı bırakın. neticede sizi şimdiye kadar destekleyen de ak partiyi destekleyen de aynı taban. millet size ayrı onlara ayrı misyon biçti. siz misyonunuzu unutunca millet sizi silip ak parti tarafını seçti. daha fazla batıp yok olmadan yaşananlardan ders alsanız.

LAİKÇİ

KİM DEMİŞ ERDOĞAN KAZANACAK...BU MİLLET KOYUN DEĞİLDİR..EKMELEDDİN BEY DAHA DÜRÜST BİRİ..

ÖTÜKENLİKURT

TUTTUM BU SLOGANI!!!! (1) "Yeni Türkiye Yolunda Demokrasi, Refah, İtibar" HARİKA! Yani diyor ki, muktedir muhterem; * Demokrasi istiyorsanız bana oy verin, * Refah istiyorsanız bana oy verin, * Devletin itibarı önemliyse bana oy verin!!! DEMOKRASİ: Bu konuda muktedir muhteremin çok parlak bir sicili vardır!!!??? İnsan haklarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın hürriyetine, kuvvetler ayrılığı prensibine, bağımsız yargıya, özerk üniversiteye, bilimin gelişmesine son derece saygılı!!!??? Din ile devlet işlerinin ayrı tutulmasına, (seküler devlet anlayışına) dinin insanları uyutup oy almaya alet edilmemesine özel önem vermesi dikkat çekicidir!!!??? Bu yazdıklarım gerçek ise muktedire oy vermelisiniz!!! REFAH: Muktedir sayesinde bazı işadamları havuz medyası için adambaşı 100 milyon dolar verecek güce ulaşmıştır! Bilal gemi sayısını 5 eçıkarmıştır, sakallı tesbihli zevat Başakşehirde 4. eşleri için ev açmakta zorluk çekmemişlerdir, bazıları sıfırlanamaycak kadar birikim sağlamışlardır!!

HASAN

HAKLISINIZ EKMELEDDİN BEYDE KİN VE NEFRET YOK..

KAMURAN

EKMELEDDİN BEY KAZANACAKTIR İNŞAALLAH..

fikret boduroğlu

slogan,''ne verirsen elin ile,o gider senin ile.daha çok oy ver,daha kolay köşe dön.''olsa,daha etkileyici olurdu.

İSLAMBEY

İtibar mış, hangi itibar??? Rant durumlarından ne haber??? Havuz durumu nasıl??? Doluyor mu???

Hayati

"Çek bir besmele, ver oyunu Ekmel'e" sloganı kadar güzel değildir. Demokrasiden bahsetmesi zaten inandırıcı değil. Hele Somada görüldüğü gibi kölelik düzeni kurduğu gerçekleri ortada iken refahtan bahsedilmesi de garip.

_kuLaLi_

1.Kahin veya siyaset bilimci olmaya gerek yoktur!! İYİ DİNLEYİN!!11 Ağustosta Tayyib Erdoğan T.C.'nin 12.C.Başkanı seçilecektir.Lise'ler de ve Ünüversite'ler de okutulan İnkilap tarihi kitapların da Tayyib Erdoğan'ın 12.C.Başkanı ve büyük bir devlet adamı olduğu yazılarak nesiller boyunca anlatılacak ve aktarılacaktır. 2.11 Ağustosta gazeteciler MHP genel merkezine gidecek ve Bahçeli'ye seçimler hakkındaki görüşleri sorulacak ve kendisi MHP den istifa ettiğini açıklayacak, bir ay sonra partililerin ısrarlarına dayanamayıp tekrar geri gelecek ve ölünceye kadar MHP genel başkanı kalacaktır.Ölünce de MHP liler Bahçeli nin mezarını ÜRE DOLU ibriklerle sulayacaklardır..

