BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80

İnşaatçılar Bakan Albayrak'tan acil çözüm istedi

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek, inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunum yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
qwerty

Müteaahhitler banka hesaplarındaki, yastık altlarındaki dolarları bozsunlar ilk önce. Sonra da konut fiyatlarındaki kar marjını aşağıya çeksinler. Sonra da devletten istesinler....

Misafir

dolar yükseliyor enflasyon yükseliyor damat ne yapacağını bilemediğinden dostlar alışverişte görsün hesabı lüzumsuz işlerle uğraşıyor

Misafir

Kamu hizmetimi yapıyorlarda dernek isimlerini kullanıyorlar? Yoksa vergi kaçırmak için bir kılıfmi bu?

Misafir

nazilli testisi gibi dizilmişler maaşallah görüntü muhteşem de gerçekler farklı sanki....

Misafir

türkiye inşaat sektörüne yeni kaynak aktarmamalı.firma kendi kaynağını kendi bulmalı.fiyatlar şişik.fiyat indirerek satış yaparlarsa kaynak yaratmış olurlar.

Evladı Fatihan 05

Konutların kredisinde bimemnesinde indirim isteyen firma sahipleri, fiyatları siz indirin, faiz iniyor, siz fiyat bindiriyorsunuz. Beter olun, hepsi elinizde kalsın, burası TÜRKİYE, bu fiyatlar ne kardeşim, kimse çözüm üretmesi, siz fiyatları düüşşüürrüün.

Misafir

AK Parti ülkeyi ekonomik krize soktu. Peki, ülkeyi ekonomik krizden çıkartabilecek bir politikası var mı? Yok... Sanırım bunlar daha iyi günlerimiz.

Misafir

Yanlış 1. Dünya piyasasında paranın bol olduğu dönemde, biz parayı betona gömdük. Oysa eski Türkiye'de Devlet Planlama Teşkilatı yatırımlara yön veren aktif kurumdu eski Türkiye'de. Yanlış 2. Müteahhitlik işlerinde dünyada 1. sıradaydık. Dış politikamız tarafsız alengirsiz ve netti eski Türkiye'de. Dış Politika'da bir milyon hata yaptık. Bırak Müteahhatlik gelirlerini oralarda çalıştırdığımız iş makinelerimizden bile olduk. Bknz: Libya, Mısır... Yanlış 3. Kötü yönettik biz bu ülkeyi batırdık diye itiraf edeceğinize hala suçu 17 senedir iktidarın yanından bile geçememiş muhalefete yıkma abesliğini politika olarak belirlediniz.

misafir

İnşaat firmaları ilk önce konutlarda kar paylarını aşağı çeksinler. 55-60 m2 rezidans daireye 1 milyon lira fiyat çekiyorlar. maliyetleri aşağı yukarı belirli olan dairelerden fahiş kar oranları ile para kazanmak doğru mu?

  • 1