BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

İsrail'den çözüm için Kürdistan şartı!

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Kürtler'in devlet sahibi olması halinde bölgedeki sorunların çözüleceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 84 Adet Yorum
Misafir

yahudi senin gibileridir sen butun kurtleri nasıl bir tutarsın senin gibileri mileti kışkırtıyor hz ibrahimde kurttu okadar evliya şeyh ve musluman olan var terbiyene dikat et

Misafir

Kürt olanlar başta Siyonistler Yahudileri rahat bırakmıyor...

Misafir

BU DEVİRDE HİÇ BİR ÜLKE BİR ÇIKARI VE HESABI OLMADAN KİMSEYE HAYRINA DESTEK VERMEZ. DESTEK VERİYORSA KESİN BİR ÇIKARI VE HESABI VARDIR. ONUN İÇİN DESTEK VERİR. KÜRTLER DESTEK VERİNCE DEMEKKİ BUNUN ALTINDA BİRŞEY VAR GİBİ DÜŞÜNMEZLERSE DAHA ÇOOK KULLANILIRLAR. SENİN SÖYLEMİN HER SAKALLIYA DEDEM DEMEK GİBİ BİRŞEY.

Farabi

Asil israil ve yahudiler yok edilmeli,ozaman dunyada topyekun bir baris saglanir.Resi!!!! Bunu lutfen BM de falan dile getirde,dunya gercek neymis duysun.

Misafir

KÜRTLER YAHUDİMİ BENCE YAHUDİ OLABİLİRLER

Misafir

Türkiye İsraille iş birliği yapsın, 'Kandil İsrail bombalarıyla vurulsun ardından da İsrail'den çözüm için Kürdistan şartı'diye haber yapılsun yav he he

Misafir

israilin en büyük korkusu güçlü bir suriye idi ama israil, yahudi düşamlığı yapıyor gözükenler suriyeyi parçalamak için bu savaşı çıkardılar. "one minute" sonu nereye geldi görün.

daad

komplo bunlar yeaaaa.survivorla uyutulan halk bakalım ne zaman uyanacak

Misafir

Sen önce Filistinlilere Topraklarını geri ver

Misafir

Sen önce Filistinlilere Topraklarını geri ver

expert

hergün tecavüz haberlerini batıdan duyoruz,kayınpeder,okul müdürü,kardeş hepsi tren yapmış,istanbulda,izmirde,konya da ,ama adam kalkmış kendince hareketi karalamaya çalışıyor burakcan efendi

Misafir

başlığa bak "kürdistan kurulmalı" internet haber bir şekilde algı mı yapıyorsun.

Misafir

burakcan münafığı senin savunduğun güruhta 8-9 yaşındaki erkek çocukları iğfal ediyor, hemde din eğitimi adı altında, hemde en iyi müslüman biziz kimliği ile.

Misafir

oralarini tuvalet gibi kullaniyorlar ya?

Misafir

gelde bunu anlat anlatabilirsen bu kafasiz kirolara.

Misafir

en iyi yorum diye buna denilir. dilinize saglik.

Misafir

HAKKATEN ŞU ERMENİ SOYLU ŞEREF YOKSUNU KĞRTLER İÇİN " BİR VERME BEŞ İSTER BİDE YATACAK YER İSTER" DİYE

can dan

zaten merak edecek birşey yok bu cahil kör olmuş şahıslar buradan propaganda yapanlar çok yakında alınacaklar...hepsinin bir bir kim olduğu belli...sıkıntı yok :)Allah emniyet teşkilatımıza zeval vermesin...

Hakan

Ey kürtler sizi israil neden destekliyor acaba hiç düşündünüz mü?sizin devlet kurmanızı istedikleri yerler arz-ı mevud denilen yerler ve yahudiler kıyamet kopuncaya kadar buralar sahip olma emelindeler.Akılları sıra bu topraklarda size devlet kurdurup sonra size hakimiyet sağlayacaklar.Ama şunu da hem onlar hem siz iyi bilin ki Türklerin sabır taşı çatlamak üzeredir. Bu sabır taşı çatlarsa tarihe bir bakın ileride ne olacağını daha iyi tahmin edersiniz.

BURAKCAN

EVET DAĞDA KOMÜN HAYATI YAŞAYIP 15 YAŞINDAKİ KIZLARI İĞFAL EDEN PKK denen LEŞ ÖRGÜTÜNE neden sesiniz çıkmaz, eee.. sözde çağdaş kadın örgütlerine göre ateist,komünist,terörist,evrimci,devrimci guya onlara göre "çağdaş" oldun mu sorun yok..HER TÜRLÜ REZALETİ RAHATÇA İŞLEYEBİLİRSİNİZ, aman karşısındaki Müslüman olmasın..YANİ DERT BAŞKA,DERT yok KADIN HAKKI, yok ÇEVRE ve DOĞA KORUMA vs. falan değil.DERT; BU TOPRAKLARIN ÖZ KÜLTÜRÜNE DÜŞMANLIK !!!

Misafir

Hayali Kürdistan Olanların Mekanı Kabristan Oldu

Misafir

tabi yanınıza fetoyuda alırsınız kardeş kardeş anlaşırsınız.

Misafir

Senin müslümanlığında okadar işte.

Misafir

öyle masum insanları öldürmeyle olmuyor bu işler,varsa bir tarafları sıkan çıksın meydana,şuna bak heryer sempatizan veya militan dolu ama anca böyle yerlerde gösteriyorsunuz kendinizi,davanız büyükse çıkın ülkeden nereye yamanacaksanız yamanın kurun ne kuracaksanız sonrasında iki farklı ülke olarak kapışalım yüreğiniz yeterse!!!sizin yüzünüzden doğudaki masumlarda sıkıntıda can derdinde...merak etmeyin bu iş artık son noktasına geldi,yüzleşme yakında...!!!

SALİH

YAHUDİ HİÇ BİR ZAMAN DOĞRU YOLDA DEĞİLDİR.ONUN DEDİĞİNİN TERSİNİ YAPACAKSIN.ŞU ANLAŞILIYORKİ,KÜRTLERLE TÜRKLERİ VE ARAPLARI SAVAŞTIRIP BİR YÜZYILDAHA KAZANMAK İSTİYORLAR.