_kuLaLi_

1.Kahin veya siyaset bilimci olmaya gerek yoktur!! İYİ DİNLEYİN!!11 Ağustosta Tayyib Erdoğan T.C.'nin 12.C.Başkanı seçilecektir.Lise'ler de ve Ünüversite'ler de okutulan İnkilap tarihi kitapların da Tayyib Erdoğan'ın 12.C.Başkanı ve büyük bir devlet adamı olduğu yazılarak nesiller boyunca anlatılacak ve aktarılacaktır. 2.11 Ağustosta gazeteciler MHP genel merkezine gidecek ve Bahçeli'ye seçimler hakkındaki görüşleri sorulacak ve kendisi MHP den istifa ettiğini açıklayacak, bir ay sonra partililerin ısrarlarına dayanamayıp tekrar geri gelecek ve ölünceye kadar MHP genel başkanı kalacaktır.Ölünce de MHP liler Bahçeli nin mezarını ÜRE DOLU ibriklerle sulayacaklardır..

Onurlu Vatandaş

Allahım her şey senin elinde ya bölen brini ya birleştiren birini, ya İsrail cesaret ödülü almış birini ya filistin devlet nişanı almış birini, ya filistini sadece siyasi çıkarları için miting meydanında kullanan birini yada gerçekten filistin davasına gönül vermiş birini, ya çete adayını ya çatı adayını, ya adı yolsuzluklara karışmış birini yada geçmişi tertemiz birini, ya kendisinin ve ailesinin refahından başka bir şey düşünmeyen birini yada devleti ve milletini düşünen birini bu milletin başına getireceksin. gerçi ayetinde nasılsanız öyle yönetilirsiniz diyorsun ama biz yinede senin rahmetine sığınıyoruz. Zalimleri başımıza getirme halkımıza gerçekleri görmesini nasip et halkımıza ekonomik kaygılarından ziyade birazda rahmani kaygıları olmalarını sağla.

Alperen

Hangi istikrar ve refah!!! Zafer çağlayanın refahımı? Bakan çocuklarının refahımı? Ayakkabı kutucularının Refahımı? Hangi İTİBAR????!!! Ülkemiz dünyada yalnız kaldı ve DEĞERLİ YANLIZLIK diye bir Zırva uyduruldu!!! vatandaşa " İsrail dölü " diye bağırmak mı itibor? Somada ölenlermi? Bayrağın indirilmesi mi itibar??????????? Hadi Ordan!!!!!! Ekmeleddin bey daha Mantıklı, Akılcı, birleştirici, sevgi dili kullandı. hakaret et, küfret, ayrıştır... ve birlik, beraberlik nutukları! yemezler.

hah ha

Alternatifleri ne bak, Ekmeleddin İhsanoğlu, selahattin demirtaş. Sonra niye erdoğan kazanıyor, Bu adaylar daha kendi partilerinde şaibeli

ekmel beye

karar verdim ekmel bey daha objektif bir insan

HASAB

.ARTIK CUMHURBAŞKANI OL...ARTIK...DİNİMİZE İMANIMIZA YETİ....BELKİ...MUTLU OLURSUN....RAMAZAN ARTIK ÇEKİLMİYORSUNUZ KİM OLURSA OLSUN...

eski turkiyeli

Almanyada amerikada fransada bir parti ciksinda sürekli yeni almanya yeni amerika desinde ne olacağını görsün. Yeni türkiye hedef 2023 bu sözlerin şifresi sudur. Ataturkun kurduğu laik demokratik turkiyeyi yıkmak icin geldik. Misyonunuz bu. Hesaplasma icindeler. Ataturke ait herseyi silip yobaz gerici devrimine hazirlaniyorlar. 2023 hedefide budur. Bak sen bu ulkeyi kurdun. Devrimler yaptın. Biz hepsini yiktik. Tayipte bu gerici takımını ulu önderi olmak istiyor. Davalarida bu. Yani lafin kisasi yerin dibine batsin yeni turkiyeniz.