BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12

İstanbul patlamalarını PKK'nın sabotaj timi TAK üstlendi

İSTANBUL'da dün gece düzenlenen iki ayrı terör saldırısını PKK'nın sabotaj timi TAK üstlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

AKP en kısa zamanda terörü bitiremezse AKP nin sonu gelir.

?

bu haberi yok sayıyorum, her yol PKK ya çıkar.. TAK olunca PKK pak lanaçak mı?

fikret boduroğlu

terör ve şiddetle hiçbirşey kazanamayacaksınız.görevini yapan,günlük yaşama umutla başlayan gencecik insanlar öldü,ölelere rahmet ,ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.terör yapan ve üstlenenlere de allah belanızı versin diyorum.

vatan daş

akp nin üstün başarısı .pkk yapmıştır demiş ve bilmiş.vay vay vay

Farklı Bakış

Yapılan eylemden arkasında PKK olduğu zaten belliydi. PKK GÜVENLİK GÜÇLERİNE, Daiş TURİSTLERE ve HDP ye YÖNELİK SALDIRILAR yapıyor. PKK Bombalı araçla saldırı yaparken Daiş bombalı yelekli militanlar kullanıyor.

FrankFurt Gezicisi

AB'de şu açıklamalara yer verildi: “Son aylarda, Türkiye’de hukukun üstünlüğü, güçlerin ayrımı ve temel insan haklarıyla ilgili yapısal sorunlar, eşi benzeri görülmemiş bir kriz içinde gün yüzüne çıktı. Son gelişmeler ışığında, Türkiye'nin Tam Üyelik Başvurusunun yeniden değerlendirmesi sadece önemli değil aynı zamanda gerekli görüyoruz

ali

Hükümet haklı çıkmış. Peki niye engelleyemedi?

Mecbur

ABANİ OTLARA NE YAPILIR. KÖKÜNDEN SÖKÜLÜP ATILIR değil mi? O zaman PKK ve yandaşlarını kökünden sökün atın. İDAMLA YARGILAYIN.

misafir 19

yahu hükümet yetkilileri kurban olayım şu idamı derhal getirin. abd gibi ateşi yandığı yerde söndürelim, alayını idam edelim eylem yapacak bir tane yavşak kalmasın. civan gibi yiğitlerimizi artık toprağa vermeyelim...

Kökünden Sökün

PKK ve yandaşları Yabani ot gibi her yeri sarmışlar. YABANİ OTLARA NE YAPILIR. KÖKÜNDEN SÖKÜLÜP ATILIR değil mi? O zaman PKK ve yandaşlarını kökünden sökün atın. İDAMLA YARGILAYIN. Bırakın PKK yı destekleyen Avrupa ABD ne derse desin. Söz konusu Bağımsızlık ise Avrupa teferruat bile değildir.

Salim Akbaş

Yok ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi . Ben başka bir şey demiyorum“19 Yaşında. Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi. İstanbul’a Ankara’dan sınav sonrası sadece 2 günlüğüne geldi. Gezmek için geldiler. Tesadüfen taksiyle oradan geçiyorlar. Hepsi bu. Sadece bu. Bu kadar tesadüfi, bu kadar basit bu kadar ucuz. Bunun için şehit.

Misafir

Başka kim olabilir ki

Misafir

“Türk halkı TAK’ın direk hedefi değildir” ahlaksızlar utanmadan böyle bir söz sarfedip kafa buluyorlar arkasındanda Türkiye’de rahat bir yaşamın sürdürülebileceği beklenmemelidir.” hedef alırız, analar işkence görüyormuş vs.bunlar nerde yaşıyorlar dağda tabi, kimi kandırıyorlar TC halkı gelip bombalı terör eylemi yapıyor, bunlarda sorun var olmayan şeyleri varmış gibi görüp göstermeye çalışıyorlar aynı şizofren gibi, bunların klasik bir sözleri vardır "siz orda yaşamadıktan sonra bizi anlayamazsınız." biz anladığımızı anladık,bütün cahillik bunlarda birilerinin şeytanların uşakları İblisin ordusu PKK TAK PYD ve diğerleri Allah'ın laneti üzerinize olsun İnşallah ,Cehennemin odunları

afbuyu

Yahudiler-Hırıstiyanlar-Ermeniler-Budistler ve diğerleri müslüman görmeye dayanamıyorlar.Ölen müslümansa mesele değil, onlardan olunca bütün domuzlar ayaklanıyor.Sizin insanlıkla alakanız yok. TAK hazır ol yakında sanada takacaklar.Soysuz köpekler

