BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.479,43

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa etti

Gazze yönelik saldırılarda İsrail tarafından bir istifa haberi geldi. Savunma Bakanı Avigdor Liberman'ın Gazze Şeridi'nde sağlanan ateşkese karşı çıkarak istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

noldu İsrail acı varmı acı

Misafir

Liberman Rusyada dogup büyümüs,1990 sovyetler sonrasi israile gelmis ve politikaci olmus,

misafir

Tüm insanlığın selameti için siyonistlerin tamamının öldürülmesi şarttır. Allah’ın lanetine uğramış bu topluğunun insan olarak değerlendirilmesi son derece yanlıştır. Aksine bunlar insanlık için en ciddi tehlikedir.

Misafir

bir faşist istifa yeni birisini bulurlar

mevhibe inal

Yıl 1837 Filistin (Filistinlilerin ülkesi) 9000 Yahudi 0 Toprak. 1947 BM %55 toprak Yahudilere, % 45 toprak Filistinlilere. 2018 Yerleşim yerleri numarası ile 0 toprak Filistinlilere doğru. Ve buna bakan, katkı sağlayan Demokrat! Gelişmiş! ülkeler.

KEREM

11.Nimet içinde yüzen o yalanlayıcıları bana bırak ve onlara biraz mühlet ver. 12,13. Çünkü bizim yanımızda (kâfirler için) bukağılar vardır, cehennem vardır, boğazdan zor geçen yiyecekler vardır ve elem dolu bir azap vardır. 14.Yerin ve dağların sarsılacağı ve dağların akıp giden kum yığını olacağı günü (kıyameti) hatırla.

Akıl zıplaması

Her ülkede her istifadan sonra biri yada birileri korkar.Neden mi?Gerçekleri biliyor ya ifşa ederse diye korku başlar.Türkiye'de 4-5 kilit yönetici istifa etsin en üsttekilerin etekleri tutuşur.

  • 1