BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19

İsrail polisi Filistinliler'e saldırdı! Büyük gerginlik

İsrail polisi, Filistin'in Beytüllahim kentinde Rachel Corrie'nin mezarının başında ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Filistinlilere saldırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
vATANsEVERTürk

ABD'Yİ KİMLERİN YÖNETTİĞİNİN VE İSRAİL'E NE KADAR BAĞIMLI OLDUĞUNU VE KENDİNİ YÖNETEMEYECEK DURUMA GELDİĞİNİN GÖSTERGESİDİR BU.

A.R

KÜRESEL PLAN VAR GİBİ...İSLAM ALEMİ KAOSA ÇEKİLMESİN... ZARRAP İFADELERİ KAPATILMASIN...

Misafir

ya uçakları uçuracakpilot mu kaldı memlektte coniler bizimkileri kandırdılar ya yine fetöcü diye attırdıya içeriye yüzlerce yetişmiş pilotu. sen ne uçağından bahsediyorsun yarın Allah korusun bir savaş çıksa heralde tanklara dur diyen kahraman çılgın vatandaşlar uçuracak uçakları elleaam

Misafir

sizin egemenliginiz bizim sabrimiz kadar sinirdasiniz

Misafir

israil,egemenlik alanı olan topraklarında ;her türlü askeri ve polisiye güvenlik önlemlerini alma hakkına sahiptir.kudüs ve filistin ,israil in iç güvenliğini ilgilendirir.hariçten müdahale edilemez.

Misafir

Tayyip Erdoğan'ın Siyonizmin kurucusu theodor herzl için yapılan ayine ziyareti geldi aklıma.

Zeynep

BOP eşbaşkanlığı şimdi kime devredildi? Merak ettim de op yüzden sorma icabı duydum.

hak

musluman ulkelerin az bi serefi namusu olsay di iclerindeki abd rus nato askeri ustlerini derhal kadiri ve aklirini baslarina alirlar ac guzlu olmiyacaklar keleslik yapmiyacaklar

Misafir

asker kaçağı çürük ve bedelli MV çocukları ve osmanlı ocakları gençliği ne duruyor daha kudüs elden gidiyor... gitsinler kudüs için savaşsınlar... ona da mı ülkücüler gidecek ??????

Misafir

türkiyeyi savaşa sokmak istiyorlar bu bir tuzaktır

Misafir

kudüs, Müslümanları davası ve kırmızı çizgisi ifadesi doğrudur.ama,Türkiye cumhuriyeti devletinin davası ve kırmızı çizgisi olmamalıdır.devleti yöneteler ifadelerinde buna dikkat etmelidirler.

Misafir

Osmanlı Gençliği ne duruyorsunuz haydi İsraile saldırın ileri marş...!!

Turk

Turkiye hemen ucaklari akdenizin uzerinde ucurmasi gerek uyari niteliginde olsun onlara

SİVASİSTANBUL

BU ABD NİNDE BAŞBELASI DÜNYANIN SERSERİ MAYINI TURUMP DÜNYAYI 3.DÜNYA SAVAŞINA GÖTÜRECEK ZATEN LANETLİ İSRAİLİN DE ARADIĞI BUDUR. BİZİM GÖZÜMÜZ AÇIK AMA O ARAP MİLLETİ MAALESEF HERŞEYİ HAKEDİYOR.ALLAH KÖR OLAN KALP GÖZLERİNİ AÇAR İNŞALLAH.

ihsan

ululararası hukuka bm kararlasrına karşı bu iş kanunsuz kşitapsın eşkıya bu abd allah belasını cersin acil islamiş birliği toplansın

MİSAFİR

HEPSİ ABD OYUNU ALLAH ONLARI PERİŞAN ETSİN

Dirilis

Alcaklar sonunuz yaklasti. Kudurun bakalim.

  • 1