BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54

Irkçı bakan İsrail’in sinsi Kürdistan planını açıkladı

İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde 25 Eylül'de yapılacak sözde bağımsızlık referandumu hakkında İsrail'in sinsi planını açıkça anlatırken "Irak Kürtleri'nin bağımsızlığını destekliyorum" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

verilecekse israil kendi topraklarını versin.Bizim Kürtleri de alsınlar.

Misafir

Yaşasın israil biji kurdu kürdistan

Misafir

Tüm sözleri de kendisi gibi güzel, helal olsun.

a.l.

yakın dostumuz israilin bakanı söylüyor.... bozuşma senaryosuyla ihale mi verilecek, ticaret mi yapılacak?israil çevresinde küçük devletleri oluşturup kafasına vurarak, insanları yerinden ederek kutsal topraklarına ulaşmaya çalışıyor. yani plan uygulanıyor...

Misafir

Dogru bundan korkulacak ne var türkiyedeki kürtlerde istiyen Irak kürdistanina gider ortalik iyi olur savas cikmaz

türk

Haber bırakın sinsi planı, plandan dahi bahsetmiyor. Kürdistanın kurulması ise tamamen IKBY de yaşayan insanların kendi bölgelerinde özgürce seçimi ve isteği ile olan bir süreçtir. Türkiyeye dost bir halktır.

Ali

Malasef böyle yazdıklarına inanıyorsan sana diyecek hiçbir şey yok. Bu ülkede ne olamadınız? Vatandaş mı , cumhurbaşkanı mı , Başbakan mı , general mi , sanatçı mı ? Ne istediniz de olamadınız? İstekleriniz hainlerin istekleri ise onu geçecek siniz? Edirne'den tutun , Muğla'ya , Muğla'dan tutun Trabzon'a , Antalya'ya nereye gittiniz de ayrımcılık gördünüz. Her tarafta iş yapıyorsunuz karışan engel olan mı var? Devletin bize verdiği hangi haklardan mahrumsunuz? Ki şu zamanda bu mahrumluğu biz hissederken !

emir

1071'de Kürtler sayesinde Anadolu'ya yerleştiniz,ama hiç bir zaman dostunuz olarak kabul etmediniz,sürekli horladınız,küçük gördünüz.Şimdi ise yana yıkıla,Kürtlere düşmanlığınızı her yerde gösteriyorsunuz.Siz dostluğunuzu bçyle gösterirseniz,birileri de sahip çıkar,sizi şapa oturturur.

Malesef Boyle

Madem bu kadar istemiyorsunuz kurtlerin israille abd ile yakinlasmasini, siz neden kucak acmiyorsunuz kurtlere? Hem kendiniz kurtlere yasam alani birakmiyorsunuz hem de kurtler israil abd ile bir olup kurdistani kurup bizim ulkelerimizin birligini tehdit edecek diye korkuyorsunuz. Madem oyle kardes olun hadi. birakmayin kurt kardeslerinizi onlarin kucagina. Olamiyorsunuz. Cunku samimi degilsiniz ve bencilsiniz.

__________________________

Sınırında IRAK yerine Kurdistan olması Turk halkının yararınadır! Eeey AKP'li tayfası Size ne Irak’taki Kürtlerden!

Ekonomist

Akıllı devlet, Kürtfobik bir ezberle yel değirmenleriyle savaşan değil, tarihin akışını görüp kendi bölgesindeki Kürtlerle ittifak kuran, bu sayede sınırlarını ve etki alanını genişletendir.

Misafir

Kürtleri oldurenler sadece musluman ulkelerdir...

Emekli Öğretmen.

Dünya ile Kavga değil... Dünya ülkeleri gibi Asgari ücret, Eğitim, Hak Hukuk Adalet ve Demokrasi istiyoruz.

Mahmudo Pasha

Bir şey bozulmadan yenisi alınmaz, bir bina yıkılmadan yenisi yapılmaz. Bırakın eskiler yapacaklarını yapsınlar. Çünkü yerlerine yapılacak yeniler çok daha farklı olacak

  • 1