BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71

İsrailli bakan Suudi Arabistan müftüsünü tebrik etti

İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığını söyleyen Suudi müftü Abdülaziz Al-i Şeyh, İsrail'de yere göğe sığdırılamadı. Müftü Abdülaziz Al-i Şeyh İsrail'e davet edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Hac ca gidenler, bunların arkasında kıldığınız Namaz ları Tekrar kılın.Bunlar Münafık.

Misafir

Eskiden siradan vatandas icin fulu olan resim artik son derece net. Suudiler ve pek cok devlet abd israil ongiliz merkezli gucun elinde oyuncak olmus. Buna avrupanin basindaki almanya da dahil. Hos bu zaten 2. Dunya savasindan beri boyle zaten ama goruntu hic bu kadar net olmamisti.

bir basit vatandaş

Orta Doğuda her Ülke bir birine düşman. Bunun için Orta Doğuya bataklık deniyor. Bu bataklığın kurutulması uzun ve zorlu bir çaba, hoşgörü, bilgi ve sakinlik ister.

Misafir

ARABİSTAN ABD VE İSRAİL TARAFINDAN DİZAYN EDİLİYOR, DOLAYISI İLE ARABİSTAN ÜZERİNDEN İSLAM DÜNYA SI DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR. ARABİSTAN'DAKİ TUTUKLAMALAR, ILIMLI İSLAM AÇIKLAMASI, KADIN HAKLARINDAKİ GENİŞLETME VE EN SON MÜFTÜNÜN FETVASI YA DA VERDİRİLEN FETVA BUNUN SON GÖSTERGESİ. ESKİYE BAKACAK OLURSAK YAŞANILAN ARAP BAHARI(GÜZÜ) MISIR DARBESİ, İHVANIN DEVRE DIŞI EDİLMESİ, FİLİSTİN SORUNUNUN MÜSLÜMAN DEVLETLERİN GÜNDEMİN DÜŞÜRÜLMESİ, SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞ VS VS

KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN

KUR'AN I KERİMDE AÇIKÇA LANENLENMİŞ KAVİM OLAN YAHUDİLERİ DOST EDİNENLERDE LANETLENMİŞTİR.SAPITMIŞ SUUDLU VE DİĞER MÜSLÜMANLARA HATIRLATMALI UNUTMAYIN HESAP GÜNÜ VAR VE YAKINDIR.

ihsan

suudda bu müftüde sapıtmış islamdan çııkmış münafık bunlar

A. Kar

Zırvalar her zaman Zırvatistanda ortaya çıkmıyor demek ki.

SİVAS

TAM YAHUDİ İMİŞ HAYSİYETSİZ SAHTEKAR.

eğe

Ben her zaman arapların zenginlerinin Müslüman olmadıkları noktasında bir düşünceye sahibim. çünkü orada Müslümanlık olsaydı, islam dünyasında fakirlik olmazdı.

alim25

Allah 4 ayaklı iti, karnını doyurmak şartı ile sahibini korumak ve ona hizmet için yaratmıştır! Hiç bir zaman da sahibine ihanet etmez! Allah Ümmet-i Muhammedi 2 ayaklı satılmış köpeklerin şerrinden muhafaza eylesin!

emir

Aslanım müftü,müslümanlar seninle gurur duyuyor.En sonunda bu fetvayı da verdin ya.diyecek bir kelime yok.Eh Trump amcası,onların canlarını koruyor,bol bol silah veriyor.Allah muhafaza kafası bozulursa ortalığı darmadağın eder,Şeyh efendi de,gider çöldeki develere fetva verir.Müslüman işte böyle satılır.Hiç olmasa bir fetva daha versen de,hangi dinden olduğun önemli değil,namazda,oruçta lazım değil de,mesele kökten halledilsin.

Misafir

Sen kimin müftüsüsün belli seni o makama getirenlere hizmet edeceksin tabi

Misafir

Biri de çıkıp İsrail'de Filistinli müslümanlar için böyle bir şey söylese.

mevhibe inal

Uluslararası MEDYA kimin elinde, bu hep aklımızın bir köşesinde kalmalı. Bunların ileri gelenlerinden biri işinize göre haberleri çarpıtın, gerekirse yalan da söyleyebilirsiniz, diyordu.

Atakan TÜRK

TÜRK DEMEYİP,Eyyyy ümmeti müslim diyenler !SİZ BUSUNUZ!YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Misafir

sudi arabistandan kime ne hayır gelmişki bu güne kadar.

Misafir

müftünün açılamaları çarpıtılmış.suudi arabistanlı müftü;kan dökmekten kaçınmalı,barışçı yollar ile çözüm aranmalıdır diyor.filistinlilerebarış ve anlaşma için,masaya oturun diyor.

Geveriii

kuran sizinle savasanla savasin diyor size saldirana karsi kendinizi koruyon nefsi müdafaa edin diyor. Bu cagin belami bunu soyliyeceğine ne diyor. Alim sifati tasiyorsaniz allahtan korkup gercekleri soylemelisiniz.

  • 1