BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28

İşte CHP'nin muhtemel belediye başkan adayları

CHP Parti Meclis'i 13 Ekim'de toplanıyor. Kemal Kılıdaroğlu aday belirleme yetkisi isteyecek ve kuvvetle muhtemel alacak. Ondan sonra da Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kurşun Belediye Başkan adayları" belirlenecek...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Besleme kesiminde Sorun Belediyeler!____________________ Oysa Bu Faşist düzende yargı bağımsızlığı yoktur. Bu düzende yasama, yargı ve yürütmeden oluşan güçler ayrılığı yoktur. Ya ne vardır? Bir tek adam vardır.

25 emmi

CHP Mİ O NE KİNE GARDAŞ EKMEK ARASi OLİRMİ?

Misafir

izmir tunç soyerle yürüyecek

Misafir

ÜLKEDE MUHALEFET Mİ VAR? NEREDE KİNE GÖREMİRİK DE GARDAŞ

KEKEŞ

CHP NİN BASTIĞI YERDE OT BİTMEZ

Misafir

Kurtulmuş: Yerel seçimde ittifakın Anayasal zorlukları var............ Çünkü genel seçimlerde ittifakın ya da ittifakların yasal altyapısı vardı. Şimdi burada böyle yasal altyapı olmadığı için zorluk var" dedi

Misafir

Edepli misafir

Milenyum

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

adı?

Türk Lirasın Değeri Dolara Eşitlenirse CHP'nin Belediye Başkan adaylarını her yerde Perişan ederiz...

misafir

Sen öyle san Ankara ak partiden gitti. İnsanlar artık farkında büyük oy kaybı yaşadı

Misafir

Türk ekonomisi çöktü. Ülke çok ciddi bir krizle karşı karşıya. Lakin iktidar haber kaynaklarını bütünüyle kontrol ettiği ve bağımsız medyayı bitirdiği için toplumun epeyce bir kısmı krizin derinliğinin farkında değil. .... Muhalefet Hedefte!............

Misafir

her zaman ki gibi babayı alacak..

Misafir

haberi okuyunca aklıma gökçek geldi Hadi Bey Gökçek emekli olduktan sonra yeni chp uzmanımız sen oldun gibi geliyor bana bu konuda başarılı olursun inşallah saygılar.

AH AH

GÜNDEM BAŞKA YERE KAYDIRILIYOR.. ENFLASYON.. ENFLASYON...

Misafir

sizin derdiniz ne ülke ekonomisi nede vatandaşın durumu gazetecilik adı altında güç kimden yanaysa yüzünü oraya dönüp keseyi doldurmak.

Misafir

Hayrola bu CHP ilgisi nerden çıktı...

Misafir

Güneş balçıkla sıvanmaz eğer gazeteciysen ülkenin ekonomisinden vatandaşın durumundan bahset biraz.Bana ne şu anki CHP nin veya birbaşka partinin adayından

af

enflasyon çılırmışken başka şeylerle kapatmayın... cebim yanarken akp mi düşüneceğim

ERDOĞAN

Bu Chp neden bukadar sizi ilgilendiriyor anlamıyorum.başında genel başkanları var sözculeri var başkan adaylarını siz açıklıyorsunuz. HAYRET BİŞEYSİNİZ.

Misafir

Insallah Chp butun hepsini silip goturecek.3 buyuk ili aldigi zamanda Turkiye yi almis olacak.

Misafir

akp de post kavgası alevlendi.erdoğan;kimse, bu benim yakınımdır diye aday göstermeye kalkmasın dedi.görülüyor ki,erdoğan akp li yakınlardan muzdarip.ama erdoğan yakınların arkasındaki güce teslim olacaktır.kimi filan tarikattan kimi filan cemaattan,kimi filan aşiretten adaylar var.erdoğan,yuları onlara kaptırdı bir kere;onların istediği adayları kabul edecek ve seçimlede aday olarak gösterecektir.eli mahkum.

Başkan EL MAĞDURO

Ben her partinin adaylarının ön seçimle delegeler tarafından seçilmesinden yanayım. Ayrıca her parti hangi adayla en çok oy alabileceğini objektif anketlerle araştırmalı.

sancar

noldu bunları yazdın da? doğru çıkarsa nasıl bildin afferin mi alacan. ülkede o kadr konu varken bu mudur? önce bize gazetecilikle tellallık arasındaki farkı anlat. biliyorsan.

Misafir

Bence siz AKP'den aday olmalısınız.Bu sayede boyunuzun ölçüsünü almış oluruz.Öyle kaçak güreşmek yok. Çıkın meydana.

Misafir

DİKTATÖRLER EKONOMİK KRİZLE DEVRİLİR Mİ?