BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.488,35

Irak'ta kaos büyüyor! İbadi aday olmayacak

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, ikinci dönem başbakanlık talebinin olmadığını ifade ederek, adaylıktan çekildiği mesajını verdi.12 Mayıs'ta seçimlerin yapıldığı Irak'ta, siyasi anlaşmazlıktan dolayı 4 aydır yeni hükümet kurulamıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

dinci cihatçılar tarafından yönetilecekler zaten ırak halkının yarısı dincilerden taraf sonuçta olacağı bu.

ihsan

eski başkan şia militanı gelmesinde kim gelirse gelsin

Balaban Beyi

İşte SİYONİST VE BATILIların istedikleri budur. Karışıklık,anlaşmazlık ,bunalım ve tabii sonuç KAOS ORTAMI. Şimdi gel de SADDAM'ı arama.... Suriye içinde aynı şeyler İSTENİYOR. Bana kalırsa Türkiye bir an önce Irak'dan zamanında almadığı dersi almalı ve Suriyede kaos olmasını önlemelidir. Türkiyenin Ortadoğudaki menfaatı,SURİYEDE İSTİKRAR ve SUKUNETİN SAĞLANMASINDADIR. Bunun için gerekiyorsa Beşar Esadla anlaşılmalıdır.Bu şekilde Siyonizmin askeri durumundaki ABD Ortadoğudan gönderilmelidir..SADDAM sonrası Iraktan biraz olsun ders çıkartmak bu kadar zor MU:::?

Recep

ABD'nin gazıyla Saddama diktatör dediler, indirdiler, milyonlarca insan öldü, şimdi Irak bin parça, kaos ve iç savaşla boğuşuyor. Libyada durum aynı, halk sefalet içinde. İnsanlar kafalarını duvarlara vuruyor, Saddamı, Kaddafiyi mumla arıyor. Ders çıkarmak lazım. Hedef o şu değil, Türkiye. Anlayan anladı.

Can

Iraklı kardeşlerimiz için de hayırlısı olsun..bu arada Kılıçdaroğlu duydun mu İbadi ne dedi!!!!

Misafir

Erdoğan’ın ihalesi yapılmış ama başlanmamış projelerin yeniden ele alınacağını söylemesi üzerine gözler henüz ihalesi yapılmayan Kanal İstanbul’a çevrildi.....

Misafir

sayın kılıçdaroğlunun feyz alması lazım diye düşünüyorum. ne diyor ibadi "Sandalyeye sarılı kalmayacağım" demiş...

  • 1