BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İnce'den çok büyük iddia!

Erdoğan Muharrem İnce'yi bir zamanlar Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediği "Yenmiş de yenmiş, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş" sözleriyle vuruyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 79 Adet Yorum
Haberci

AKP'li Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan Odatv'ye “muhtıra”..........Akar, Odatv'yi, “Adam olmamak” ve “İktidara muhalefet yapmayı, gazeteciliğin 'Tek amacı' olarak görmekle” suçladı.......250 bin liralık tazminat davası açtı.

Misafir

Her zamanki kıvırma taktikleri. Ne alakası var TVye çıkmakla seçimlerde galip gelmenin? İnce de biliyor kazanamayacağını istifa etmemek için bahane arıyor.

Misafir

Baron efendi madem sen Fransayı bu kadar seviyorsun oğlunda ordaymış gitsene oraya? Ne işin var anti demokratik bizim gibi geri kalmış bir ülkede.

sancar

"Türkiye’de sadece yargı bitmemiş, daha vahimi olmuş, izan bitmiş izan." fatih altaylı bugünkü yazısından. Cb neden oruç tutuyor, şeker, performans sen bunlara devam et, üç tane fazla oy kazandırırsın bu güzel yazılarınla..

Misafir

Seçimi kazanırsan istifa edecek misin? demeye gelen sözlerine baktığımızda, mantık ve izandan yoksun biriyle tartışmanın bir anlamı olmadığını görmüştür CB. Sonra bu ince ve kemal her türlü yalanı ve iftirayısöylüyorlar da yüzleri bile kızarmıyor.

Misafir

Doğru olan bilgiyi yazıyorum 59 kişi beğenmiyor. Kardeşlerim doğruyu mu reddediyorsunuz? Akıl tutulması yaşıyorsunuz.

Misafir

(Bana görede senin yandaş gazetecilerin gazeteci değiller.yılmaz özdil uğur dündar emin çölaşan)

Erol Baron

Demokratik ülkelerin tamamında CB adayları en büyük bir TV de tartışırlar ve bu tartışma reyting rekoru kırar.... Ben bu tartışmalara defalarca şahit olmuş biri olarak bunu söylüyorum..... Fransa'da Valéry Giscard d'Estaing ve François Mitterrand tartışmasını ve bu tartışmada rakibinin kendisine karşı kazanamayacağını söyleyen VGE, (Valéry Giscard d'Estaing) Mitterrand'a "gönüllerin tekeli sende değil" dedi ve bu sözler tarihe geçti.....Şimdi memlekete dönelim.... Muhtemelen kendisine çok kazandıran din için "dinin tekeli sende mi" sorusundan korkan RTE'nin İnce'nin tartışma teklifini reddetmesine gelince, bu tam bir korkaklıktır, demokratik değildir, bilgisine güvenmemektir ve seçmen bu davranışa sandıkta cezayı kesmelidir diyeceğim ama dini duyguları sömürülen yurdum insanının çoğu buna inanmaya ve Sezar'ın hakkını yine Sezar'a vermeye henüz hazır değil.

Misafir

Benim de oxfortdan kapı gibi doktoram var aha ha ha

Misafir

Adam yerine koysaydı kabul ederdi. Demek ki adam yerine koymuyor.

Misafir

RTE askerliğini yedek subay olarak yaptı. Üniversite mezunu olmayanlara bu hak veriliyormu dangalak.

TÜRKOĞLUTÜRK

Allah hiçbir gazeteciyi (bana göre gazeteci değilsin) bir partinin üyesiymiş gibi o partiyi savunacak dereceye getirmesin.

Misafir

kapı gibi diploması var sözv ü odatv yi okumayı bırakırsan görürsün

Misafir

bu soruyu cumhurbaşkanı adayı olunca camiye namaza başlayan, annesinin başörtülü olduğunu hatırlayan muharreme sormalı

Misafir

Siyasetin Namazla orucla ne alakasi var?

Erol Baron

İMF bizden kredi istiyor demiyor artık RTE..... Bir sorun mu var acaba, çünkü nereye yatıracağımızı bilemediğimiz elde çok nakit kaldı da:)

Misafir

12 Haziran 2018 12:22 devlet kıraathanede açmaz açacaksa belediye açar devlette denetler...ama daha 3. köprüyü denektleme yetkisi kalmamış anşlşamalatrla..3. köprüden olmayan aracla ceza yazılmaış bana bimer cimer dahil şikayet yağdırdım ama hala sistemde ceza durmakta..kısaca özel şirketlere devletten büyük yetki verdi akp ve denetleme gücüde yok edildi..

Misafir

Bilerek yapıyorlar hedef saptırmak için.Bunu için maaş bile alıyordurlar.

Misafir

Adam Isparta Üniversitesini,Kara elmas Üniversitesini,Menderes Havaportunu yaptı yaranamadı sizlere.Yol yabdı köprü yaabbdı....

Misafir

buraya yazarak deniyorum birde 10.17 de yazdığım uzun yorum sonrasında niye yorumum konmuyor diye yazdığım ikinci yorum ve birde burdan deneyim dediğim 3. yorum (burası yoruma cvp kısmı diye deniyorum) kim bilir benim gibi kaç kişi daha var..yazık..size internethaber..

Misafir

bir arslanla börtü böceğin bir araya gediği nerde görülmüş...

Misafir

şu mal varlığı konusunda da bi yorum alaydık

Misafir

işte klasik akp li, işi gücü hile bunların, mansur yavaşın belediye seçimlerinde, ve son referandumda zaten tescillenmişti durumunuz

Misafir

DAHA DENİZ FENERİ HAKKINDA YAZMADILARKİİ DİĞER ALÇAKLIKLAR HAKKINDA YAZSINLAR...

Misafir

kısaca fetö suçlaması; muhalefetsen herdaim suçlusun fetöden eğer tayyipçi isen 17-25 sonrası için suçun başlar eğer arınçcı isen 15 temmuz sonrası suç başlar --KISACA TÜRKİYEDEKİ ADALET İŞLEYİŞİ