BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16

İsmail Küçükkaya medyada olan biteni ilk kez bu kadar açık anlattı

Fox TV ekranlarında hafta içi her gün 3 saat 15 dakika izleyiciler ile buluşan İsmail Küçükkaya, Hande Aydemir'in sorularına tüm samimiyetiyle yanıt verdi. İşte Küçükkaya röportajından dikkat çeken satırlar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Sezer ÖCAL

Okuduğu yazarların tamamı Avrupa Birliği misyoneri ABD emperyalizminin yılmaz savunucuları İMFci Özelleştirmecisi ve Sermaye oligarşisini savunanlar. Türk gençliği bunları reddetti ve okumuyorlar.

Misafir

izlediğimiz tek kanal fox kaldı.

yalanmı

iki gündür ilk 10 da yayınladığın bu haber için kaç para aldın İ.H.

Mehmet Şahin

Stratejik oy kullanıyormuş. Tercümesi HDP, CHP hangisini kullanışlı görürsem ona oy veririm diyor. Atatürkçüyüm diyor. Yani İslamla ilgili olanlara karşıyım diyor, 28 Şubat etkisi bitince yıldızı sönen, FOXTV nin (ulusalcı yazar)sunucusu.

mehmet kaya

Bu kadar yazım ve imla hatası ile bu röportaj nasıl veriliyor? Resmen taslak metin olduğu gibi yayımlanmış.

ARGORİB

tarafsızmış, nötrmüş... YALANCISIN

misafir

murdok eski tgrt yeni fox u bu günler için aldı,bizim gibi günübirlik düşünmezler uzun vadede türkiyedeki yapmak istedikleri projelerin hazırlığıdır fox tv nin satın alınması,ismail bey e sorarmısınız gazzede,suriyede,ırakta israil ve emperyalistler onların taşeronların katliamlarını telin edecek bir proğram yapılmışmı

*-*

"toplumun en saygın en guvenilir ilk bir kac kişisinden biri" mi? benim için hiçte öyle değil.. söylediklerinin de ne kadar güvenilir olduğu ortaya çıkıyor..

Misafir

O dobra dobra anlatmıştır da siz hangi kısımları işinize gelmedi de yayınlamadınız ondan bahsetin bize ;)

  • 1