BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.488,67

İsrail bizim dostumuz mu?

İsrail'le normalleşme süreci için müzakereler devam ederken Ömer Çelik'in sözleri kabul edilebilir mi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
bir kul

Her şeye eyvallah çekecektiniz de niye milleti israil ajanı olmakla suçlayıp durdunuz o zaman kardeşim...

izrail dostu

pakrıdinler gizlenip geld ler işte sonunda bizi israile muhtaç edip e israil bizizm dostumuz dedilewr, erbakan bir ara bunlar siyonist dostu demişti inanmamıştık işte nur içinde yat erbakan hoca dediklerin bir bir çıkiyor

Misafir

Dost : Sevilen, güvenilen, yakın arkadaş, gönüldaş, iyi görüşülen kimsedir. Dost olmadan da pek tabi ki medeni ve insani ilişkiler kurulabilir. Siz çarşıda, pazarda alışveriş yaptığınız kişilerin hepsiyle dost mu oluyorsunuz ? Öyle olmadığı zaman onları düşman mı ilan ediyorsunuz ? İnanıp inanmamak tamamen kişisel bir tercihtir ve sorgulanamaz. Kuran'ı Kerim'in bu ayeti zaten inananları muhatap alıyor. Herkesi değil

Misafir

MÂİDE-51 tam bir ilkel vahşet tahrik emri!............ Dünya Müslüman olan veya olmayan diye ikiye ayrılamaz............. Ancak ilkel Türbanlı cehalet ve uygar aydınlar diye ikiye ayrılır...

Dinsiz Türk

"MÂİDE-51: İnananlar, Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin Ne demek?.........Düşman mı ilan edilecek!'.....İslam'a göre ben ve bütün Müslüman Olmayanlar Öldürülmeli mi?

Bir dost

"MÂİDE-51: İnananlar, Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa onlardan sayılır. ALLAH zalim toplumu doğru yola iletmez." Kuran'ı Kerim'de apaçık bu ayet varken bir müslümanın İsrail'i dost kabul etmesi münkün müdür ? Mümkün diyen önce imanını sorgulasın ve tövbe etsin. Zira imanın şartlarından biri kitaplara inanmaktır. Yüce kitabımızın bu ayetine inanmayan ehli iman değildir.

Meraklısına

Ne oldu dedi de ...akp liler önemsemez....Kuran la dalga geçildi önemsediler mi?....bırakın bunlar boş laf.....

Misafir

Islami Terörist Hamas örgütünün başı Halid Meşal’i Ankara’da krallar gibi ağırlıyorlar...... Tayyip-Ahmet ikilisi tarafından ayrı ayrı kabul edildi.

TGB HATAY

Evet senin dostun........... Ama Biz Hamas denen şeriatçı terör şebekesi değil, Laik Bağımsız edildiği Filistin Kurtuluş Örgütü'nü destekliyoruz!

Misafir

Başbakan Binyamin Netanyahu, İsrail-Türkiye barışı kapsamında Gazze ablukasının kaldırılması şartının yerine getirilmeyeceğini söyledi.

kemalettin

cevap veriyorum: Evet dostunuz.

Ahido

Büyük Ortadoğu Projesi dedikleri şey, İsrail'i bölgede rahatlatma ve hareket alanının genişletme projesi değil mi ? Sahi nasıl kandırıyorlar sizi bu kadar.

Misafir

AKP NİN GETİRDİĞİ DIŞ POLİTİKA BU HALLERE DÜŞTÜ DURMAK YAHUDİLERLE DOST OLMAYA DEVAM

Misafir

AKP NİN GETİRDİĞİ DIŞ POLİTİKA BU HALLERE DÜŞTÜ DURMAK YAHUDİLERLE DOST OLMAYA DEVAM

kktc

Asıl zalim Erdoğan gitsinde türkiye batarsa batsın bizi İsrail Amerika yönetsin PKK iel eski general tayfasının bazıları iş çevirsin nemalansın diyenlerdir.ersoğan düşmanlığı bu ülkede bazılarını manyak yaptı. İsrail ise hiç bir zaman dost olmadı olmazda Yahudi fitnesi oldum olası sadece bizim değil dünyanın başına beladır. bu topraklar Ortadoğu hiç bir zaman kendine gelemz

AĞLAYAN ZALİM

İsrail düşmanlığı, AKP ve onun gibi düşünenlerin miting meydanlarında veya demeç verirken mebzul kullandıkları bir malzemeden başka bir şey değil ki İsrail'i sevmeye başladıkları şu dönemde çok net görüyoruz. Ara Güler'e gelince, merak etmeyin, kuvvet Erdoğan'ın elinde, kimse onu ve onun yanında yer tutanları linç edemez, o herkesi linç ediyor, şirketlerini yağmalatıyor, insanları aç-açıkta koyuyor, ama bu arada ağlamayı da ihmal etmiyor.

  • 1