BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24

İsmailağa Cemaati ile Fatih Medreseleri mahkemede hesaplaştı

İsmailağa Cemaati ile cemaatten ayrılan ‘Fatih Medreseleri’ grubunun ‘İsmailağa markasını kullanma’ husumeti mahkemeye taşındı. Marka ihlali davasında cemaat lehine karar veren mahkeme, İsmailağa Medya A.Ş.’yi 5 bin TL tazminata mahkûm etti

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

ismailağa cemaati haklıdır davasında bukadar basit fatih medreseleri cemaatin özünü unutturmaya calısan bır olusumdur

Misafir

16 Mayıs 2018 10:30 cevap veren misafir, cehennem ile korkutup paralarını çaldığınız saflardan değilim.

misafir

bu münafıklar dinin marka tescilini hangi kurumdan almışta allahla kulun arasına şirket kurup allahla kul arasında aracılık yapıyorlar bu tür oluşumlara devlet ve millet taviz vermemeli yarın bunlarıda bir istiparat servisi kullanıp başımıza bela ederiz sidikli feto gibi bu tür oluşumlar dinle insanları kandırıp asıl amaçları olan para ve güce kavuşmak bu insanların hiçbir mezyeti ve yeteneği yok ama tarikatı referan götererek kırallar gibi yaşıyorlar sıradan basit insanlar bunların alayı din simsarı para için yapmayacakları şey yok biz siyasilerinde oy için yapmayacağı şey yok on nedenle bu parazitler her zaman kendilerine yaşam alanı buluyorlar

Misafir

İnşallah bu mantıkla ölmezsin. Yoksa sizin gibiler için..yaşasın cehennem.

Erol Baron

Çevre kirliliğinin ne olduğunu hala anlamayanlar, bu sarıklılara ve kara çarşaflılara bakarlarsa hemen anlarlar. Yaşasın M.K.Atatürk!

Misafir

tarikat ve cemaatlar,marka kavgasına başlamış.desenize,tarikatlar post kavgasına tutuştu.bir de tarikat ve cemaatlar.islama hizmet ediyor diye reklam ediyorlardı.cukkalarına hizmet ettikleri ortaya çıkmış.görmüyor musunuz?

erdem

Misafir 16 Mayıs 2018 09:44 edebini takın.kanıtın var ise göster yoksa kes sesini.

Fatih

Az kaldi bu tekkelerden cemaat pisliklerinden kurtulmaya bunlarin hic biri allah icin calışmıyor hepsi rant ve para icindir bunu hepiniz cok iyi biliyorsunuz.

ASSİVAS

BUNLARIN TAMAMINITARİKATLERİ CEMAATLERİ KAPATMAK LAZIM, BU GÜZEL YÜCE DİNİMİZİ RESMEN İSTİSMAR EDİP KULLANIYORLAR, DİNİMİZDE ARACIYA GEREK YOK ARACI DİN HIRISTIYANLIKDA VARDIR VAFTİZ EDER GÜNAH ÇIKARIR VS. BU ÜLKEDE DİYANET VAR BAŞVURACAĞINIZ DANIŞACAĞINIZ MAKAM ORASIDIR. BUNBLAR DİN TİCARETİ YAPIYOR RESMEN.

MİSAFİR

AKP BAŞINIZDAN GİTMEZ BOŞUNA BEKLEMEYİN SİZİN GİBİ CANİLERE ZALİMLERE AK PARTİ GİBİ ADALETLİ BİR OLUŞUM ŞARTTIR YOKSA SİZ VATANI MİLLETİ DEVLETİ SATARSINIZ DİN İMAN DA GİTMİŞ ZATEN

YETER

AKP BAŞTAN GİTMEZSE BUNLAR DA DAHA ÇOK ÜLKEYE ZARAR VERECEKLERDİR.HANİ İSLAMİYETTE KARDEŞLİK VARDI NE OLDU MÜBAREK TOPRAKLARDA BİLE ŞEYTAN YERİNE BİRBİRİNİ TAŞLIYOLAR BUNLAR.

ASAD

BÜTÜN CEMAATLAR CUMHURİYET DEMOGRASİ EVRENSEL HUKUK VE BAYRAK DÜŞMANIDIRLAR. FETOUNUN DAVA KARDEŞELRİDİR.

Misafir

peygamber ve kuran sevdalısı bir mümin olarak diyorum ki tüm cemaatlar yasaklansın.bizim bir peygamberimiz bir kitabımız var.cemaatlar artık birer rant merkezi olmuş.bakınız hepsi lüks yaşantıda hepsinin altında son model arabalar vs.

MİSAFİR

MAHMUT EFENDİ HZ YANINDAKİLER SEVDİKLERİ HARİÇ DİĞERLERİNİ SEPETLEYİN GİTSİNLER BU OYUN ŞEYTANIN OYUNUDUR ALLAH KARDEŞ OLUN BİRLİK OLUN DERKEN BUNLAR AYRIŞIYOR GİTSİNLER BAŞKA YERDE DÜKKAN AÇSINLAR ÜMMEDİ MUHAMMEDİN ARASINA FİTNE SOKMASINLAR

yeter artık...

Ne çekecek ülkemiz bu cemaatlerden ,ders almayı bile beceremdik.Biri gidiyor biri geliyor...

Misafir

"Bir lokma, bir hırka" demiyor muydunuz?. Bu neyin kavgası?.

Xxx

Cübbeli denen soytari hangi cemaatte acaba

Misafir

Şeyh ve tarikatlar ülkesi olduk. Amacının dışında hareketler baş gösteriyor. Devlet el atmalı. Devlet içinde devlet güç oluşturmaktan başka bir şey değil.

Erol Baron

Bu sahtekarlara dur deme zamanı gelmedi mi?

MİSAFİR

Allah bizi merhametiyle islah etsin.UTANILACAK İŞLER

Misafir

Su Turkiye nin dustugu durumlara bak,ne hale geldi guzelim ulkem...sakallilar,sariklilar,kara peceliler Turkiye bu degil,tarihimize bakin Turk insani hic bir zaman boyle giyinmemistir.

Güneş

Ümmet anlayışından vazgeçip bölünmeye devam edin; bakalım elinize ne geçecek.

  • 1