BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78

İsrail in maskeli balosu

Bazı Arap ülkeleri bu kafada gittiği sürece, Kudüs deki kutsal mekanları mescidi aksa değil ağlama duvarı olmalıdır. o duvara ister kafalarını vursunlar, ya da kaldıysa vicdanları beş vakit ağlasınlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

EYVALLAH ( 20 KARJTER OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ)

mevhibe inal

Suçu başkalarının üzerine atma kolaycılık. Her Müslüman hatta her İnsan Haklının yanında durmalı. Açgözlü ve zalimin gözünü doyuramazsın..

Erol Baron

Kuzey Kore'ye karizmayı defalarca çizdiren -toplama devlet- ABD'nin Dış İşleri Bakanı Rex Tillerson, masa yuvarlak olsun, kare olsun ama bir masa etrafında toplanıp konuşalım diyerek dün TV ekranlarında bu ülkeye adeta yalvarıyordu. Bu lafları duyunca İngilizce ve Fransızca yayın yapan france24 televizyonunda konuşma aklıma geldi. K. Koreli bir din adamına france24 haber muhabiri ABD ve ülkeniz arasındaki mesele için siz ne düşünüyorsunuz" dediğinde, İngilizce bilmediği için K. Korelinin kendi dilinde verdiği cevabın alt yazısında "killing can sometimes be reasonable" (öldürmek bazen makul olabilir) diye yazıyordu. SADDAM'a saldırmak için 1 saniye bile düşünmeyen ABD'nin K. Kore'ye neden saldırmadığı besbelli. Rahmetli B. Ecevit ABD ile dostluk için ayı ile aynı yatağa yatmaktır" derdi.

  • 1