BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İsmail Küçükkaya Sözcü'nün manşetini sansürledi

Sözcü gazetesi bugün Mesud Barzani'nin '2 yıl sonra devlet kurarız' sözlerini 'Nah kurarsınız' manşetiyle okurlarına duyurdu. Fox TV'nin sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya ise manşeti sansürleyerek ekrana getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Barzani en çok bizden yüz buldu şımardı.

cafer sabri

salhor___Barzaniyi resmi protokolle karşılayan kimdi Küçükkaya mı?Kürdistan bayrağını Türk Bayrağının yanına çektiren kimdi?Küçükkaya mı? 22 doğu vilayetimizi Kürdistana dahil edilmiş olarak gösteren harita Barzani TV lerinde boy boy yayınlanırken sesini çıkarmayan kimdi? Küçükkaya mı?Yazıyorsun ama kuru gürültü.Mel'un demeden önce iyi düşün.

Misafir

Yandaş gazeteler ve havuz medyasında buna cesaret edebilecek bir birim var mı?Sözcü lafını sözünü esirgemeden dank diye tavrını koymuş.

MİSAFİR

İZMİR-Lİ OLAN İSMAİL KÜÇÜKKAYA ÖYLE KIYTIRIK SÖZLERDEN KORKACAK BİRİ DEĞİLDİR ..YANİ İZMİR EFE YETİŞTİRİR VE EFELERİDE BU ÜLKENİN EN CENGAVER İNSANLARI OLARAK TARİHE GEÇMİŞTİR..BANA GÖRE ..EFENDİLİĞİNDEN YANİ HALKA SAYGI BAKIMINDAN O KELİMEYİ SÖYLEMEMİŞTİR ..YANLIŞ MANA VERENLER ÖNCE KENDİLERİNE BİR BAKSINLAR..

Misafir

ismail ve kankası vatan hainligi içinde yarıştalar

salhor

İsmail efendi o başlığı rahat söylerdi; ama söylese, Erdoğan'a övgü düzmüş olacağı zannıyla sükutu tercih etti. Elini seyircinin gözüne soka soka 4 parmağını göstererek "Dolar 4 liraya ulaştı sevgili seyirciler" derken, ağzının suyu akıyordu mel'unun.

VATAN

Ey barzanį barbarı Turk milletininsabrını taşırma aklını başından alırlar son pişmanlık fayda vermez haddini bil hadsız

davut

Helal olsun SÖZCÜ'ye. Keşke sizde vatan sevgisi ve bir miktar yürek olsa.

  • 1