BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84

İstanbul'un göbeğinde ortalık bir anda karıştı!

İSTANBUL Fatih, Aksaray'da iki grup arasında pompalı tüfeklerin ve bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Çıkış nedeni henüz belli olmayan kavga nedeniyle sokaklar savaş alanına döndü. O anlar amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

mafya hesaplaşmaları günlük olağan hallerden olmaya başladı shovmen bakan tatilde

Misafir

iyilik ve kötülük bulaşıcıdır. Bu haberleri hergün tv ekranlarından verin. 1 ay sonra kan gövdeyi götürür.

Misafir

Devletin sokakta otoritesi yok. Polis devriyesi diye birsey yok.Olay olmus yarim saat sonra Turk filmi gibi Polis zahmet ediyor.Devletin otoritesi Vergi topladiginda, Askere aldiginda,Zam yaptiginda..Sokakta Polis arasan bulamazsin ya bir yerde pinekliyorlardir, yada zengin muhitinde bir Restoran onunde sebepleniyorlardir, bilemedin Besiktas iskelesinde Taksilerin yaninda kumelenmislerdir. Yol kenarlari karton polis arabasi ile doldu ama gercek polis yok.Ortam boyle olunca isteyen istedigini yapiyor, kendini kanun olarak goruyor, kendi kanununu kendi yapip uyguluyor ve bunda en ufak bir sorun goremiyor.Bunlar hep devletin otorite boslugundan doguyor.Gidin Avrupaya her kose basi Polis devriyesi bulursunuz.Sokakta birakin boyle kavgayi biraz taskinlik yapsaniz elleriniz arkadan kelepcelenir yuzu koyun yere yatirilirsiniz basinizada bir Polis kurt kopegi dikerler.

Misafir

milete korku yok sebebi kanun yok adalet bitmis nir ulkede adam krkamadan bicak silah cekebiliyor adam yaraliyorsa demekki kimse kanunu adaleti takmiyordur nasilsa ceza almiyor polisde hakli yakalasa ne olcak 2 gune disarda zatrn polis dedigin 1 sinav 1 aya kalmaz polissin boyle olmaz ne egitim var ne bilgi

Misafir

istanbul gibi aziz sehirde bu magandalarin yasamasi utanc verici

ruzgar67

Kesin harac istemislerdir

ali can

suriyelilerdi ülkeyi berbat ettiler

Türk44

Güzelim İstanbul dağdan inme hödük kaba saba yabani adamlarla doldu yazık!

Misafir

teksasa döndü türkiye

  • 1