BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.430,18

İşte Barzani'nin referandumu erteme şartı!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, referandum inadından vazgeçmiyor. İngiliz Savunma Bakanı'nın referandumu erteleme talebine Barzani'den şartlı yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

ADAM HALA ÖZGÜRLÜK DİYOR YANİ TEK YOL SAVAŞ

OYUN ORTADA...

BÜYÜK İSRAİL VE EMPERYALİSTLERİN OYUNUNU GÖRMEYEN İNSANLARIN NE OLACAKLARINI İYİ HESAP ETMELERİNDE YARAR VAR.HİÇ BİR SÖMÜRGECİ İNSANLARI KAŞI-GÖZÜ İÇİN SEVMEZ.

Misafir

haburda bekleyenler var.hasdi sabi milisleride bekliyor.iran devrim muhafizlarida hazir kita.iraktaki sii milisleri soylemiyorum bile....siz en iyisi USA nin gazina gelip boyle bir hataya dusmekten vazgecin.

CAYMAYACAK

Basbayağı yapacak referandumu,

İSMAİL

TOPUNUZ GELİN ULAN BİZ ÜMMET OLARAK BÜYÜK SAVAŞA HAZIRIZ PİS FİTNECİLER ZAFER ALLAHINDIR

Misafir

İNGİLİZLER HER ZAMAN AYNI OYUNU OYNUYORLAR OSMANLILAR DÖNEMİNDE ARAPLARI KIŞKIRTTI VE ARAPLAR OSMANLILARI ARKASINDAN VURDU İNGİLİZ CASUSU LAWRENSE MEKTUP YAZ EMİR FAYSAL BİZ SİZİNLE AYNI SOYDANIZ AYNI KANDAŞIZ DİYE MEKTUBUNDA İNGİLİZLERE ÖVGÜLER YAĞDIRAN ARAP ŞEYHİ OSMANLIYI İNGİLİZLERLE BİR OLUP ARKADAN HANÇERLEMİŞTİR.BU ARAPLARA HİÇ BİR ZAMAN GÜVENMEYECEKSİN.ŞİMDİ İNGİLİZ- İSRAİL- VE AMERİKA BARZANİ PKK-PYD KOZUNU OYNAYARAK BOP PROJESİNİN SON AYAKLARINI YERLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

eko

Türkiye, Irak, İran, Suriye bir olup, bu paçavra topluluğunu mermi manyağı yapalım. Biz savaşmaya hazırız." TÜRK MİLLETİNİN BEKASI İÇİN"

Misafir

face'te bir foto dolanıyor .. seçim otobüsünün için Recep in yanında otobüste kim var bilin :)

vatandaş

KOSKOCA DEVLETİZ AMA BUNU KADAR DİK DURAMIYORUZ...

Misafir

ulusararası garantiyi engelleme ihtimali bulunan türkiye karşısında,özgürlük savaşı vermeye hazır olun.tıpkı, suriye de olduğu gibi.

  • 1