BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53

İnce'den kurultay sorusuna ilginç yanıt! Dereyi görmeden...

İZMİR'de, CHP'nin kuruluş yıl dönümü etkinliğinde, gazetecilerin sorularını yanıtlayan partinin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Yerel seçimlerden sonra tekrar kurultay talepleriniz olacak mı?" sorusuna "Dereyi görmeden paçaları sıvama. Önce bir yerel seçimi gör" yanıtını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

SANKİ YEREL SEÇİMİ KAZANACAKTA 9 SEÇİMDİR TOKATLIYOZ 10, SEÇİMDE DE SONUÇ AYNI HALA ÜMİTLİ :d

mniksek

CHP DE MUHARREM İNCE DEFTERİ KAPANMIŞTIR, BU SAATTEN SONRA İNCE CHP YALOVA İL BAŞKANI OLSUN ÖPSÜN TEPESİNE KOYSUN, YALAN VE PALAVRA İLE BİRŞEY OLUNMUYORMUŞ YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANMIYORMUŞ...

MİSAFİR

Sayın İnce-nin en iyi yapacağı şey- Partisi için- vatanı için- halkı için var gücüyle çalışmak -çalışmak olmalı ..partisine yani Cumhuriyetin ilk kurulan CHP ...ye faydası olması için..

DÜŞÜNEN SEÇMEN

Sayın ince C.Başkanı adayı oldum diye kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Seçim gecesi veya ertesi günü ben yenildim diye kazananı tebrikten bahsediyordu. Benim bildiğim yenilen pehlivan meydandan çekilir. Bu söz anlayana söylenir derler...

Misafir

Bir çuval unun fiyatının bir ay içinde yüzde 85’lik artışla 95 liradan 175 liraya çıkmasının ardından, Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu bugün yaptığı açıklamada 'ekmeğe son girdilerle birlikte yüzde 30 ile yüzde 40 arasında zam yapılması gerekmektedir' ifadelerini kullandı.

Kaplan

Ya senin ipinlede kuyuya girilmez bir öyle diyorsun bir böyle yarın sana İzmir Belediye başkanlığınıda teklif etseler onuda kabul edersin sen dava adamı değilsin koltuk adamısın

Misafir

İyidir hoşmudur... adam 9 seçim kaybetmiş hala iyidir diyo ya :D Bugün sosyal medyada solculara hangi partiye oy verdin diye sorulduğunda %90 ı cevap veremiyor utancından...İyidir hoştur diyor.

Bu Fakir

Sayın Kılıçdaroğlu iyidir hoştur. Amma velakin iktidara gelmeye yetecek kadar vatandaşın oyunu alamıyor. Bence çekilmeli.

Misafir

Ince maskesef akp ninkayıgına binmiştir.kendi kendini bitirdi.

  • 1