BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19

İrlanda'nın İsrail kararı Liberman'ı çıldırttı

İrlanda Senatosu'nun işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşimciler tarafından üretilen ürünlere ithalat ve satış yasağı getiren yasa tasarısını kabul etmesi İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman'ı kızdırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
ali

Konuyu anlamadan yazıyorsunuz. İsrailden değil işgal altındaki yani arapların bulunduğu fabrikalarda üretilen malları almayacaklar. Ya şimdi israilliler bu fabrikaları kapatırlarsa o arap işçiler işsiz kalmayacak mı?

Misafir

Irlandada yasayan biri olarak gurur duydum bu karara burda filistin halkina ciddi olarak bir sempati var hatta israili protesto mitinglerinde arap ve muslumanlardan daha cok irlandalilar katiliyor bu protestolara.

Misafir

İrlanda gerçekten en doğrusunu yaptı bence. İrlandalılar ezilmiş toplumdur emperyalistlere karşı.

ruzgar67

Bizimkilerin azinda var

vatandaş.

Bi İrlanda kadar olamadık!

Misafir

aynı bizimkiler gibi , boykot diyorum .. sahi bizimkiler ne yapmıştı boykot varmıydı. sahi ce ha pe cola fabrikası açmıştı. yok başkası idi galiba o , kimdi acaba ?????

Kocaeli

Adamlarda ki cesaret hayran kaldım

DELİKANLI İRLANDA VE İSKOÇYA

SEVGİLİ İRLANDA VE İSKOÇYA VEEEE celtic futbol külübü siz gerçekten omurgalı-cesur-delikanlı değerlersiniz.. sizi seviyoruz..

ss.sebo

israilden nefret edenlerle konuşmayacaklarsa dünyanın 3/4 ü israilden nefret ediyor konuşmasınlar da mal da satmasınlar.

  • 1