BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44

İndirim haberi geldi telefonlar kilitlendi!

Gayrimenkul pazarında yaşanan durgunluk nedeniyle hem kamu hem şirketler peş peşe indirim açıkladı. KDV , tapu harcı ve faiz indiriminden sonra şirketler de yüzde 20 indirim yapınca satış ofisleri hareketlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
halk

turkiyede suan insandan cok bina war nasil olacak insan ancak bir evde oturur bide normal bir emeur 3 bin tl aliyor nasil 300 yada 400 bin tl lik ev alsin fiyatlar fahis derecede

Ahmet Mehmet

Habere bak. Dalgamı geçiyorsunuz. O indirim yapılan yerlerden bir daire al, ev sahibi oldum zannet, devamlı kiradan fazla aidat öde. Sizin aidatlardan haberiniz yok galiba. O aidatla kirada otur daha akıllıca. Hiç olmazsa kredi borcun olmaz.

Demirhan Kıvanç

Mevcutta zaten %50 indirim var yine de satış yok. Satış asla söz konusu değil. En az 10 yıl gayrimenkulde hayat yok. Bu Haberler sadece ve sadece reklam için.

Akın

Yüzde 20 az daha yüzde 50 de îndirim yapacaksınız fiyatlar değerinin îki katı yarısına inecek

Misafir

zengine yarıyor yine ev alacağız 300.000 diyorlar.şu indirim yapanların ev fiyatları ise 1+1 de 500 bin TL artı KDV 2+1 de 750 bin TL kdv 3+1 de ise 1 milyon TL artı KDV indirim bunun neresinde ayıptır.zengine çerez parası da bizim için 300 bin lik ev bile kaç yılı borç demek.

Misafir

koşun koşun, geç kalmayın, yanlız önümüz ekonomik kriz adımlarınızı ona göre atın, hangi parti gelirse gelsin sonuç değişmeyecek.. bekleyen seneye daha ucuza ev alacak..

ruzgar67

Hanı memlekette fakırlık coktu

  • 1