BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80

İran'ın PKK oyunu ortaya çıktı! Komutanlar gizlice Kandil'e gidip...

Terör örgütü PKK'yı kendi saflarına çekmeye çalışan İran'dan bir heyetin Kandil’e giderek PKK’nın sözde Yönetim Konseyi diye adlandırılan ve içinde Cemil Bayık’ın da yer aldığı bazı isimlerle görüştüğünü belirtiyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

aklı varsa irantın Türkiye ile iş birliği yapar bölgesinde terörist barındırmaz hem Bölgeye hakim olurlar. hemde abd gibi ülkelerin ortadoğu müdahalesinden kurtulurlar.

ertürk göktürk

ne örgütmüş be,abd sinden tutun herkes onların ayağına gidiyor!...

ÜĞÜR

ASSİ SİVASLI SIZIN SIVASTA ADEMI YERLE BIR EDERMI BEN SIVASLILERIN BAŞKA İŞLERLE ÜĞRAŞTIĞINI BILIYORDÜM BU YERLE BIR OLMA İŞİYLE ÜĞRAŞTIKLERINI BILEZDIM HA BIRDE YERLE BIR EDEEDE DÜYADA YER BIRAKMADINIZ ARKADAŞ GALIBA YOK EDE EDE DÜNYADA YANLIZ SIZ KALIRSINIZ OL DEMEKLE OLMIYOR SIVASLI BU İŞİLER TARLABAŞINDEKI İŞLERE BENZEMEZ

baltacı

Türkiye-İran işbirliğini engellemek için peşpeşe asparagas haberler servis edilecektir,beklenmeyen bir haber değildi yukardaki..

Misafir

Persler ve medler kardesti. Derya ünlü iranli sosyolog ve islami yazar ali seriati. Orta Doğu kültürünü persler olusturdu. Pers kültürünüde kurdler olusturdu. Tabi bunu gocebeler bilmez. Onun icin pers ve şii milliyetcisi iran ne yapsa yeri yani.

ASSİVAS

TÜRKİYE DERHAL BARZANİYİ VE DİĞER HAİNLERİ YERLE BİR ETMELİDİR Kİ DİĞERLERİNEDE DERS OLSUN. İSRAİL BESLEMESİ YAHUDİ TOHUMU BUNLAR.

ddd

İran ancak sizi terbiye eder

gencoglu

şia ve alleviler bunu hep yapar kimse şaşırmasın

Vatandaş

Kuzey Irak'a operasyonun konuşulduğu şu günlerde. İran'ın desteğini almamız gerekiyor. Bu haberi manidar bulunuyorum. İran ile işbirliği yapmamızı istemiyor birileri. O yüzden aramızı bozmaya çalışıyor.Biz İran ile uğraşırken Kuzey Irak oldu bittiye gelsin di mi?!!!!

Davetsiz Misafir

Irak Kürtleri, daha Saddam döneminde bile ‘otonom’ bir yapıyla yönetiliyordu.

ATMACA

AHLAKSIZLIĞIN BU KADARIDA OLMAZ BİRDE MÜSLÜMANIZ DİYE GEÇİNİRLER ALLAH ÖYLE BİR ALLAHTIR Kİ BUNUN HESABINI ÇOK HACI SORAR DOST GÖRÜNÜP ARKADAN VURMAK DEMEKTİR BU KALLEŞ ERİFLER

Misafir

Ankara, Tahran Bağdat’ın Kürtlere vaat ettiği tek şey, kaos, mezhepçilik ve yolsuzluktur. Hal böyleyken, kim kızabilir Kürtlerin ayrılma talebine?

İkinci vatanımızı!

İran bizim ikinci evimiz diyen ben değildim...ruhaninin önünde türk bayraksiz elpence divan durduranda ben değildim... Haa söylenecek şey sizde biliyorsunuz aldatildik olacak...oylarda katlanacak tabi...sakın başka yerden bahsettiğimi zanmayin ülkemizden bahsediyorsun

  • 1