BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.423,95

İsa Sezeroğlu'ndan sosyal medyayı sallayan Erdoğan videosu!

Sosyal medyada Elazığ Palu'daki şelaleyi anlatırken 'anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz' cümlesiyle fenomen olan İsa Sezeroğlu bu defa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlattı. İşte 'Anlatmaya gerek yok' Erdoğan versiyonu...

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

yobaz olan sensin evrim cocugu

misafir

sizin gibi yobazların sonu 24 haziran olacak inşallah

ANADOLU

ASGARİ ÜCRET 1600 GÖRÜYORSUNUZ.HİÇ BİR SENDİKAL HAKKI YOK GÖRÜYORSUN,MEMURLUĞU KAZANAN ATANAMIYOR,İMTİHANSIZ İŞİ GİRENLERİ GÖRÜYORSUNUZ,BU SİYASİ REKLAMDAN SONRA İZLENMİYECEKSİN GÖRECEKSİN.SURİYELİLER TÜRKİYENİN HER TARAFINDA GÖRÜYORSUNUZ,ŞİMDİ SARAYDA YAŞAYANIN GARİBANIN HALİNDEN ANLAYACAĞINI GÖRECEKSİN MÜKEMMEL.

Misafir

tebi tebi zeki mürende bizi görecekmi

Misafir

İçinizdeki yangının ateşi sizi elbetteki kavuracak ama sakin olun biz sizi rahatlatacağız 24 Haziran sonuçlarını görünce AK bir ışık etrafınızı saracak huzura ereceksiniz.

Misafir

ne desen boş artık akp. ne yapsan gözden düştün, yoruldun, yeni bi diyeceğin kalmadı, ekonomi iflas etti, hazine tamtakır, aldatma süreniz bu kadarmış. size güle güle eyyy akp.

ahmet demircan

Tebrikler süper olmuş.

NİZAM BABA

HELAAAAAAAAAL AĞA BE HELAAAAAAL OLSUN SANA KONUŞMAYA GÖRMEYE DE GEREK YOK DUYUYORSUNUZ OĞLUM SAĞIR OLSANIZ KALBİNİZ VAR OĞLUM

  • 1