BIST 9.517
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.490,26

İnce'den Akar'a kurşun gibi sözler

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın siyaset yapmakla suçlayarak seçilmesi halinde bu isimle çalışmayı düşünmediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
abcd

Bakkal çırağına AVM nin yönetim kurulu başkanlığı teslim edilir mi. Evet edilir, holdingi batırmak yok etmek için edilir. Ama biz asla teslim etmeyiz.

abcd

Ananı babanı sen seçtiysen çalışma arkadaşlarını da sen seçersin sn bay ince.

Can DOĞRUSÖYLER

Doğru siz darbeci askerleri tercih edersiniz.

gül

ne oldu ikiyüzlü herif. muharrem sen ve zihniyetinizin yıllarca askerlerle nasıl darbe yaptığınızı çok iyi biliyor bu millet şimdi sizden olmayan biri gelince hoşuna gitmedimi inşaallah kazanamayacaksın kazanamazsında

kıcık osman

postallılarla kaç tane hükümet devirdiğiniz günleri ordu göreve dediğiniz günleri orduyu arka bahçeniz yaptığınız günleri unuttukmu sanıyorsunuz

Misafir

Tabi sen önce kazan sonra konus

memet

tabi ince efendi size darbe yapacak hükümetten üstün olacak.milleti fişleyecek genelkurmay başkanları lazım değilmi.geçti bolunun pazarı.

V. Öcal

Hulusi Akar Abdullah Gul’un okul arkadasi Daha onceleride genelkurmay baskanlari sizin partinizlede gorusuyordu Secildiginizde hangi yenilikeri yapacaginizi ve ne gibi bir hukumet planlariniz var bunlari anlatacaginiza sahislarla ograsiyorsunuz Allah sonumuzu hayir etsin.

Engin Savaş

Akp avrupanın aksine şehirlerde çarşıların yanı başında adım başı Avm açılmasına izin vererek ve Avm içerisine %70 yabancı markaları sırf Türkiye'ye yatırım yapsınlar diye bir çok vergiden 10 yıl boyunca muaf tutarak zengin ederken, %100 yerli Cadde Esnafınıda batırmıştır malesef. Örneğin Bakkal , Manav , Nalbur, Kasap, Tekstil Mağazaları kapattı ve halen devam etmeya çalışan Cadde Esnafı borç batağınada ve ayakta durmaya çalışıyor çok zor bir bir kapatıyorlar. Üstelik avm'de harcanan paranın kar olan kısmıda yurt dışına gidiyor. Ama Cadde esnafında harcanan her paralar Türkiye'de kalır kar kısmı.

Engin Savaş

Akp adım başı Avm açarak ve içerisine %70 10 bir çok vergiden muaf tutarak yerleştirdiği markaları zengin ederken %100 yerli cadde esnafınıda batırmıştır.

Engin Savaş

Akp ülkenin en karlı şirketlerini sattı yerinede devlete yüksek borçlanma ve zarar veren proşerler yapmıştır. Türkiye 25 sene boyunca o şirmetlerin zararını karşılayacak malesef.

Engin Savaş

Mesela iyice hesap kitap yapmadan yapılan icraatlar, ülkeyi çok yüksek rakamlarla 25 borca Sokmak icraat değil ihanettir.

Misafir

Demirtaş on başı demişti şimdi neden o cümleyi kurduğunu anladım

vatandaş

Tsk siyaset yapmaz yaparsa ya şantaj vardır şantaj olması için suçu vardırcezasız kalmamalıdır

Misafir

Genelkurmay baskanligi akp adina calisiyor

Misafir

ben mileti kucaklarım diyenler gerçekten de büyük birşeyi idia etmişlerdir ,kimi yapar kimi yapm

miray

Bize yapacakları icraat lazım mesala chp'nin ucan arapa yapma gibi bir projesi varmı yada başka güzel faaliyetleti İzmire geldiklerinde doğru düzgun bir gezip baksinlar tüm ilcelerini,yollar cukur asvalt sıfır belediyeciligi ölmus bunlarin konusuyorlar Ah İstambulumun gözunu sevim sarıyetide akp alicak yakinda durmak yok yola devam canlarım...

MİSAFİR

SAYIN İNCEYİ DİNLEDİM ..ASLA KURŞUN GİBİ SÖZLER DENİLEMEZ..BU HABERİ YAZAN HER KİM İSE -YANDAŞ OLDUĞUNU GÖSTERMİŞ..ASLINDA BİR ASKERİN HELE HELE BİR GKB.. SİYASİ KONULARA ASLA GİRMEMESİ GEREK ..ASKER ASKERDİR..SİYASETÇİ DEĞİLDİR BANA GÖRE ..

  • 1