BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45

İncirlik'teki ABD askerleri için tutuklama talebi!

ABD ve Türkiye arasında kriz devam ederken Adana'da ilginç bir gelişme yaşandı. Fethullahçı Terör Örgütü ile Sivil Mücadele Platformu’ndan Avukat Berzan Toprak, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak İncirlik Üssü’ndeki ABD askerlerinin tutuklanmasını talep etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

şunu bi yapabilsek abd şaşkın ördeğe dönecek zaten

Misafir

15 temmuzun ana karargahı incirlik olduğunu neden saklıyorlar. kapatın artık bu şer yuvasını.

Misafir

Evet derhal tutuklanıp sorguya alsınlar Hukuk çerçevesi içinde ne gerekiyorsa yapılsın incirlik kapatilsin

ADANALI

Hukuk çerçevesinde hepsi alsınlar diye düşünüyorum.

Misafir

napsın adam baktı devlet bir karşılık vermeyecek

Misafir

sana öyle geliyor...

ertekin

İncirliği direkt kapatmayı neden talep etmemiş avokado bey acaba?

fikret boduroğlu

bence ,bu avulkat provakatör.dikkat edilmeli.

Misafir

Avukat arkadaş iş güzarlık yapıyor(asıl Pentagonu suçlasın,suçlayacaksa,İncirlik Pentagona bağlı).Normal bir vatandaş böyle bir ithamda bulunsa anlarız da Fetullahçı terör örgütü ile sivil mücadele diye bir derneğin adı altına olmaz,kurumu karıştırmak yanlış.Hatta Devlet bu tür isimde ve bu amaçlı dernek ve kuruluşların açılmasına müsaade etmemeli kötü amaçlı kişilerin bu isimi kötü amaçları için kullanmasına açıktır.Sivillerin görevi terörle mücadele etmek değildir.Siviller sosyal yardımlaşma ve paylaşma yapar kendinden vazifeye hal çıkarıp zan'da ihbarcılık yapmaz.Dolandırıcıların en çok kullandığı isim bu değil mi.Biri ben fetocu ile mücadele derneğinden arıyorum,geliyorum her ne ise siz fetö ile bağlantı dese karşı taraf bitti bitirdin adamı baskıya aldına,kişi avuçlarında gerisi herhalde vicdan kalır.İç işleri bakanlığımız ve Adalet bakanlığımız bu tür mahalle baskısıda yaratabilecek İsimli dernek ve kuruluşların kurulmasına izin vermemelidir.Terörle mücadele devletin görevidir.

Mehmet

Sadece savcılığa verilen dilekçe. Savcılığın böyle bişey yapacağını sanmıyorum. Bu dilekçeyi veren insanların incelenmesi gerekiyor. 2 yıldır nerdeydiniz? İlişkiler gerilince kasıtlı verildiği belli olan bir dilekçe.

mert mert

Nato ne işe yarar. Türkiye yi korumak değil, Türkiye yi kullanmak için ve kontrol altına almak için uğraşır.

Misafir

Ateşe barut atıyorsunuz, bir sonraki aşama Türkiye’yi NATO’dan çıkarmak, yanlızlaştırmak ve dışardan müdahaleye karşı savunmasız bırakmak

hakan

incirlik darbeye aktif olarak katılmıştır. üsse el koyup, abd askerlerinin başlarına çuval geçirmeli, hepsi yargılanmalı.

Misafir

Tutuklamaya gerek yok,alsinlar valizlerini,Amis goo Home,vur kiliti kapat...

Misafir

Onlar keyf için orada bulunmuyor!Bunlar ülkenin misafirleridir.Suçu olan varsa onun komutanı,amiri var onlar soruşturma yapabilir.Bu saldırganlık ülkeye fayda yerine zarar verir...

Misafir

Türkiye dis politikada kavgayi birakmali.

Abd Kendi mezarıni kazdı.

Nihayet arı kovanına çomak sokuldu. Bir afrika atasözü: leoparın kuyruğunu sakın tutma. Eğer tutmuşsan da sakın bırakma. 15 Temmuzda abd kendini net bicimde ifade etti. Biz de onu net olarak anladık. Şimdi eşşek gibi onlar bizi anlayacak. Abd asıl şimdi ortadoğu mezarlığındaki yerine gelmiş oldu.

Misafir

Bence de hepsi tutuklanmalı. Ama önce bekleyin az dolar alalım.

d21

aynen böyle. sıkıysa gidin tutuklayın. başka türlü laf ebeliği yapmayın!

Misafir

26. dönem Ak Partiden Adana millet vekili adayıydı...

Misafir

Gururu bir kenara bırakalım, ekonomik olarak neler yaşayacağımıza bakalım;....... Tek bir ciddi delil olmadan insanlar tutuklanmaz!..

necmi

Bence show yapmış.Ha ! bir de talebi yapan bu avukatın AK Parti Adana millet vekili adayı olduğunu da yazsaydınız neden yazamadınız?

Misafir

Ammaaaa,bu film burda bitmeyecek ve eninde sonunda bu Amerika ile iyice bozusacagiz.Derhal Incirlik kapatilmamli Amerikalilara.Derhal.Ondan kellimde her hamlelerinde teker teker ne kadar Turkiye de usleri varsa kapatilmali.

Mmm

Bu sıkar sizde o cesaret yok

Misafir

senin gibilerini de uçaktan indirip vip odalarında ağırlayacaklar emin ol.