BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34

İnsanların üzerine sürdü: Lüks otomobille dehşet saçtı!

YALOVA'da polisten kaçarken iş yerlerinin önüne kurulan masalarda yemek yiyen vatandaşların bulunduğu trafiğe kapalı sokağa girip korku dolu anlar yaşatan otomobilin sürücüsü Y.Ü. (24), emniyetteki ifadesinde uyuşturucu kullandığı için hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
hakkı

laik ve seküler bir yaşam benimseyenlerin yapmalarının gayet doğal olan bir davranış; çek kafayı çık trafiğe sonrada kafam güzeldi hatırlamıyorum de. bu yorumu her olumsuzlukta dindarlara içindeki pisliği sıçratan gerizekalılar için yaptım. hiç kimse bir yere çekmesin.

TEDBİRLER YETERSİZ!...

UZAKTAN MOTORU KİLİTLEYEN BİR DÜZENEĞİ OLMADAN ARABALAR KİRAYA VERİLMEMELİ,PLAKALARI DA,KİRAYA VERENLERİN TELEFONLARI ARABANIN ÜZERİNE YAZILMALIDIR.

RENT A CAR!...

ARABA KİRAYA VERENLERİN BU KONUDA DAHA DİKKATLİ OLMASI,SÖZLEŞMELERİNDE ALKOL VE UYUŞTURUCU KULLANARAK ARABA KULLANMAMALARI KONUSUNDA UYARI,İKAZ,KEFİLLİK GEREKİRSE RAPOR İSTEMELİLER.

haykiris

hatirlamayan insan otomobili birakip kacarak bir firina saklanmasini biliyor demek herseyide hatirliyor bu ve benzeri trafik magandalarina bu cesareti veren ceza yasasinin yetersiz olmasi ya biraz para cezasi yada disardan yargilanmasi icin serbest birakilmasi bunlara sebebiyet veren iste bu ceza yasalari sen bunu bir avrupa ulkesinde yap bak o delikten cikabilirmisin birdaha hayatin kayar.nicin Turkiyede cok kazaglar oluyor isde bunlar yuzunden.

  • 1