BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye 'seçim' yanıtı

Muharrem İnce'in seçim sonucu açıklamasını basının karşısına çıkmak yerine gazeteci İsmail Küçükkaya'ya mesaj yoluyla iletmesi birçok kesimin tepkisine neden olmuştu. İnce, ''Bu konuda hatalıyım, özür dilerim.'' dedi. Küçükkaya'dan İnce'ye ise anında yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Sen çok mutlusun Mustafa.

MİSAFİR

ŞAHSEN BU GÜNE KADAR FOX TV Yİ VE FATİH PORTAKAL BEYİ-- İSMAİL KÜÇÜKKAYA-YI TAKDİR EDEREK VEDE ÜSTELİK EGE..Lİ OLMALARINDAN DOLAYI MERT OLDUKLARINI DÜŞÜNEREK HEP SEYRETTİM VEDE BEĞENDİM ..AMA 24 HAZİRAN SEÇİM PROGRAMLARINDA YAPTIKLARI GAFLARI -HAL VE HAREKETLERİNİ -KONUŞMALARINI ASLA TASVİP ETMEDİM -BEĞENMEDİM ..BUNDAN SONRA ASLA -FOX- TV YOK BENDE VE TABİKİ ..KEDİLERİDE YOK..YAZIKLAR OLSUN KENDİLERİNE ..

Misafir

Canlı yayın konuğu olan Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49 oy alsın bırakırım. Siyaseti bırakırım, başka ne yapacağım ki? Giderim kitap okurum, tavuk beslerim köyde" diyerek seçmene söz vermişti. Hadi bekliyoruz...

Baha

Adami hiçbir şekilde yenemiyorsunuz ,nerde hata yaptık diye kendinizi sorgulamiyorsunuz.. Reise, devamlı tek adam, hırsızlar, çalınca oluyor gibi camurlar atarak itibarsizlastirmaya çalışıyorsunuz.bu gün bütün dünya liderleri arayarak kutladı. Dünya gazetelerde adamının seçimi ilk turda kazandığını yazdı. Siz başarısızlığını birilerini itibarsizlastirmaya daha ne kadar çabalayacaksınız.

HANİ KANKAYDIK ?

YOK ARTIK... O_O .!! Yahu bir yavaş biraz hazmedin hemen postayı koydunuz bir birinize hemen SATIŞA SARILDINIZ... Eyvah ki ne Eyvahhhh...... Kankalarını iyi seç murremm özür dilemek zorunda BIRAKALIYORSUN.... Birde oy çalma diyor tam komedisiniz ya vallahi 10 milyon farkı takmış Reis oy çalmaktan bahsediyorsunuz... evet çaldık milletin gönlünü çaldık oylar otomatikmen zaten kendiliğinden gönüllü şekilde sandıkları patlattı... hehe.. :)

ATATÜRKÜ SÖMÜRDÜNÜZ SÖMÜRDÜNÜZ

CHP NİN BAŞARISIZLIĞININ TEK SEBEBİ YİNE CHPLİLERDİR.FETÖYÜ,PKKLILARI,EZAN DÜŞMANLARINI,DOMUZ SEVERLERİ,TÜRKİYE DÜŞMANI AVRUPALILARI,CHKPC Lİ MİLİTANLARI CHPNİN İÇİNE DOLDURAN SİZSİNİZ.ATATÜRKÜN PARTİSİNİN İÇİNE ETTİNİZ.BU GİDİŞLE DAHA ÇOOK YENİLECEKSİNİZ.

Misafir

bu adamı sevmem.adamın kralı fatih portakal

Misafir

Gostak gostak yörü yörü... By by . İş bileninnnnnnnn kılıç kusananinnnnn ....!!!

Misafir

Kahkihkoh ne Güldüm varya diyalog aynen şu: + Adam kazandı dedi.. -Yapma yaa yapma işte şunu birşey söylediğime pişman etme beni ben soylecektm bunu yaa Ohoo off... +Ama kayıt dışı uyarmadin birde hirsini benden çıkarma.. - Konusmucam küstüm sanada gazetecilerle kanka olmayacagim artik oynamiyorum ben yaa... Heyy vatandaşlar İŞ BİTMİS İŞ OHOOO... REİS USKUDARİ GECTİ İŞTE SİMDİ SİZE KOCAMAN BİR "TAMAM". REİSE YOLLAR DEVAM.. o_0

abcd

Erdek li sevgilim çok mutsuz olmuş.

Misafir

SİZİNKİ ZÜĞÜRT TESELLİSİ

Misafir

Bu işin mitingle çok alakası yok ak parti senin balkonun önünde gece gündüz miting yapsa sen verirmiydin insanların düşüncesi mitingle değişmez

Misafir

Muharrem ince verdiğimiz oya sahip 'çıkamamıştir. Artık hiç bir güç beni sandıga göturemez. Akp nin AA yla birlikte ysk dahil yaptıkları projelerini uygulamaya koymuşlardir. Hiç miting yapmayan mhp nin%12 oy alması bu oyunun bir başka perdesidir.

Misafir

Allah bizi korudu...

Misafir

çok tükürme gız.........

Ekrem Abi

daha 1. dakkadan satış olurmu ya. ne biçim varlıklarsınız siz????

Ahmed

Öküz öldü ortaklık bozuldu birbirlerini satmaya başladılar

VATANDAŞ

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE FATİH PORTAKAL TARAFSIZ DEĞİLLER. ONLAR CHP'NİN SÖZCÜLERİ GİBİ DAVRANIYORLAR.

SAMET

İMAİL KÜÇÜKKAYA HANİ SEN TARAFSIZDIN.SEN ONU BENİM ŞAPKAMIN MUŞTAĞINA ANLAT.

ttk

ince etrafında ki derin chplilerin aslında hdp ile aynı kandan olduğunu görsün artık! güvenip numaranı verdiğin küçükkaya hdp ve kılıçdaroğlu hesabına seni sattı. o saatlerde herkes sonucu biliyordu yorumcular dahi aksini söylerken moralleri bozuktu ince mi suçlu oldu? itibarsızlaştırmaya hayır.

abcd

İsmail bak yanına portakal koydular, onu ye bütün sıkıntıların geçer.

Birisi

O değilde hdpye oy veren chpliler midemi bulandırıyor.

k.k.k

iyi de sana adam arkadaşça bunu söylemiş, seni samimi gördüğü için böyle içinden geçeni yazmış. Sen de bunun haber değeri olduğunu düşünüp yazmışsın. Ha bunun haber değeri var mı, var. Ama sana bir sorum olacak. Şimdi senin adamlık değerin var mı ?

MİSAFİR

İSMAİL PORTAKAL ÖZDİL MOSMOR OLDULAR MİLLİ OLUN MİLLİ BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YEYİP BU ÜLKENİN DEVLETİNE DEVLET BAŞKANINA SALDIRMAKTAN VAZ GEÇİN.EZİK OLMAYIN GİTTİĞİNİZ YOL YOL DEĞİL İNSANİ DE DEĞİL

Misafir

Adam haklı bu bir haberdir