BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98

İnsanımsı köşe yazarı...

Yazarın teki, Erdoğan'ın 'İnsansız tank' demecini değersizleştirmek için kendini yırtıyor. Ikınarak yazdığı yazıya bakar mısınız...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 58 Adet Yorum
suna taşkın

vay vay vayyy on numara yazı.

Misafir

Şeker fabrikalarını satışa çıkarmak, Türk şeker sektörünü bitirmek, fabrikaları kapatmak, pancar şekeri üretimini fiilen sonlandırmak demektir

Misafir

BURSA: Ankara yolu Karapınar mevkiinde bulunan Et Balık Kurumu'nun 60 dönümlük arazi ve fabrikası satıldı ve yerine AVM ve konut inşa ediliyor. 35 iş yeri ile faaliyetini sürdüren Et ve Balık Kurumu'nun bugüne kadar 18 işletmesi satıldı, 5 adedi bedelsiz olarak resmi kurumlara devredildi, 3'ü de kapatıldı.

Misafir

ANTALYA: Özelleştirme İdaresi tarafından Kepez Belediyesi'ne devredilen, Kepez Belediyesi'nin de merkezi Hollanda'da bulunan Multi Turkmall adlı şirkete sattığı 480 bin metrekarelik Sümerbank Dokuma Fabrikası arazisine yapılacak AVM yargıdan döndü. Fabrika müzeye dönüştürülecek.

Misafir

ÇANAKKALE: Çanakkale'de Tekel Kanyak Fabrikası satıldı ve yerine “17 Burda'' adıyla AVM yapıldı. Fabrika 2003 yılında kapatılmıştı.

Misafir

MALATYA: Malatya Tekel Sigara Fabrikası'nı satın alan firma, 43 dönüm üzerine AVM yaptı. Fabrika, özelleştirme kapsamında, 2008 yılında BAT'a satılmıştı. BAT da burayı 2011 yılında 20 milyon dolara özel bir firmaya sattı.

Misafir

SAMSUN: Samsun Sigara Fabrikası satıldı ve yerine Bulvar Samsun AVM yapıldı. Mecidiye ve Gazi caddeleri ortasında yer alan Bulvar Samsun, 17 bin 400 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu.

Misafir

ADANA: 43 bin 525 metrekarelik TEKEL Sigara Fabrikası yerine 3 AVM yapıldı. Fabrika, 2008'de British American Tabacco (BAT) şirketine satıldı. BAT da araziyi 3 Aralık 2014'te bir firmaya sattı. Kent merkezindeki 40 dekarlık alan üzerine AVM yapıldı.

Misafir

– ANKARA: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yanında bulunan Et Balık Kurumu kombinası arazisiyle birlikte satıldı, yerine AnkaMaal AVM yapıldı.

Misafir

Fabrikalar AVM oldu Kamuya ait işletmeler satıldıktan sonra, kapatılan fabrikaların değerli arazilerinde bugün AVM ve rezidanslar yükselirken, ihale kararı alınan 14 şeker fabrikasının da aynı akıbete uğraması bekleniyor.

Misafir

TÜKSİAD’ın verilerine göre 9 buçuk milyar liralık kuruyemiş piyasasının yüzde 30’unu ceviz ve badem oluşturuyor. Kuruyemişte yerli üretimin yetmemesi nedeniyle Kuru Gıda Hali’ndeki satıcılar ceviz ve bademi Amerika’dan ithal ediyor. Çiftçinin yerli üretime yönelmesi için devlet desteği gerektiğini belirten kuruyemiş toptancıları, ithal cevizin yerli ürün gibi satıldığını dile getirdi.

Misafir

Senin gibi uzaktan kumandalı yazar olurda insansız tank olmazmı tabiki olur.Kumantayla istediğin gibi komuta edersin şunu yaz bunu yazma gibi

Misafir

Dünyaca ünlü edebiyatçıyıda tarih ülkesini Fransızlara peşkes çekenlerden diye yazacak

yüzdeyüzmilli

Süleyman bey...AGZINIZA DILINIZE YÜREGINIZE ELINIZE SAGLIK!!!

Misafir

Erdoğan’ın salı günü gerçekleştireceği Cezayir ziyareti öncesi dünyaca ünlü Cezayirli edebiyatçı Kamel Daoud Erdoğan’a açık bir mektup yazdı. Erdoğan’a sert eleştirilerin yer aldığı yazıda Daoud, “Tarih sizi iktidara tutunmak için yaptığınız hilelerle, kurgu darbelerinizle, farklı fikirlere ve halkınıza yürüttüğünüz cadı avıyla, öldürdükleriniz ve işkence ettiklerinizle hatırlayacak” dedi.

Okur

Güzel yazı , lakin anlamaz kararmış ruhlar.

Misafir

Ne oldu misafir doğrular acıttı mı_?

Misafir

Yilmaz sen misin? Hele bi ses ver!!!

TANKCI

Adam Haklı..:) 30 günde Tanklar sınıra Kilometrelik Afrin'e bir türlü ulaşamadı!.. Belki İnsansız tanklar daha akıllıdır......... 3 günde afrin'i işgal eder..

Vatandaş

Vatan sevgisinde, millilikte, Memlekete sağlanan fayda da, bahsettiğin yazarın milyonda biri etmezsin be Süleyman. Diğer yorumumu yayınlamamışsın, halbuki hakaret bile yoktu be Süleyman.

İnsanımsı köşe yazarı...

Diyarbakır Barosu'ndan korkunç iddia: ‘Özel işkence ekibi kuruldu’

Misafir

resmi rakamlar çok koymuş buna özdilin tırnağı olamassın be gerçekleri yazmak gerçek köşe yazarlarına mahsustur

bozkurt

Sayın yazar hiç mi AKP iyi yaptıkları kadar kötü yaptığı olmadım size dayıma bardağın dolu tarafını göstermeyi öğretmişler boş tarafını öğretmemişler referandumda bir ülkücü olarak evet demiştim ama şimdi gördüm ki tek adamlı rejime gidiliyor baraj kalkacak demişti kalkmadı koalisyon olmayacak denmişti seçimden önce oluyor MHP meclis Başkanı seçimine aday çıkarırken şimdi adaya çıkartamıyor bile vermiş olduğum oy haram olsun

HAK'kı bilirmisin

yarın HAK'kın divanında herkes doğruyu söyleyecek. orada paşa yok, yalakalık yok, yalan yok, iftira yok, ispiyonculuk yok, arkanda sığınacağın adam yok. Sadece Allah ve gerçekler var. Ha bir de binip kaçacağın paşanın uçağı ve yer de yok.

Misafir

Konu yokluğunda karalanmış trışkadan bir yazı.Hiç bir değeri yok.Laf olsun köşe dolsun boş kalmasın.Şeker fabrikalarını yazma,asalak gibi yapışan Suriyelileri yazma,Kaçak elektirği yazma,Zarar eden köprüleri yazma,anca iktidarı şişir kabart .