YAZIK

HAH.HAİNLER SALDIRIYI ÜZTLENDİ TAMAAAM.HER ŞEY ÇÖZÜLDÜ YANİ RAHAT Bİ NEFES ALABİLİRİZ.BİZ DE NE OLACAK BU ÜSTLENME İŞİ DİYORDUK.LA TAK ÜSTLENSE NE OLACAK ISID ÜSTLENSE NE OLACAK YA DA BİLMEM NE?KAÇ TANE CAN GİTMİŞ KAÇ AİLENİN EVİ ŞU AN ANA BABA GÜNÜ AĞLAYANLAR FERYAT FİGAN EDENLER.AMA OLSUN ''KARARLIYIZ,İNTİKAMI ALINACAK.KEFENİMİZLE ÇIKTIK.ŞEHADET MERTEBESİ DİNİMİZDE YÜCEDİR.BİZİ YILDIRAMAZLAR.KARARLILIĞIMIZ ARTIYOR''...40 YILDIR AYNI ŞEYLER.

PKK vurdukça APO yu parçalayın

PKK her eylem yaptığında Liderleri APO nun bir UVZUNU kesin. Taki Kıymalık et haline gelene kadar.

Propaganda yapılıyor

PKK lı yorumcular kol geziyor. Bir tane görevlendirilmiş PKK lı Misafir ve başka adlarda yazan (Hepsi aynı kişi) bir yorumcu var. PKK yandaşlığı yalakalığı ve propagandası yapıyor. Savcılığa ve Polise bildireceğiz. Terörün dili kesilmesi gözü oyulmalıdır.Gereken yapılmalıdır.

Bebek Katili APO yu ÖLDÜRÜN

HAÇLI ZİHİNLİ ve YARDIMLI PKK ve TÜRK MİLLETİNİN SAVAŞI ASLA DURMAZ: TAKİ PKK YOK OLANA KADAR. PKK ve YANDAŞLARI DİYORKİ Bebek Katili APO yu BIRAK. DOĞUYU DA PKK YA VER ve SAVAŞI KAYBETTİĞİNİ KABÜL ET DİYOR. Dünya üzerinde BİR TANE TÜRK KALMAYANA KADAR BU SVAŞ BİTMEYECEK. ABD her zaman siz PKK yı koruyup kollayacka mı sandınız. Hesabınız eninde sonunda çok fena olacak.

Misafir

çArşı, Beşiktaş'ta Bindirilmiş Şeriatçı Kıtalara !.............. Semt bizim, aşk bizim!

Misafir

İnsan canı parayla ölçülmez fakat bu örgütün her bir saldırısı Türkiyeye en az 100 milyon dolara mal olmakta. Akıllı olan bu sorunu barışçıl yolla çözer. RTE ya Kolombiya devlet başkanı gibi nobel barış ödülünü almanın yolunu seçer ya da kötü kaybeder.

Muzaffer Ceylan

Benim zaten mantığım bu olup bitenlerden rahatsız birde böyle ajitasyon yapmazlar mı kahroluyorum. Hain tohumları sıra size gelecek Bir gün gelecek ki o gün çok yakın yalvaracaksınız ama nafile merhamet etmeyene merhamet olunmaz...... Bu yaptığınızın misliyle sizden öcü alınacak şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.

TİTO

Kürt - Türk Kardeş ve aynı soydandır. Ama sizin hangi soydan geldiğinizi biliriz. Ermeni tarlasında büyüyen lanet tohumları...

MISAFIR

IDAM MUHAKAK GERI GELMELI

GERİSİ HİKAYE

BİZİM İDAMI GERİ GETİRENE DEĞİL İDAMI UYGULAYAÇAK CESUR İNSANLARA İHTİYAÇIMIZ VAR.. BAŞKANLIK İÇİN DEĞİL ÜLKENİN SELAMETİ İÇİN..

Misafir

AKP'liler RTE'yi dinlesin, Eğitimliler BBC'yi izlesin!___