BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16

İşsizlik rakamları açıklandı ocak ayında artış var mı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ocak ayına ilişkin işsizlik rakamlarını açıkladı. Ocak ayında işsizlik yüzde 10.8 oldu. Bir önceki aya göre işsizlikte artış yaşandı. Geçen yılın aynı ayına göre ise 2,2 puanlık düşüş yaşandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Veysel Çalışkan

Türkiye vahşi kapitalizmin kucağında,zengin ve fakir arasında uçurum artıyor.İşsizlik diz boyu.Yatırımlar üretimecdayalı değil birilerini zengin etme amaçlı

internet

abd de işsizlik yüzde 4...sonra diyorsunuz ki abd batıyor...bırakın bu algıyı millet yemiyor artık

Misafir

akp iktidarına göre memlekette işsizlik yokmuş,iş beyenmeyenler varmış.akp iktidar mensupları,o beyenilmiyor dedikleri yerlerdeki işlere kendi çocuklarını yerleştirsin.çocuklarını yerleştirdikleri o ballı yerlerdeki işlere de, gariban ve torpilsizlerin çocuklarını yerleştirsin: işsizlik sorunu biter.kendi çocuklarının bazılarına torpilli yollardan kamu bankalarından krediler,devlet ihaleleri vererek servet sahibi yaptılar.bazılarına da vekil,bakan,belediye başkanı,belediye meclis üyesi,genel müdür,müsteşar vs gibi nerede ballı yerler varsa yerleştirdiler.gariban ve torpilsizlerin çocuklarına iş beyenmiyorlar diye bir de çamur atıyorlar.o beyenilmiyor dedikelri yerlerde akp iktidar mensuplarının çocukları niye yok acaba?kendi çocukları niye saltanat sürüyor acaba?topluma hizmet için mi?o ahlde iş yerleri değişsin o ballı yerlerde, topluma hizmeti garibanlar yürütsün.

Turgay

E hani ekonomimiz uçuyordu.Demek ki baş aşağı uçuyormuş.

  • 1