BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

İnşaat sektörüne karşı çıkan haindir!

Türkiye’de ekonomi kritik bir süreçten geçerken, ‘İnşaat’ denilince akla ilk gelen isim olan eski bakanı bir dinleyin...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
ramazan doğan

Trump'a bile danışmanlık yapabiliriz...

Aydın09

Yazarın moralini bozmak istemem ama, 30 yıl sonra kendilerinin de beğenmeyecekleri basit binalar hariç, Yavuz Sultan Selim, Osmangazi köprüsü vb. gibi büyük projelerin mimarları Türk değil. Kısacası kendisine ancak güvertede yer bulabilen Erdoğan Bayraktar'ın Amiral gemisinin kaptanları Ya Fransız, ya Japon, ya Güney Koreli.

Misafir

Saray Bakanlığı, yaptığı düzenlemeyle kadın subay ve astsubayların başörtüsü takmalarına ilişkin yasağı kaldırdı. Bu karar alınırken Karargâh’ın görüşü alınmadı. TSK'da "Yapılan düzenlemede Genelkurmay Başkanlığı’nın dahli olmadığını" teyit etti.

Erol Baron

Tarımda bile 2-0 geriye düşen ve yerli oto da aradığı babayiğidi bir türlü bulamayan AKP, bu çıkmazdan kurtulmak amacıyla tüm ekonomiyi GSYİH nı soluk soluğa 800 milyar dolara taşıyabilen inşaat üzerine yıktığından dolayı, yakında ARSA temini zorlaşacak...... Buna çare olarak DAĞ TEPE dümdüz edilerek MARMARA denizi doldurulacak...... Kademe kademe, cm cm açılışı yapılan YİD rozetli Osman Gazi köprüsü ve yakında temeli atılacak olan yine YİD rozetli ÇANAKKALE köprüsü ile beraber, tıraşlanan dağlar sebebiyle tüm tünellere de yazık olacak..... Hoşça kalın.

  • 1