BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

İsrail’in gevezeliği bitmiyor!

İsrail devletinin de İsrail oğullarının da Kürtlerle bir alakası yoktur.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Mazhar

Uyanın artık rüyadan. İslamla müşerref olmuş devlet topraklarının işgaliyle kanlı bir devlet kurma mücadelesi veriyorsanız bunun adı terördür.

Yusuf

Eyup bey birakin bu ayaklari, burada ikide bir kurtculuk yapip sIkIsinca yan ciziyorsunuz. Eveli gun "Bati 25 yil once kurt devletine karar vermis" deyip hava atiyordun, sonra Israil oyle deyince de foyaniz iyice ortaya cikmasin diye de bugun boyle yaziyorsunuz. Kurt inadindan vazgecmiyorsunuz, defolun gidin bu isteden!

hoca

senin aklın karışmış sen ancak her şeyi bildiğini sanan ama hiçbir şeyden haberi olmayan erol baron gibi kişilere yazarsın bak adam her gün uçakların kalktığı d.bakır a gidemiyormuş onlarda gelmesin miş kim kürdü istemiyor sa lak dır salak kürdün türk den ne azı var nede fazlası adi her toplumda var alim de.

Erol Baron

Gördüğüm tepki üzerine bende "" bana ne Kürtlerden"" gitsinler Kürdistan denen yerde yaşasınlar""ben nasıl --Diyarbekir'e-- gidemiyorsam, onlar da buraya gelmesiner"" demekten vazgeçtim ve demek ki bildikleri bir şey var ki, bölge ülkeleri Kürdistan istemiyorlar"" demeye başladım.

haydar

Dayı boşver sen İsraili falan dediğin gibi Kürtler heşeyi görüyor, kimsenin aklına ihtiyacı yok...

  • 1