BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İsrail ve İran gizlice anlaştı iddiası! Dünyayı şaşırtan gelişme

İran ve İsrailli yetkililerin, Ürdün'ün başkenti Amman'da yaptıkları gizli görüşmede, "Tahran yönetiminin Suriye'nin güneybatısındaki çatışmalara katılmaması" konusunda anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
mevhibe inal

Irak'ı bölünceye kadar o kadar çok yalan söylemişlerdi ki. Neyyure, April Glaspie, Bush, Blair...

mevhibe inal

İran'ı hedef tahtası yapıyorlar! İran ile Türkiye'yi birbirine kırdırmak için yapmayacakları yok. Seçimden sonra Emperyalist işgalciler baskıyı daha da arttıracak.

osman akk

iran Sia = yillan yillann,, her zaman tehdidler savururu ama bir sey yapmazz ,, israili vuruzu bilmem ne ama vumaz cunku olar israile calisirr okadar yani!!!!

Bilal Bal

Şia=hikaye bla bla bla

Misafir

iran herzamanki gibi korkaklığını gösterdi israile karşı, adamlar suriyede vurmadık iran üssü bırakmadı mollaların maçası yemedi karşılık vermeye şimdide teslim olmuşlar işte bu haberin özeti budur

Misafir

Misafir28 Mayıs 2018 13:05. Ne oldu oglum İrancığına laf söyleyince zoruna mı gitti? Hayırdır nedir bu korumacılık. Yaptıkları ortada işte.

Misafir

Bay Misafir yine farkında değilsin ama haber İran'ın İsrail'le anlaşması ile ilgili bizimle ilgisi yok. Mal mıdır nedir ya.

Lütfi

Zaten çoğu işleri danışıklı döğüş.Akarlar hep İsrail ve İran silah tüccarlarına

bir basit vatandaş

Burası Orta Doğu, her şey mümkün, kim dost, kim düşman belli değil. Orta Doğu bunun için kan ve barut kokulu bir bataklıktır.

Misafir

Uulkelerinin çıkarı onun gerektiriyordu demekki.heyt demekle olmiyo dış polika..

Kenan

İsrail'e en çok Açıkta bağıran, sözde tehdit eden iki ülke; İran ve Türkiye'dir. Ama İsrail'e en çok yardım, gizlice ilişki geliştiren ülkelerin başında Türkiye ve İran var. Yani Söylenen, görünenle yapılan bambaşkadır.

Misafir

Ne oldu Heyt Huyt yine elindemi patladi? yoksa Secim malzemesi Kudus ve Filistinliler mansetlerden cabukmu indiler? Araplar Filistinliyi sallamiyor bunun farkinda degilmisin? Filistinlinin Urdunde Kuveytte yaptiklarini bilmeyen okusun.Arap liderleri Turku asla lider konumuna getirmemek icin her ihaneti hiyaneti yapar bunuda unutmayin.

Emir

Dünyanın çivisi çıkmış arkadaş,kime inanalım,kime güvenelim?.İran aklınca müslüman ve islamın koruyucusu olarak hareket ediyor,bugüne kadar hiç bir gayrimüslim devlet ile savaşmadı..seni gidi Molla seni.veyahut sende mi brütüs.?

Misafir

elçisi konsolosu kürecik radarı türkiyede.bakanları tuuristleri her gün burdalar.klavenin başında ona buna hakaret hoş değil kardeş

hamza hamza

Bunu bir Türkiye yapamıyor,Amerika şeytanla bile görüşür çıkarı varsa,iranda öyle fakat Türkiye çocuk gibi kavga ediyor.

Salih Ünlü

Ben buna hic sasirmam. Cünkü iranin sözde mezhebi diye bir sey yoktur. Bu mezhebi Abdullah ibni Sebe diye bir Yahudi münafik ortaya cikardi. Yani Israil ve Iranin ayni tarafta olduklari belli birsey

  • 1