BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Irak'ta kritik görüşme! Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar

Kuzey Irak tüm tepkilere rağmen referanduma gidiyor. Bu duruma en çok tepki gösteren ülkelerin başında Türkiye geliyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ''Erbil'den beklentimiz bu referandum kararının iptal edilmesidir'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Ne hallere getirildik. Dünyanın diğer taraflarında istenmediğimiz gibi, Irak ve Suriye'de de, Ortadoğu'da da istenmiyoruz. Daha önceleri Onurlu, Saygıdeğer, Gururlu bir Ülke idik. Şimdi hiç bir yerde istenmeyen bir Ülke haline getirildik.

Misafir

siz kendinizi ne saniyorsunuz bütün milletin ic islerine karisiyorsunuz?yarin birgün millette sizin ic islerinizle oynarsa hic sasirmayin.

fikret boduroğlu

türk yetkililerin referandum konusunu daha önce Barzani ile konuşmadığını,bilgilerinin olmadığını dahası olumlu yaklaşmadıklarını düşünmüyorum.şu anki söylemleri ve barzaninin türkiye ziyaretinde bölge bayrağının türk bayrağı yanında direğe çekilmesi beni böyle düşündürüyor.yetkililerin söylediklerini inandırıcı bulmuyorum ve de ciddiye almıyorum.

Misafir

türkiye nin sert tepkisi ne?referandum kararının iptal edilmesi beklentisis içindeymişler.doğrusu türkiye,pek sert tepki göstermiş.bu kadarını beklemiyordum.hayretten şok oldum.

Misafir

kürt devleti için anlaştınız şimdi neye itiraz ediyorsunuz.

  • 1