BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45

IŞİD bayrağındaki müthiş detay! Meğer...

IŞİD'in kullandığı siyah bayrakta ne yazıyor? Bayrağın tasarımının sırrı şaşkına çevirdi, çünkü üstündeki yazı Topkapı'daki mektuptan alınma.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 116 Adet Yorum
Atilla...

Ne anlatmaya çalışıyosun? Haddini bilmez. Kuran ın nasıl indirildigini kuran ı nasıl yazmış demiyosun da mühür oluncamı soruyosun bu soruyu. Orda ne yazdıgına bi bak hele. Allahdan başka ilah yokdur kulu ve elçisidir yazıyo kelimei tevhit diye eşşek kafalı

mücahid

arkadaslar bılıp bılmeden yorum yapıyosunuz. yok sıvıl halkı vuruyo bılmem tecevuz edıyor. hosunuza gıtsede gıtmesede bılınız cıhad sıze farz kılındı. gıdın ve gorun nasıl ınsanlar. nasıl gıdecez dıyosanız ben sıze yardımcı olurum.

Allahın kulu

Bayrağa değil, o bayrağın kimin elinde ve kime hizmet ettiğine bakmak lazım. müslüman allah adına kendisine silah çekenle cihat eder. yaşlı, çocuk, kadın demeden, asker sivil demeden sahiplerinin ölmesini istediği müslümanları öldürmez.

Atakan

Osman Dereli ... cehaletin bir kenarda kalsın karşındaki iki cihan nuru Kainatın peygamberi. senin askerlik arkadaşın değil böyle lakayıt ne üslupsuz bir şekilde konuşmak gibi bir hakkın yok. Hz.Muhammed(s.a.v) okuma da biliyor du yazma da .Allah'ın izni ile ilk ayet vahiy olduğunda buna vakıf oldu. Hira mağarasındaki il emir "ıkra" yani "oku" dur. Allah dilediğinde dilediğine gücü yetendir.

Osman Dereli

Muhammedin mektubu ve mührü mü . Hani muhammed okuma yazma bilmiyordu.

emrah

Kim demis islamda insan oldurulmez diye. Kkurani bastan sona okudun mu. Hadisleri okudun mu. Halifelerin tatbikatini okudun mu. Bos bos biliyirmus gibi konusmayin. Bilmediginiz mevzuda hadsizlik yapmayin.

ali

ada mlar üç beş yahudi tohumunu keserken herkese gösterdi cani oldular ya kestiklerini parçaladıklarını tecavüz ettiklerini göstermeyenler onbin klm den gelip ortalığı karıştırıp müslümanları birbirine düşürenlermi iyi

Sansar

İslam dininde cezalar vardır deniyorki bir hırsızlık yapanın elini kesin evlenmeden zina yapanlar taşlanarak öldürülsün osmanlı 600 yıl islamla yönetildi ve sadece 2 defa kol kesildi suan başbakan bile hırsız

hakan taş

bayrağı müslüman kendisi yahudi çünki islamda insan öldürülemez

Bahadır

Arkadaşlar ne topkapısı internetten download etmişlerdir. Bu peygamberimizin mührü.

eco

Ben sana katiliyorum kardesim kesinlikle haklisin ve tespitlerine doğru.

zeki

Bay"muadh"!Söylediğinize katılıyorum,RASULULLAH Aleyhisselam ve alihinin mührünün bu şekilde olduğunu bizde biliyoruz.O bayrağa,bir değil bir milyar canımız feda olsun!Fakat bayrağın altını doldurmak lazım..Bu bayrak kimin elinde ona bakmak lazım..Her bu bayrağı sallayanın peşinden koşacak bir AHMAK olursak,bu günki gibi israil-abd-barzani-ingiliz-alman-fransız-fetula-el kaide-suudi-akp şeytan ittifakının peşinden gitmiş oluruzki,Allah korusun!!Aşağıda belirttiğim gibi Peygamberimizin dininin bekçileri EHL-İ BAYTİ KATLEDİP,MUBAREK KANLARIYLA ÇÖLLERİ SULAYAN ve elindeki kanlı kılıcıyla HUSEYNİN MUBAREK AĞZINA VURAN TÜM ZAMANLARIN KAN İÇİCİSİ YEZİT'TE BU BAYRAĞI SALLADIĞI HALDE;"BEDİRDEKİ ATALARIMIN İNTİKAMINI ALDIM"Diyordu!Günümüzde suriyede-ırakta kurdukları kanlı ölüm mangalarına"yezit tugayları"adını veren ışit-el kaideciler,Yahudilerin hayberdeki intikamının peşindeler!Suudilerle israil flört ediyor ve Arabistanda israile yer verme peşindeler!Bayrak aldatıcı!uyanalım!oyunu bozalım!.

umuadh

1500 seneden beri nerede saklıyorlarmıştı bu bayrağıda şimdi ortaya çıkarmışlar. al bir bez parçasını üzerine yaz birşeyler sonrada yok bu peygamberin bayrağı diye salla, insanların kellesini kes, kanını iç. sana peygamber benim adıma git insanları katletmi dedi. önüne gelen uyduruk şeyleri hadis diye yutturuyor. peygamberimiz 100 sene yaşasaydı ve ömrünüğn her gününün 24 saatini konuşarak geçirseydi bile bu kadar hadis ortaya çıkmazdı. hadis diye ortada yayılanların yüzde onu gerçek hadis gerisi yobazların uydurması.

