BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.411,84

'IŞİD bu gerekçelerle Türkiye'ye saldıracak'

Tüm dünyaya korku saçan IŞİD Türkiye'ye saldıracak mı? İşte IŞİD'in Türkiye'ye saldırmak için öne sürebileceği gerekçeler...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
cihada davet

Bu olanlar daha başlangıç

Vatan Sever

R.Cakir ısı biliyor biz bilmiyoruz ABD isid görünümüne girip saldırırsa isid saldırmış olur ABD bu ucuz taktikleri hep yaptı kripto taktikler şimdide birileri saldıracak diyor bu karmaşada kim kime ne yapıyor anlaşılmadı.? Yoksa rockfellerin insafinami kaldık?Yoksa birileri üst aklın sozcusumu?

nevzat

Afrın guvende ise bize bir şey olmaz. Orası karışırsa işler karışır

keke ibo

Yenildi iste p k k ye degil kurtlere ama siz kurtlere pkk gozyle baktiginiz icin yane bize yenildiniz ruhunuza el fatiha...

bORANhEKİM

ABD NİN ALTINA YILLARCA YATAN SEN VE KUKLA DEVLETİNDİR. ELEKTRİK GİTSEABD DENBİLENTEKMİLLET SİZZİNİZ.

kurdıstan

doğuda ben varım gel hadi gel seni tutan mı var

hadi ordan ekremmmm

allah akıl versin sana ne diyelim.merak etme işid'in gücü doğuya yetmez seni işitten kurtaracak yine onlardır.

aakil

ışid pkk ya ne zaman yenilmiş ?! komediye bak!

ceger koç

ekrem doğu sana ne yaptı niye bu kadar insanlığa düşmansınız. şimdi sen bu yorumunla kendini müslüman mı zannediyorsun.. sen var ya. ?????

akıl fikir

Seni de öldürürler nasılsa.

Uzak olsun

CHP nin Esad'ı destekleyen tavrı olmasaydı bugün IŞID olmazdı. Demirtaş'ın dediklerine de katılıyorum.

Sivasli

ABD nin Altina yatan PKK li Hainleri ISID in elinden kurtarmaya yönelik Türkiyenin ISID de saldirmasini saglamak amaciyla yapilan Maksatli S....sizliklerle Kobanideki Hainleri kurtarma isini Türkiyeye ihale etmek isteyen S....sizlerin yaptigi soysuzluklardan Baska birsey degil.

ekrem

işid doğuya saldırırsa gider işide yardım ederim

Deniz

Bizim askerimizin elinde bile Alman yapımı ve ABD yapımı silahlar varken, sen kalkmış öküz öküz İŞID`ın elindeki silahlar bizim mi diye soruyorsun. He bizim, hepsi kırıkkale. Birinci dünya savaşından kalma. Çünkü o zamandan beri silah üretmiyoruz. Yerli piyade tüfeklerimiz seri üretime daha yeni geçti. Geleceğe Allah kerimdir.

Deniz

İŞID Türkiyeye niye saldırsın? Bazıları ortada fol yok yumurta yokken şeytanın avukatığını yapıyor. Bu neyin yorumudur anlamadım. Türkiyeyi İŞID'a destek vermekle suçlayanlar, şimdi bize saldırma söylentilerini yaymaya çalışıyorlar. Demekki kendi köpeklerini kullanarak ülkemize karşı bazı eylemlerde bulunacaklar. Tıpkı Fransada yaptıkları gibi. Bu söylentileri yaynları devletimizin dikkatle izlemesi gerekir.

T.C

Adamın biri tarihe geçmek için cami duvarına işemiş.. Işidin Türkiyeye saldırması da öyle bir şey.. Tarihe geçer mi bilmem ama anası laciverte boyanır..

VATANDAŞ

HANİ BİR SÖZ VARDIR YA BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ AKP NİN YANLIŞ DIŞ POLİTİKALARININ MEYVESİ ACI AMA GERÇEK

ÖTÜKENLİKURT

SAYIN YAZAR HAKLI... Fakat ne yapılmalı sorusunun cevabı önemli... MİT tırlarını yine hatırlayalım mı... O TIR lar kime götürdü o silahları... IŞİD elinde bizim silahların olduğu doğru mu... Bizim ülkeyi yönetenler malesef devlet adamları değil, dolmuş şoförleri... Sanıyorlar ki, BİZ ONLARA SİLAH VERDİK ONLAR BİZE DOKUNMAZ...Bu neye benziyor biliyor musunuz; ben akrebe yiyecek verdim beni sokmaz...Sen ne yaparsan yap akrep akreptir.. Bence hemen yapılacak ilk iş, Suriye politikasını tamamen tersine çevirmektir..Esat gitmeyeceğine göre, hemen bir çözüm paketi hazırlanmalı ve ülkemizde bulunan Suriyeliler ülkelerine dönmelidir. Dünyaya nizam veren Osmanlı Padişahı havaları, bu ülkeye milyarlarca dolara ve dünya devletler ailesinde dışlanmaya sebep olmuştur.İnsan düşünebilen, ders çıkarabilen, muhakeme edebilen bir varlıktır... O halde hemen düşünmeye başlayalım, diğer yandan bahçesinden bayrak indirilen askere çekidüzen verelim... Sınırları kontrola alalım ve UYANIK OLALIM..HEM DE HEMEN!

kürdo

Evet kamuflaj etek olur, entari olur veya tuman olur. İŞİDİ kenara sıkıştırmış vuruyor.

ÖTÜKENLİKURT

Sen zaza değil sapıksın... Hemen tedavi olman veya belediye ekiplerince itlaf edilmen gerekiyor...

3472

sizin eve gelecekler onun için etek giyip gizleniyorlar

gaziantepli zaza

işid geldiğinde binlerçe şehit verilen ege topraklarındaki şehit askerlerin ruhu şad olacak dünyada inlerce şehit verilen kıyılarını açık hava genel evine çeviren tek millet ülkücü ıkrçı kemalist türk milleti

Ahmet

Sen dalga geçte görecez bu katiller türk kanı akıttığı zaman ne diyeceksin

Safkan türk

Ya sizi simdilik Amerika kurtardi,Ama hergün geberiyorsunuz;)ac takvatube.tv seyret benim Gibi demle cayi seyret;))ne keyifli oluyor;))

vatandaş

akp ye saldırsın