BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30

İnce,İnce İstanbul'a!..

CHP'de bir anda sessizlik hakimi olmaya başlamasının nedenini biliyor musunuz? Pazarlık başladı...Diğer yandan İYİ Parti'nin AK Parti ile MHP arasına fitne girişimide!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Erol Baron

Osman zamlar yağmaya başladı..... Avrasya tünelinden arabanla geçtiğinde artık 23,30 TL ödeyeceksin Osman.....Pahalı diye geçmezsen senin AKP zarar eder Osman çünkü müteahhide garanti verdi..... Yurt dışında bu işler böyle olmuyor Osman..... Heykellerle ve yan nakışlarıyla adeta hepsi birer sanat eseri olan ve bazı yerlerinin genişliği 200m olan Seine nehri üzerindeki 38 köprüye Parisliler para ödemiş olsalardı, o köprüler için kendilerinden oy isteyen partiye oy vermek şöyle dursun, seçim sandığına bile gitmezlerdi be Osman.

Muzaffer Bayrak

Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye gönülden teşekkürler. Devlet ve milletinin yanında duruşundan dolayı... Bu asil milleti teröristlere ve fetöcülere ve dahi bilimum şer odaklarına ezdirmeyeceğini kanıtladı. Tekrar teşekkürler

yaşar kotan

kalemine sağlık vicdanların tercumanı olmuşsun selamlar

Erol Baron

One minute Osman!.... Türkiye'yi İSTANBUL'dan fethetmeye başlayacak olan M.İnce'yi insanlar bir CHP'li olarak zaten görmüyor..... Onun için bu gibi konularda sana fazla ileri gitmemeni tavsiye ederim..... Fazla geride kalmasın diye ben 24 haziranda İYİ parti ve M.Akşener'e verdim fakat, MHP ANAP'laşmaya başlayan AKP'ye yardım etmemiş olsaydı, 2. turda benim oyum İnce'ye gidecekti.

Misafir

Mustafa Kemal den sonra Ataturk niye demiyorsun osman diyadin???Dilin mi kopuyor,yoksa yuregin mi yemiyor?Yoksa sirf tayyip erdogan Ataturk demiyor diye mi,sende Ataturk demiyorsun?

  • 1