BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

İstanbul'u kim kazanır?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin il başkanlarıyla yaptığı yerel seçimlerle ilgili stratejisini açıkladı.Önce o stratejinin ne olduğuna göz atalım, sonra detayları konuşuruz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
uzun mahmut

okmeydanı ilçe değil

mustafa holoğlu

39 İlçenin çoğunu elinde tutan ve b.şehiri yöneten irade kazanır...Ancak parti belediye başkanları tercihini 3.dönem yapanlardan yana değil,genç kadrolarla ve özellikle bazı ilçelere de Bayan aday isimleri koyarak zafere ulaşır rahatlıkla...

anadolu

istanbulu kim kazanır bilmem ama Türkiyeyi bu gidişatla hepimiz kaybedebiliriz...Ortalık üretmeden alın teri dökmeden servet sahibi olmak isteyen alçaklarla dolu.

Misafir

Ya bak işine. git gurbetinde yaşa.sana ne İstanbul'dan.Her yağmurda İstanbul sel alıyor, denizle birleşiyor, botlarla insanları, kurtarıyorlar. Ankara desen üst geçitler su altı tüneline dönüşüyor her yer sular altında kalıyor sen kalkmışsın ce ha pe goy goyu yapıyorsun.

Misafir

İmam hatiplilerin çoğu üniversiteye yerleşemedi... Belediyeci olacaklar!

Misafir

istanbulu kim kazanır bilmem... faizler böyle giderse akp kazanmaz bunu biliyorum... esnaf ve sanayici yatırım yapan çiftçi kan ağlıyor.. kan ağlayan oy verirmi sizce. faiz lobisine yenildik ey halkım.. doları olan bozdurdu. kazandı. şimdi o parayı faize yatırıp tekrar kazanacak .. gel keyfim gel... erdoğan onlardan oy alsın artık.

Misafir

Gurbetci rumuzu kullandığına göre yurt dışında yaşadığın belli. Belliki sizin oraları akp yönetiyor. Yatıp kalkıp oralarda yaşadığınıza şükredin. Dilerim o ülkeler sizi ülkenize postalar o zaman görürsünüz hanyayı konyayı....

Rıza

Okmeydanı ve Sultançiftliği ilçe değil, semt.

Misafir

Ulan pislik İzmir bir tarafına batsın senin.İzmir şu anda Türkiyenin en borçsuz ve kredibilitesi en yüksek il.Üstelik yatırımlarını kendi bütçesi ile yapıyor.Akp li belediyelere yağan para buraya yağmıyor.Bilmeden konuşma zır cahil.Üstelik bu ülkeyi 70 yıldır sağ iktidarlar yönetiyor. Arada üç beş yıl sol iktidar da oldu.Ülke bu halde çökmüş ekonomiisi bitmiş tarım yok sanayi yok ücretler erimiş döviz almış başını gitmiş ülkenin tüm fabrikaları satılmış bunlara ilaveten 450 milyar dolar borçlanılmış,bunları bilmeden Chp zihniyetiymiş .Akp nin olduüu yerde yağma var talan var rant var..öğren bunları gurbetçi bozuntusu.

Misafir

CHP nin degil de Feto nun yeni kanali demek daha mantikli. Sonucta ikisi de ayni yere izmet ediyorlar.

Misafir

Ben kazanmadıktan sonra, bana ne, kim kazanırsa kazansın?

ahmed

CHP'nin yeni kanalı KRT TV'miş bu keratalardan anca bu isim çıkardı

salih kara

CHP ve K. Kılıçdaroğlu İstanbul başta olmak üzere yerel seçimlerde hezimete uğrayacaktır. Mantığa bakın; "bizden aday, oradan yardımcı, oradan genel sekreter" Kadro yok, plan yok, proje yok... Defalarca seçim kaybedip hala koltukta oturmak tam bir pişkinliktir.

Misafir

istanbuldan önce ekonomiyi düzeltsinler işsizlik arttı maaşlar eridi dolar karşısında bunları yaz

recep

süleyman bey dogru tespit etmis, istanbulda secimi kürt secmen belirler

mniksek

ESEN YURTDA TÜM PLANLARI DOĞU VE GÜNEYDOĞULU VATANDAŞLAR ÜZERİNE KURARKEN DİĞER BÖLGELERDEN GELEN VATANDAŞLARI NE YAPACAKSINIZ, HER PARTİ BİR KÜRT ADAY BULMAYA ÇALIŞIRSA OZAMAN KÜRT OLMAYAN DIŞLANMIŞ OLMUYORMU NEDEN BÖYLE BİR AYRIM YAPARAK TARİF YAPIYORSUNUZ, HANİ LİYAKAT ESAS ALINACAKTI...

çobankilenos

Türkiye yi Felsefik derinliğe sahip "SAZ VE SÖZ" kuramı kurucu filozofu Sayın KILIŞDAROĞLU kurtarır ancak şek ve şüphesiz,şu saaten sonra konfüçyus suntzu sokrates aristotales göthe kant hegel nitsche gelse bi halt edemez

Misafir

BU ENFLASYON BU UÇUK ZAMLAR FAİZLER YEREL SEÇİMLEREDE YANSIYACAK VATANDAŞ BUNUNDA CEVABINI VERECEK EZİLEN VATANDAŞ OLUYOR BUNU ÇARŞIDA PAZARDA MARKETTE KASAPTA GÖRÜYOR İNSANLAR

Misafir

BEN SİZE SÖYLEYİM TAŞRALILAR KAZANIR EZİLMİŞLER ARKA MAHALLELİLER KAZANIR MAAŞLA GEÇİNEN ALT TABAKA ORDA DİREK VATANDAŞ KAZANIR BUNLAR UNUTULURSA EZİLİRSE HERKES KAYBEDER ÇÜNKİ 1994 İSTANBULU BU İNSANLAR KAZANDIRMIŞTI.

Misafir

Akp Esenyurtta seni aday göstersin kesin kazanırsınız!!!!!!

Misafir

Okmeydanı, Sultançiftliği ilçe değil

gurbetci

allahim birdaha hem devletimizi hem milletimizi hem sehirlerimizi CHP,zihniyetli insanlarin eline dusurmez insallah bu millet herseyi goruyor neydi o gunler yarabbim iste Izmir gozuken koy heryer copluk pislik hizmet denen hicbir sey yok CHP,iste budur. AKP,li belediyelerin oldugu yerler gulluk gulustanlik tertemiz hizmetler dort dortluk milletimiz bunlari bilmiyormu tabiki AKP buyuk farkla kazanacak.

Misafir

ne yapar eder yine sizden birini kazandırırsınız

HASAN GÜL

EY YAZAR VARLIK FONUNA KİM NİÇİN ATANMIŞ BİLGİ VERİRMİSİN

Önce İman

Her Kürt, pkklı katillere ve İslam düşmanı imansızlara oy vermek zorunda mı ???