BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66

'İnsanlık dışı' deyip Erdoğan'a seslendi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlara Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın tepki göstermesi gerektiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Cengiz

Tarihimizde böyle birşey görmedik demiş..dedende..bediüzzamanın naaşı üç ay sonra defnedildiği yerden çıkarıldı ..sizin fikir bababalarınız ın izniyle..neyse ölüye saygı.

vahit toraman

Turgut Şentürk bey,cenazeyle savaşma.Git bireysel olarak dağa çık ve pkk ile savaş.

Turgut Şentürk

Öyle insanlar gördüm üzerinde elbise yoktu, Siyah ceket mavi gömlek, sarı kravat lı öyle kıyafetler gördüm içinde insan yoktu. İnsanlık nasip meselesi Allah vergisidir.

Ahmet Taha

Gönderdiğin çelengi istemedikleri için Şehit yakınlarını mala zarar verme gerekçesiyle dava ettiğin doğru mu?

Misafir

Milletvekili Murat Emir, Gökçek'in "ODTÜ'deki ağaçları kesmedik, başka yere taşıdık" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Gelin, naklettiğiniz ağaçları birlikte teker teker sayalım" çağrısı yaptı.

Turgut Şentürk

Sn Kıçdaroğlu insanlığımızı kaybettik demiş ilk defa doğru bir şey söylemiş. Biz biliyorduk ta kendi itirafı ile insan olmadığını da anladık kılıçdaroğlunun.

Misafir

Mesele kim oldugu değil insan olması sebebiyle ve hukm olmadıgindan yanzca saygi duyulmasi lazımdı ne yazıki bu daha iyi günlerimiz

diktatör lazım

insanlığımız falan kaybetmedik , gayet aklımız başımızda ! bu kadın bölücü terör örgütü yandaşı değil mi ? yandaşı ! asker polis sivil işçi öğretmen vali vs öldüren teröristlere sarılıp kucaklayan bu değil mi ? bu ! dertleri ne ? ülkeyi bölüp parçalamak ! madem öyle, ulan adama sormazlar mı ? annenin mezarının istanbulda işi ne ? götür gömsene anneni türkiyeden koparmaya çalıştığın topraklara ??? istanbula gömeceksin , birde türkiye bölündükten sonra bu ülkeye istanbula gelip annenin mezarını ziyaret edeceksin öyle mi ! basın gidin ulan ! gidin siyasetinizi türkiyeden koparmaya çalıştığınız topraklarda yapın ! senin gibileri batı illerine ayak bastırtmamak lazım da ,yok işte ! başımızda diktatör yok. haa bu arada ? nasılmış ölüm acısı ? gerçi evlat acısının yerini tutmaz ama , belki biraz anlarsın şehit analarının yakınlarının ne yaşadığını. Allah anacığına rahmet etsin.

Misafir

Cenazeye dahi tahamul kalmadi Birde kütlerle kardesiz diyorlar nerde kaldi bu kardeslik hersey coktan bitmistir devlet de böyle bilmeli

Misafir

Sn.Devlet Bahçelise,Sn.Cumhurbaşkanımızda, Sn.Başbakanımzda,TBMM başkanıda bu olayı lanetlediklerini dile getirmelidir.sorumlular yakalanıp cezalandırılmalıdır.Ölüden ne istediniz fitneciler.

Burdayiz.

Halkın tepkisi neden acep kemal, bir cevap ver hele, keyfi mi, seni gidi.

Burdayiz.

Bu kemal zata sormak lazım, pkk hiç insanlığından utanmışmı ve hiç destekçileri insanlığından utanmış mı, ya sen?

Burdayiz.

Korku sardı kemale, e kendiside onlarla iç içe, halk bu tepkiyi büyütürse kendi de yanacağını biliyor, biteceğini biliyor, teröre destek verenler bunlardan ders alsın.

  • 1