BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

İran'dan Türkiye'ye son dakika Afrin çağrısı!

Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonuna İran'dan sert tepki geldi. İran'dan operasyonun durdurulması çağrısı yapıldı. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü; ''Merkezi hükümetin izni olmadan diğer ülkelere yapılan herhangi bir müdahale, kınanılacak bir eylemdir. Türkiye’nin Suriye krizindeki rolünü göz ardı edilemez” sözleriyle tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
A. Kar

Hangi merkezi hükümet??? Suriyede hükümet var da biz mi bilmiyoruz? Toprağına sahip olamayan hükümet değildir.

Vatan

Bunlara da dostluk yaramıyor Irakla savaştılar parçalandı Suriye de yüzbinlerce masum öldü hala düşmanlık peşindeler Bizde İranda olaylar başladığında üzüntü duyuyoruz artık gerek yok

asena ozcetin

Afrin harekati durdurulsun

salim

Burada iranında yapmış olduğu düşmenlığı bilmiyor değil bu halk. işine gelmiyor bu durum.

Hasan

İran şimdiye kadar nerdeydi türkiyenin askerleri şehit olurken ve türkiyeye sürekli saldırılar olurken şimdi kınıyorsun türkiyenin çöküşünü görmek istiyorsunuz ama yanılıyorsunuz bu türk milleti oldukça hiç bir zaman allahın izniyle yıkımaz siz hayal kurmaya devam idin

ALİ

İRAN SADECE İZLEMEYE DEVAM ET.GÖLGE ETME. HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR.

Misafir

bende anlamıs degılım bize destek olacaklarına dusmandan yana oluyorlar bırlık olsalar muslumanlar dunyada kımse karsımıza cıkamaz

Misafir

PKK nın içinde birçok iranlinin olduğu ötedenberi tesbitle sabit bilinen bir gerçek. E şimdi piyonda olsa çocukları itlaf edilirken tepkisiz kalamıyorlar.

MÜCAHİT

LA HE HE HEEEEE HEEEEEEEEEEE ALOOOOOOOOOOO BAYIM HAŞTİŞABİLERDEN NABERRRRRRRRRRRRRR

Misafir

iran mollalar rejiminin ,göz boyama taktiği ve timsah gözyaşlarını seyrediyoruz.

Öztürk

Boş laflar, takmayın kafanızı.

Misafir

he babo seni dinleseler

kuzeyman

Bence ülkemizdeki 4 milyon suriyeliyi arabalara bindirip iran sınırına gönderelim ve onlarda iran topraklarında bir tampon bölge kurmasını isteyelim. Ozaman iranın ne düşündüğü boğazına düğümlenir. Orada istikrarı engelleyen ülkelerin başında iran geliyor diye düşünüyorum.

Misafir

İRANADA BİR TÜRLÜ AKIL SIR ERMİYOR. ABD BURNUNU DİSBİNE KADAR ASKER YIĞDI ÜLKESİ SALDIRI ALTINDA HALA ORADAKİ ABD TERÖRÜNE ARKA ÇIKIYOR. İRAN DEVLETİNİN ASIL KÖKLÜ KOMŞUSU TÜRKİ,BİZİM LE BİRLİKTE OLACAK YERE ELİ SİLAHLI CANİLERRİ SAVUNUYOR. VALLA BU ARAPLARA GÜVENİLMEZ ALLAH KÖKÜNÜZ YIKILSIN

gencoglu

her fırsatta İRANA DESTEK VEREN HÜKÜMETİMİZ ACABA BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYOR? ARKADAN HANÇERLENMEKTEN USLANMADINIZMI

bir basit vatandaş

Esas sorulması gereken soru; Kuzey Suriye'de neden savaşın eşiğine geldik? Bizim BOP Eş Başkanı, Dünya Lideri görevini iyi yapamadı mı? Beceriksiz miydi? Daha önce alması gereken tedbirleri mi alamadı? Daha önce Fırat'ın batısı bizim kırmızı çizgimizdi. Neden bu anda YPG/PYD SDG Fırat'ın batısında cirit atıyor. Eğer oraya asker gönderilecekse, "Kefenimizi giydik, vur de vuralım, öl de ölelim" diyenlerle, "Minareler Süngü, Camiler Miğfer, Müminler Asker" diye bağıranlar gönderilsin.

bu irani Cahil molla

ya bu irani Cahil molla Ne diyor. YAKALAYIN bu gerici haini.

muhtar

Rus ver iran açıklamaları sorun değil, Biz konuşurken işinizi yapın diyorlar.

Hakan türk

İran’da Türk düşmanlığı ezelden geliyor. Türkiye ne yapsa onlara batar

sen kimsin ki

havlayanlar kervanına sende mi katıldın iran. havlayan köpek ısırmaz türk atasözü bu anladın mı?

Misafir

Eski dost düşman olmaz! Vayki ne vay! Yolculuğa çıkınca; yüzlerindeki peçe iniverdi! Tıpki eski günlerdeki gibi! Şah İsmail'den kalma!

Ali Turan

ABD izinle mi geliyor? Benim ülkemde terör eylemi yapacak ben ... İran ikiyüzlü iran

Misafir

İRAN TÜRKİYE YE HİÇ BİR ZAMAN DOST OLMADI HANİ BİR SÖZ VAR YA İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

Hakkı akgün

Amerikanın ağzıyla konuşuyor yalak' kar kesinlikle

Müslüm

Kürecik kapatılmasın, iranın tüm hareketleri israile rapor edilsin, bu aşağılık iran amerikanın varlığını kabul ediyor Türkiye'nin varlığını kabul etmiyor.