muadh

bu bayrak resulallah sallallahu aleyhivesellemin bayrağıdır.hadislerde belirtilir.ilk islam bayrağı siyah zemin üzerine la ilahe illallah, sancak da beyazdır.değişik versiyonları vardır.bu da mühürlü halidir

zeki

Pygamberin ciğerpareleri imam hüseyn ve diğer islam yiğitlerini aynen el kaide IŞİT-AKP gibi katleden-kafalarını kesen YEZİT ve ordusunun BAYRAKLARINDADA bu ibare vardı ve bu korkunç bir aldatmacadır..Düşünün muhammedin dininin canlı şahitlerini-muhammedin"benim parçam"dediği EHL-İ BEYTİ KATLEDİYORSUN,AMA BAYRAKLAR ALDATICI BİR ŞEKİLDE (LAİLAHE İLLALLAH) YAZIYOR.Dinin direklerini katletmişsin,bayrağını sallasan ne fayda..Bu tarihte"DİNE KARŞI DİN"stratejisin,günümüz versiyonudur.Suudilerinde bayrağında,farklı bir hatla yazılmış aynı ibare-yazı var ama,ne çıkarki suudiler şu anda islamın ve dünya halklarının en azılı düşmanı ingiliz-abd-israil ile müttefik!!Işitin bayrağındaki bu ibare,suriyede müslüman kesen ışit in kardeşi el kaide-EL NUSRANINDA bayrağı aynıdır ve bu yeni bir durum değil..Bugünde İSRAİL SİLAHLARIYLA MÜSLÜMAN ÖLDÜREN IŞİT in bayrağında "ALLAH" YAZSA NE OLUR,YAZMASA NE OLUR..Allah ile kandırmak buna denir,fetulanın farklı versiyonu,ikiside MEZHEPÇİ ilginç değilmi?!!

kilic

IŞİD=yahudi

Ercan

Terör örgütü oldugunu nerden biliyoruz? Kafirlerin hiristiyanlarin yahudilerin Allah ve Peygamber düsmanlarinin agzindan konusmayalim. Din düsmanlarina lafi yok onlar zaten herzaman küfrün icinde ama Müslümansak yorumlarimiza dikkat edelim Allah muhafaza dinden cikariz haberimiz olmaz, kimse suan orda ne olup bitiyor tam bilmiyor.

turock

Suudilerin parasinin üstündede bu mühür var... peygamberimizin yügzük olarak kullandigi mühür..

misafir

vatikan'da papa katolik ve ortodoksları birleştirmeye çalışıyor. o zaman göreceğim ben cihatçı müslümanlarımız kimin ayaklarını yıkıyor, yalıyor olacaklar. şimdi bop planı bir şii sünni fesatlığı yarattılar, kırın birbirinizi. kalanları da onlar temizleyecek. bu kafa ile müslümanlığın din olarak kalma imkanı yok. bunlar deccal'ın adamları, bunlardan sonra dünyaya sükun gelecek.

Biraz meydanda dolaşın be...

O mühür bulunan tablolar eskiden "milyoncu" denen firmalarda 1-2 TL'ye satılmaktadır hala... Çok müthiş zeka denen şeylerin basit sorgulama ile fıslamasından artık bıkkınlık geldi bize be!.. O ÖRGÜTÜN BAŞI BİZDEN YA DA BİZİ ÇOK İYİ BİLİYOR!.. AMA GİDECEĞİ YER BELLİDİR!.. CEHENNEMİN DİBİ!.. O mühür bile kurtarmaz onu... Paralellerden biri akıl hocaları çıkarsa hiç şaşırmam!..

ali kilic

Suriyede Ozgur suriye ordusu cok guzel savunmasini ve savasini veriyordu,, ne oldu Isid araya girdi Ozgur suriye ordusunu bitirdi, Esad in yolunu acti,, asla Esad ile PYd ile (oda gostermelik ) savasmadi,,,, sonra Irak petrolu soz konusu oldu hooop pire misali irak a atladilar,, ne oldu petrol kaynaklarina goz dikdiler,, Turkiye ve kose yazarlarinin genisliyoruz gorgusuz cikliklarindan korkan batinin ve ABD derinin kollari devreye girdi hoop musul ve petrol hikayesi guuuuummmmm,,, Simdi anladinizmi bu fikrin sapida Erdoganin elinde kaldi,,, Neymis efendim birdahakine atliyorum deyip pire gibi yerinde ziplamayla olmuyormus,, once planlarsin, sartlari gizliden olusturursun,, sonra bahaneleri yaparsin,, sonra kimse uyanmadan ordasin,, birak deklereside baskalarina kalsin,, bunlar borozan ellerinde,, al sana buda pkk ve barzani kazigi olsun,, afiyet seker olsun,,

Ali kilic

Neden Islam alimleri, Universiteler, akademisyenler cikip tum dunyada bu orgutlerin, terorun islam ile ilgisi olmadigini beyan etmiyor, toplu bildiri yayinlamiyorlar,, neden dunya muslumanlari bu konuda uyarilmiyor,, bu harami teroristler islama imajina zarar vermekten baska bir is yapmirlarki, katliamin, yagmanin, cellatligin,kadin cocuk katillerinin eylemleri ne zamandir islama dahil oldu,,,

EKSİK YAZMIŞSIN

EKSİK YAZMIŞSIN. TAYYİBİ UNUTMUŞSUN. TIR TIR GIDALAR? GİTMİŞTİ.

GARYOSAVAN

Copy + Paste ne zamandan beri yaratıcılık sayılıyor?

MYK

Aynen