BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69

İnce seçim bağışlarını ne yapacak?

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim geçesi kaçırıldığı haberlerine ilişkin sosyal medya paylaşımlarını bir kez daha twitter'dan yalanladı. İnce, seçim bağışlarıyla ilgili tartışmalara da açıklık getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
gereksiz

eee napcan ozaman? söylesene. belki jet ucagi satin alir ticarete baslar.

Sarıların Sedat

Bir iki leylek bacaklı ile Ramazanda gündüz gözü ile sahilde yersin artık. Seçimde geçti nasıl olsa, fabrika ayarlarına dönüş yakın..

Misafir

M.İNCE SENDEN DE BENDEN DE DAHA İYİ MÜSLÜMAN...

Misafir

M.İNCE BİR ÇOĞUMUZDAN DAHA İYİ MÜSLÜMANDIR MERAK ETME..

Misafir

ya arkadaş kaçırıldım desene ..... gül ün bahçesine genelkurmay helikopteri indirildi desene merali de aldılar desene neyi saklıyorsunuz nasılsa atı alan üsküdarı yine geçti ...........

Gayseri

Bu gün cuma hacı muareemm camiye gidecekmi..yoksa gitmeyecekmi..yarışma başkası..gider diyenler begensin

Gayseri

Allahın verdigi nefesi boşa harcamayalım..hacı muareemm

Koray

Daha mitinglerde başladı milleti soymaya 1-2 TL atın vesaire... Milyoner dilenciler gibi bende para yok diyerek cebindeki bozukları gösterir!!!

Dumdum

Kılıçdaroğlu gibi dürüst dedin ya orda beni aldın😂😂

Misafir

Dürüstlük sadece maddiyat ile olmuyor. Ahlaken de, milli duygularda da dürüstlük şart. İnancı katmıyorum çünkü o kul ile yaratanın arasında olan gizli ve özel ilişkidir ancak Müslüman bir toplumun hassasiyetlerini de en önlerde tutulması elzemdir. Yani sadece para ile pul ile dürüstlük olmuyor. Benim patronum içer ama benim hakkımı da verir. İçkisi onun sorunudur. Ama çalışıyor ve benim gibi engelliyi çalıştırıyor. Dürüstlük budur, ha ben ona dua ederim her zaman, kabul olur olmaz onu Allah bilir.

Halil

Önderimiz Bağdadidir, Sırtımızı DAEŞ e yasladık diyen bir grup parti kuracakmış ve AK PARTİ yi iktidardan devirecekmiş.Chp den emanet oy istiyorlar.Bunları da meclise sokarlar mı dersiniz ? Niye sokmasınlar ki pkk , daeşten daha çok daha büyük zararlar verdiği halde HDP sokulmadı mı ?

İzmir

Rakı Balık yapar heralde

İÇKİCİ

YİYECEK YAN GELİP ne yapacak sanıonuz

İÇKİCİ

YİYECEK YAN GELİP ne yapacak sanıonuz

Misafir

MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU VE ECEVİT GİBİ DÜRÜST İNSAN HARAMA EL SÜRMEZ MERAK ETMEYİN ..

Misafir

Kılıçdaroğlu nun gitmesi için kullan ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN

  • 1