BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88

İşçi partisi HSYK seçimi sonrası zafer ilan etti

Dün gerçekleşen HSYK seçimlerinin ardından, İşçi Partisi zafer ilan etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
misafir

rte nin son durağı kuyruğu kurtarmak adına bu kağıttan timurlenge yargı gibi çok önemli bir yapıyı peşkeş çekiyor bu uğursuzun ayağının değdiği yerde ot bitmez bebek katiline kırmızı gülle ilanı aşk eden ifrit umarım kendi kendine gelin güvey oluyordur

Hakan kardeş

Hani güçler ayrılığı noldu . O zaman hükümet bundan sonra istediğini yapar rahatça bu mu şimdi iyi olan .

Yazık

Hsyk seçimimi şu bu kazandı ne demek yahu . O zaman artık bağımlı yargı mı var yani yazık günah bu ülkeye

Gürkan

İşçi partisi ile AKP el ele ne güzel tablo . İçine sinen onaylasın.

MYK

EĞER PERİNÇEK KAZANMIŞSA KOBANİ KESİN DÜŞMEYECEK BEKA VADİSİNDE AGOPLA ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFLARI HATIRLADIMDA

Eşref

Ağrılarınız dayanılmaz olunca morfin diye yalvartsın Allah sizi. Demek Perinçek ekibi vatanın öz evlatlarından daha makbul size. Herşey çok güzel olacak, Rabbim hesabınızı görecek.

Nevm

Perinçek rte işbirliği uyanın akpliler

Bir dost

seçimleri akp kazanmasaydı referandumla anayasa değişecek yine akp kazanacaktı halbuki şimdi akp ulusalcıların bir kısmı ile iş birliğine gitti. Adamlar tabi bayram eder.

HFG

BU HUKUKÇULARA GARİBAN HALK NASIL GÜVENEÇEK HUKUK KARARLARI ADELET DUYGUSU İÇİNDE VERİLİYORSA MESELE YOK AMA İDOOLOJİ VEDE PARA KARŞILIGI VERİLİYORSA YAND KETEN HELVA HALK NE YAPSIN YA SİYASİLERDEN REFERANS ALAÇAKSIN YADA PARA BULAÇAKSIN ARASI YOK HAKİME GÜVENME SAVCIYA GÜVENME AVUKATA HİÇ GÜVENİLMEZ ÇÜNKÜ O PARAYA BAKAR SENDEN ALÇAGI AVUKATLIK ÜÇRETİ ÜÇ BEŞ BİRİ VERDİMİ GEÇER KARŞINA KAYBETTİK DER O GARİBAN SON KAPIDA YÜZÜNE KAPANIR ODA KENDİ KANUNUNU YAZAR VER DOGAL HUKUKLA HALLEDER PERİNÇEK KİMKİ O KAZANAÇAK

Anti-HaşHaşi

sonuçlar şakirtlere pek koymuş anlaşılan :)

fikret polat

dün akşam üzeri ULUSAL TV de haberleri izliyorum. Muhabir bir Cumhuriyet Başsavcısına mikrofonu uzatıyor, başsavcı "illerden gelen resmi olmayan sonuçlara göre asil üyelerin tamamını, yedeklerin büyük bir kısmını YARSAV üyelerinin kazandığını" ballandıra ballandıra anlatıyor. Ve tabi Perinçek'in kanalı olan ULUSAL Kanal da bayram havası esiyor..Güler misin,ağlar mısın..yoruma gerek var mı ki?

fikret polat

dün akşam üzeri ULUSAL TV de haberleri izliyorum. Muhabir bir Cumhuriyet Başsavcısına mikrofonu uzatıyor, başsavcı "illerden gelen resmi olmayan sonuçlara göre asil üyelerin tamamını, yedeklerin büyük bir kısmını YARSAV üyelerinin kazandığını" ballandıra ballandıra anlatıyor. Ve tabi Perinçek'in kanalı olan ULUSAL Kanal da bayram havası esiyor..Güler misin,ağlar mısın..yoruma gerek var mı ki?

Tekin Alp

Adam yargıda işçi partisi üyeleri kazanmış dememiş , milli olanlar kazanmış demiş.

Eğilme

Yaşaın AKYARGI Türkiye ye de böylesi yakışır AKP ye kapak olsun

yurt

Akp kendini kasabına teslim etti. Geçmiş olsun

HURŞİT

AKP+PKK/KCK+İŞÇİ PARTİSİ+ERGENEKON+İRAN+DEVLETİN İMKANLARI+MEDYA GÜCÜ+20 MİLYON OY+YALAKA YAZAR VE SANATÇILAR+HSYK= FETHULLAH GÜLEN CEMAATİ, VAYY ARKADAŞ 2-3 MİLYONLUK BİR CEMAAT NEYMİŞ BÖYLE DE HER TÜRLÜ ŞER ODAĞIYLA İTTİFAK YAPMAK CAİZ HALE GELMİŞ..

yakışır

Yakışır akp'e yaşasın iş partsi akp kardeşliği...!

ECE

E SON ZAMANLAR TAYYİPLE PERİNÇEK PEK BİR SAMİMİLER ZATEN, AYNI YERDE DURUP AYNI YERE VURUYORLAR. GEÇMİŞLERİNE BAKILDIĞINDA BİRİSİ İSLAMI DİĞERİ SOSYALİZMİ REFERANS ALMIŞTI, ŞİMDİ AYNI YERDELER... DEMEK Kİ İKİSİNİNDE İPİNİ ELİNDE TUTAN AYNI...

yakışır

Yakışır akp'e yaşasın iş partsi akp kardeşliği...!

Haydar

Bunların kanki olduğunu anladık. Meğer her şey kumpasmış. Ergenekonu içeri koymak bile kumpastı. İşin doğrusu kimdir onu bilmiyoruz. Hangisi bu vatanı gerçekten sever onu da bilmiyoruz. Tek bir durum belli , Oda memleketin durumu iyiye gitmiyor vesselam.

sungur

işçi partisinin yargıda ne ağırlığı var ki seviniyorlar!!! hükümet aslında uyanık iş yaptı. eğer kendi adamlarını koysa kazanamazdı. ülkücü-solcu adaylar koydu ve kazandı. başka türlü kazanabilmesi zordu.

murtaza

Yargıya bak,kim kimin adamı...Tüm meslek grupları kendi özerk yönetimini kurmalı.Evrensel değerler esaslı mahkemeler oluşturularak hakim,savcı,avkat gibi asalak meslek grupları bitirilmeli.Devlete karşı işlenen suçlarda hakim,savcı,avukat olur.Hırsız,katil,vs adi suçlar halk tarafından yargılanmalı.Türkiyede adaletin yeniden tesisi ancak böyle olur,vatandaşa kör,kendi grubuna cin gibi açık gözlerle bakan bir heykel elitist yargı mensuplarına ve Adalet Saraylarına fevkalede yakışır.

Metin22

Isci Partisi ve Dogu Perincek JITEMIN ta kendisidir,derin devletdir,kontirgeriladir,Ergenekondur. Eger yargiyida bu hayinler eline gecirmisse vay halimize.

KOMİDYEN

:))))))))))))))))))))))))))) sadece güldüm...

yasar

yarabbi ne günlere kaldık camiye giden paralelci kck vatansever