BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38

İstanbul ikiye ayrılacak! Eylem planı ortaya çıktı

Megakentin 'İstanbul Koruma Kanunu' olacak. 'İstanbul Deprem Çalışma Stratejisi'yle önlemler alınacak. İlköğretim müfredatı için 'İstanbul' dersi hazırlanacak. Dikey binaların yerine mahalle eksenli yapılaşma planları yapılacak. Tarihi şehir "Eski İstanbul ve "Yeni İstanbul" olarak ayrılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Yazıklar olsun istanbul a 60 - 70 milyar dolarları gömenlere. İstanbul u cazibe merkezi olmaktan çıkarmazsanız daha çok rezil oluruz.

kundemacı

Peki yandaşlar dikey yapı isterse ne olacak? Bunlar gereksiz haberler: "İstanbul' a ihanet ettik" diyen zihniyet İstanbul' a hizmet edemez. İnanın ki hizmet adı altında başka bir ihanet tezgahlanıyor.

Misafir

yalandan kim ölmüş. askeriyenin arazileri için yüksek katlı bina projeleri için toki kiptaş pazarlıklara çoktan başladı bile.

Misafir

Yatay yapılaşmaya karşıyız. Yatay yapılaşma demek İstanbul'un ormanlarının yok edilmesi, daha çok betonlaşma demek. Tamamen rant işi. Başkan'ın buna ortak olması kendi prestiji için kötü.

Misafir

Dolar artmadı TL’nin gramajı azaldı! ................. Hani ekonomi çok iyiydi?

Misafir

istanbulun en büyük sorunu kekolar

Misafir

Gce saatlerinde 5,42'ye kadar çıktı mutabakat sağlandı!...................Bir heyetin takas için bir iki gün içinde Washington'a gideceği bilgisi geldi.

Misafir

Dikey yapılaşma bitecek saçmalığı.. sanki Türkiyede çok toprak var da talan edilsin hepsi..

Misafir

Ya sahi Tayyip Erdogan ilk Istanbul u ne zaman yonetmeye başladı ? 1994.. 25 sene. Keş-me-keş

Misafir

Rize ve Trabzon'dan gelenler hangi tarafta oturacak?.....

Misafir

İstanbul'da bugün 20 ilçeye 12 saat su yok!..............

reyhan

Depremde ortadan ikiye ayrılacak zaten bunu biliyoruz.

Misafir

önce içine yaptılar,şimdi temizlemeye çalışıyorlar.sanırım kanal istanbuluda temizleme kanalı olarak kullanacaklar.marmara da pislikten geçilmez.

Farabi

Mega kent,mega kent.Ulan neresi mega kent? Tokyo-Yokohama istanbulun 3 belkide 4 kati nufusa sahip.Istanbul cucuk kalir buyuk kentlerin yaninda.Hemide,her ulke Turkiye gibbi nufus sayimi yapsa New York belkide 30 milyonu asar.Herseyi cok abartiyorsunuz.Istanbul zaten sehir degil,kasabalardan,koylerden olusan bir daginik yerlesim yeri

  • 1