BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40

İsrail'den flaş IŞİD ve El Nusra itirafı! Silah ve para...

İSRAİL ilk kez IŞİD ve EL Nusra gibi örgütlere Esed rejimine karşı savaşmaları için silah ve para yardımı yaptığını itiraf etti. Ancak o itiraf dakikalar sonra internetten kaldırıldı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
alevi ibo

Ey iki yüzlü israil devleti siz beyrut kasabini unuttunuz iki yüzlü israil Barzaniyi çok kullandiniz bunu unutma Halk Sizi biliyor birgün bedelini çok agir odersiniz orta doguda iki yüzlü asiri dincileri siz çok kullandiniz gizli gizli yardim edersiniz bunu unutma orta dogu halki biliyor. Allah Sizi hiç bir zaman af etmez iki yüzlü israi

Can

Ey hükümet yetkilileri;derhal İsrail’le ilgili BM’ye şikayette bulunun..hiçbirşey olmasa bile,İsrail’in ne halt olduğunu daha çok insan duymuş olur..uluslararası toplum,İsrail’in haydut bir devlet olduğunun her zaman bilincinde olmalı!!!

Misafir

Misafir 15:30 Efendi... Senin evine gelip eşkıya yerleşse, sen de koruyamasan o zaman senin mantığına göre o ev senin değil de eşkıyaların mı olacak!?

Türkmen

Abd israil ve diyer siyonist ülkeler bu suriyedeki olaylari planli bir sekilde baslatti suriyenin cesitli yerlerinde kimyasal kullandirip suriyeyi vurmak icin bahane uydurdular 8 yildir dediyimi tekrar diyorum hedef israilin onundeki gucü kaldırmak kurdistani kurmaktir.insallah şimdi uyanirsiniz sayin esad düşmanları

Biliyoruz

İsrail dediğiniz,devletcilik oynayan teroristin kaynaği.

kırçıl

Düşmanımın düşmanı dostumdur. siyonistin politikası Müslüman müslümanı öldürsünde nasıl öldürürse öldürsün politikası. Müslümanım diyen zavallılarda oyuna gelirler, geldiklrini bildikleri halde oyunu devam ettirirler. Insafsızca birbirlerini katlederler, siyonistler ve kafirler de kıs kıs gülerler. Allah c.c. akıl versin.

kırçıl

Düşmanımın düşmanı dostumdur. siyonistin politikası Müslüman müslümanı öldürsünde nasıl öldürürse öldürsün politikası. Müslümanım diyen zavallılırda oyuna gelirler, geldiklrini bildikleri halde oyunu devam ettirirler. Insafsızca birbirlerini katlederler, siyonistler ve kafirler de kıs kıs gülerler.

misafir

terörist ülke abd ve İsrail tüm terör örgütlerinin anasıdır bunu dünya biliyor bu iki pislik devlet terörden besleniyor çünkü petrolün olduğu orta doğu ülkelerini terörle diz çöktürüp devlet otoritesini yok ederek enerji kaynaklarını sömürüyor dünyada en çok petrol rezervi venezuelada var yakın komşu olasına rağmen ama terörist ülke abd ısrarla ortadogu petrolunu sömürüyor terör yardımıyla orta doğuda kaynaklar tükenince venezuellayı sömürmesi kolay ve terörist ülke abd yi ne rusya ne çin rahasız edebilecek gelecekte enerji kimdeyse güç onda olacak.en büyük kazığı Avrupa ülkeleri yiyecek terörist ülkeler israil ve abd nin aşağılık politikalarına göz yummaya devam ettikçe.

Misafir

israil zaten terörü destekleyen bir ülkeydi, bunu herkes biliyor

HATAYLI

Esad Düşmanlığı ABD, İsrail ve AKP'yi birleştirdi

Misafir

suriyenin olması için suriyenin oraya sahip çıkabiliyor olması gerekir. kusura bakmasınlar. malına sahip çıkmazsan elinden alırlar. orası olmuş terör yuvası ve türkiye de tabiki kendi can ve mal güvenliği için müdahale edecektir çünkü kendin adam olupta toprağına sahip çıkamıyorsun.

Misafir

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim: Türkler İdlib'in Suriye toprağı olduğunu anlamalı.................

  • 1