BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.433,11

İsrail Parlamentosu'ndan Türkiye'yi ayağa kaldıracak hamle

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından önceki gün ABD'nin İsrail Büyükelçiliği binasını Kudüs'e taşımasına tüm dünyadan tepki yağmaya devam ediyor. Türkiye, 61 Filistinli'nin öldürüldüğü günün ardından İsrail Büyükelçisi'ni ülkeden kovarken, İsrail'den krizi tırmandıracak bir hamle geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
hamit

birsey olmaz israil devletini ilk taniyan türkiye

yüzdeyüzmilli

Ermeni soykirimini taniyacaklarmis. Tanimazsaniz .....!!!

Misafir

filistin rumlarla işbirliği yapmakta............

Misafir

merak ediyorum biz bu kadar filistin diye bağırırken arkalarındayken bunlar afrindeki şehitlerimize ağladımı ayrıca KKTC yi filistin tanıdımı?

Misafir

İSRAİL ÇOK KAŞINIYORSUN.

Akil

Yav İsrail devlet mi ki Parlamentosu olsun

mesut

tanısalar ne olur körler sağırlar birbirini ağırlar.

IYI

5 Milyonluk ülke, para gücü ve korku imparatorluğu yaratanlar, 2 3 milyarlık müslüman toplumunu ile oyuncak oynar gibi oynuyor, mısır, ırak Suriye tamam şimdi İran veya Türkiye var sırada. Uyanın artık.

k.k.k

Sizin hakkınızdan biz geliriz ancak İsrail ! İstediğiniz kararı alın ! Elinizden geleni ağzınıza koymayın ! Sizin yaptığınız Filistin Soykırımını da biz tanıcaz merak etmeyin ! Ermeni Soykırımı dediğiniz şey yüzyılın yalanıdır, ispat edilmiştir. Yiyorsa gelin bize saldırın ! Cihat ilan edelim de görürsünüz savaş nasıl oluyormuş !

Rezalet

Arap kardeşler!Sesiz kalıyorlar bu vahşete.fakat Türkiye israil ile,Ekonomi zararına'kadar!çarpışıyor mollalar' Rezalet.

Misafir

piyanist filminde yahudileri öyle cici gösteriyorlar ki, allah belalerını versin hepsinin. yok olup gitsinler tekfurlar

Şarapçı Abdurrahman

Araç Sürücülerinin oruç tutması yasaklanmalı........

Misafir

cenabuallah o zamanlarda bunları helak etmişti şimdi yine aynısı olacak inşallah

KASTAMONULU

HİTLER HEPİNİZİ YAKSAYMIŞ KEŞKE. BİZDE SİZİN YAKILDIĞINIZ O FİLMLERİ İZLERKEN ACIYIP AĞLIYORUZ.BÖYLE YUFKA YÜREKLİ BİR MİLLETİZ BİZ İŞTE.

mert mert

Komikliğe bakarmısın, işgalci teröristler sözde soykırım ilan edeceklermiş.

mert mert

Komikliğe bakarmısın, işgalci teröristler sözde soykırım ilan edeceklermiş.

BOZKURT

KATİLLER! SİZ HER GÜN SOYKIRIM YAPIYORSUNUZ, BEBEKLERE VARINCAYA KADAR KATLETTİĞİNİZ İNSANLAR İÇİN MADALYA MI BEKLİYORDUNUZ?

Gezici Köylük

Erdoğan yaygara yaptı! Kabak yine çiftçinin başına patladı.

baha

İsrail katiline inat onlardan aldığımız malları kendimiz üretmeliyiz. Ülke elbirliği ederek tasarrufla ve çalışmayla bu şeytan üçgeninden çıkacaktır İnşaAllah.

salhor

Mûsıkîmize hizmetleri ve muazzam katkıları çok büyük olan, zenâat ve güzel san'atların her türlüsünde bizlere şerefler kazandıran, Türke mensûbiyeti şeref bilen, bu vasıflarıyla pek çok Türk geçinenden bin kere daha Türk, daha asîl, öz kardeşimiz olan Ermeni kardeşlerimizi tenzîh ederek neredeyse ağzımı bozacağım hain güruhlara.

Misafir

Tanisan ne olur tanimasan ne olur

turgay

yorumum bazılarını kızdırabilir ama israil'in bunları yapması normal. çünkü sonun gelmesi ve yok olması için bunları yapması gerekiyor. akıttıkları kanda boğulmaları için bütün bu yaşananların yaşanması ve tüm dünyanın nefretini üzerlerine çekmeleri gerekiyor ki yok edilirken tüm insanlar tarafından bu durum normal karşılansın.

Misafir

netanyahuda fındık kadar beyin kaldıysa bu öneriyi kabul etmeyecektir. ilerde o bölgede savaş çıkacak israil ve amerika çok zorda kalacaktır israil ekonomisini bitirecek bu savaş

TACETTİN

BEKLEYİN SIRA SİZEDE GELECEK BÜTÜN ÜMMETİN İNTİKAMI ALINACAK

Misafir

Tamam iyide kim ile beraber saracaksin israili. Su suudi veya diger araplarlami? Türkiye bu konuda dünyada maalesef tek basina