BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83

İstanbul'da şarbon paniği! Hastanelere akın ettiler

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine şarbon hastalığı şüphesiyle çok sayıda vatandaş başvurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Yok ya bir yanlışlık vardır. BAKAN'ımız daha önce açıkladı ya 'Şarbonlu hayvanlar satılmadı'' diye!!!! bu kesin DIŞ GÜÇLER'in işi..

davut kancı

ülke bitmiş durumda..ihraç edilen bütün tarım ürünleri hastalıklı diye türkiye ye iade ediliyor.hükümette bunu iç piyasaya sürüyor..kendi halkına yediriyor..aynen bu hastalıklı etler gibi

remzi çil

Birilerinin çıkarları uğruna karantina mevzuatı değiştirilmişti hatırlarsanız.Ülke içinde yapılan karantina şartları gevşetilmiş yurt dışında da karantinanın yolu açılmıştı.

şarbon cafer

Şarbon hastalığı çıkan hayvanların ülkeye nasıl girdiğine dair bir bilgi verilmezken,sorumluları hakkında nasıl bir işlem yapılacağı da açıklanmadı neden acaba?

Misafir

Araştırma önergesi verilsin, hangi parti gurubu önergeye red oyu verirse ona yakın demektir.

melih

avrupa birliğini bırakıp hindistan çin birliği seviyesine düşeceğim dersen olacağı bu.. hindistanda hala hamile kadın ve çocuk cesetleri ganj nehrine direk atılıyor. nehşr ceset dolu.. köpekler cesetleri yiyor...

!!!!

problem yoktur... brezilya dan ithale devam edelim!!!!!!

efe

baglayin sarbonu da feto abd ve buiumum teror orgutune.neyi düzgun yonettiniz diyecegim ama hakkinizi yemeyelim .ulkede algıyı o kadar güzel yonetiyorsunuz ki bi kesime adeta beyin bedava dedirtiyorsunuz

misafir

afrikaya döndük,50 yil önce bile bugunden daha mutluyduk

Misafir

O hastalıklı hayvanları ithal eden şirket veteriner istememiş. Dolayısıyla hastalıklı hayvanlar veteriner kontrolünden geçmeden ithal edildi. Demek ki o şirketin sahiplerinin bir bildiği vardı. Bir bakın bakalım, o şirket kime yakın?

Misafir

Böyle beceriksiz hükümet görmedi ülke, neyimiz düzgün.Tarım berbat, hayvancılık berbat, ekonomi berbat, şatafat israf almış başını gidiyor, bir şarbonumuz eksikti.Durmak yok, sürünmeye devam...

Bu Fakir

Cumhuriyet tarihinin en kötü yönetimini RTE ile yaşıyoruz. Tarım ve hayvancılık çöktü. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Misafir

Bizim kurban erlerini şüphe üzere ilçe tarım bakanlığına götürdüm bakmadılar. Önemli bir olay olmadan bakmıyorlar. Florya’da ve pendik’te Araştırma ve tahlil yeri de bakmadı. Mecbur kaldık özel kontrole verdim. Sonuç bekliyoruz.

Misafir

Ete doyan vatandaşlar balığa yöneldi.

Streloks

DÖVİZLE BİRSEY YAPAMADİLAR SORBONLA ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR. BİZE VIZ GELİR -:) BU BAYRAM SURİYE'YE BAYRAMA GİDEN SURiYELİLER HABERİ NİYE YOKTU? HEPSİ TÜRKİYE DE Mİ BAYRAM YAPTI?

Misafir

Son dakika: İstanbul’da şarbon hastalığı şüphesiyle çok sayıda kişinin başvurduğu bildirildi............

MİSAFİR

O HASTALIKLI HAYVANLARI HER KİM ALDI İSE BU ÜLKEYE GETİRİLDİ İSE --BU HASTA OLANLAR -MUTLAKA MAHKEMEYE GİTMELİLER..İNSANLAR BU KADAR DA SAHİPSİZ DEĞİL BU ÜLKEDE HERHALDE..

  • 1