BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22

İsrail bütün dünyayı kandırmış meğer 32 ülke...

İsrail ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımak için Gazze'de büyük bir katliam gerçekleştirdi. Canlı yayında insanlar öldürülürken ABD Büyükelçiliği için Kudüs'te tören düzenlendi. Törene 32 ülke temsilcilerinin katıldığı söylenmişti ancak İsrail'in yalanı ortaya çıktı. Meğer açılışa söylendiği gibi 32 ülke katılmamış.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
mevhibe inal

1967-2018 Filistin haritasına bakarsak ne kadar kandırdığı ortada.

Misafir

Ortadoğu'yu tarumar etmeyi planlayan zalim fitneciler, Muhsin Başkanı yok etti.

Misafir

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.

adnan

Israil nede olsa sahtekar yalancı abd nin piçi

Misafir

TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR.İNSANIMIZ KOLTUK-MAKAM-MEVKİ -ÇIKAR PEŞİNDE OLDUĞU SÜRECE BU OLAYLAR KAPANIR,TAKİPSİZLİK KARARI VERİLİR.

Misafir

NEMALAZIMCILIK OLDUĞU SÜRECE BU MİLLET UYANMAZ.....MİLLETİMİZİN ÖLÇÜSÜ KUR.AN ve SÜNNET OLMADI SÜRECE AKLINI KULLANAMAZLAR,AKLINI BAŞKALARINA KİRAYA VERİRLER.

Misafir

Bizdeki atasözde DOĞRU SÖYLEYEN DOKUZ KÖYDE KOVULUR.......BANA DEĞMEYEN YILAN BİNYIL YAŞASIN.

Misafir

onların kandırdıklarının gerçek sayısını bilsen aklın uçardı....

Mustafa ARSLAN BBP

Adım adım siyonist israil hedefine yaklaşıyor,dünya lobisini iyi kullanarak,bazı ülkeleri yanına alarak gerçeklerin üzerini örtmek istiyor.OTADOĞUDA MÜSLÜMANLARIN KANINDAN BESLENEREK ZALİMLİĞİNİ SÜRDÜRMEKTE.İNŞALLAH ZÜLÜM İLE ABAT OLANLARIN AHİRETİ BERBAT OLUR.DÜNYA ÜLKELERİ ve İSLAM ÜLKELERİ NEDEN BU ZULME GÖZ YUMMAKTA,BU ZULME GÖZ YUMANLARA SIRA GELDİĞİNDE HALLERİ NE OLACAK.Büyük Ortadoğu Pırojesinin ilk adımları bunlar.Bu pilan 1945 yılında uygulamaya geçilmiş adım adım ilerlemekte,Bunlara alkış tutanları RABBİME havale ediyorum.Bunu yıllardır dile getiren SİYASİ LİDERİMİZ Muhsin YAZICIOĞLU nu şehit ettiler,Şehit edenler bulunamadı davalar tek tek düşmekte ve kapanmakta,günümüzde yapanların yanında kar kalmakta.

Misafir

demekki gürcistan katılmış...

  • 1