BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36

İnternet Medyası'na sansür mü geliyor?

RTÜK, İnternet'te yayın yapan televizyonlara (kanallar) da müdahale edebilecek. Bir tek Adnan Hoca'nın kanalı değil,

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Rize'de 170 dönüm üzerindeki riskli 2 bin 700 konut ve 1500 ticarethaneyi yıkmak ve yerini değiştirmek... Denizin doldurulduğu bir bölgede onların yapılmasına ruhsat veren bakanlığın da,belediyenin de Allah en büyük belasını versin! Bakalım nasıl can verecekler ve ahirette Allah'ın huzurunda ne diyebilecekler!

Misafir

Amerika ve Avrupa da öğretmenlerin öğrencileriyle seks ilişkisi içine girdikleri haberleri resimli olarak hangi amaçla yayımlıyorsunuz? Böylece neye hizmet ediyor sizce? Gizli kalmış anormal bir tatmin mi sizinki?

Misafir

İnternet Medyası diye birşey olmaz. Medya medyadır. Mevcut yasaları İnternetteki faaliyetleri kapsayacak şekilde güncellemek yeterli.

Misafir

Beyaz Saray yetkilisi, Türkiye'nin Afrin'de kimyasal silah kullandığı iddialarına ilişkin haberleri gördüklerini, ancak ellerinde bunu teyit edecek bir kanıt olmadığını söyledi.

mevhibe inal

Tüketimde orta yoldan çıkıp yediğimiz-giydiğimiz-kullandığımızda çılgınlık yaşıyorsak, dostluk-güven-yardımlaşmayı bırakıp bencilleşiyor, "Menfaat böyle" savunması yapıyorsak Kapitalizmin kucağına düştük demektir. Bunun sonucu Dünya'da esas sansürler Kapitalizmin efendilerinden geliyor. Sömüreni sorgulayanın hayatı sönüyor..

Misafir

Büyük sansür !__________________ 200 Gazeteci Esir!..............

Misafir

ürkiye'de bir RTÜK gerçeği yok!.............. RTÜK, muhalif yayın yapan kanallara müdahale ediyor .................?

Soyağacı

Havuli’nin ilk evliliğinden kaç çocuğu vardı?

Misafir

3 yaşındaki bebeğe tecavüz edenlerin bulunduğu bir ülkede verilecek ve infazı yapılacak ceza konusunda adalet ve kanunların eli kolu bağlı kalıyorsa o kanunların çöpe atılması ve bize uygun kanunların yürürlüğe koyulmasının zamanı gelmiştir."İsveç,Alman ve İtalyan'ın" saçma sapan kanunlarını değil insanların vicdanlarını rahatlatacak "Türk" kanunlarını yapın artık!

Misafir

Dekontların gerçek olduğu savcılık kararıyla tespit edildi. Şimdi soruyorum Abdül'e hani sahteydi?....

Misafir

Mustafa Sadık İNCEDEMİR 25 Ekim 2015 08:18______ Savaş; insanlığı ilgilendiren bir eylemdir. Ve bu eylem insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Her ne nedene dayanırsa dayansın milli menfaatler artık savaşarak korunmamalıdır.

🍁 🍁 Sansürsüz

🍁 🍁 Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği askeri harekâtın ‘insani sonuçları konusunda ciddi kaygı duyduğunu’ belirtti. ..............Türkiye'deki, temel hak ve özgürlükler, hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığındaki kötüleşme 'kaygı verici' olarak nitelendi.

Misafir

Isinize gelen mesajlari yayinliyorsunuz surekli.Bu kadar tarafli bu kadar yandas bu kadar ilkesiz bir habercilik dunyada yoktur.

vatandaş

Yorumum neden yayınlanmadı :)

remzi ölçen

Sizin gibi yandaş sitelere ellemezler herhalde.

al

zaten var ki... ayrıca yandaşları da kapsayacaksa bilemeyiz...

M

TURKIYE DIKTATORLUK OLDU.

İnternet yasası

Ak parti çalışmıyor bunu mu demek istiyorsunuz sayın yazar?

  • 1