BIST 9.708
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,00

İnce: Partide olanları anlatsam yöneticiler insan içine çıkamaz

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, olağanüstü kurultay ve imza tartışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bu CHP liler öleni alkışlıyorlar. CHP meftası içinde kahkaha atılıyor.

Misafir

CHP denen parti pert olmuş hurdaya ayrılmıştır.

VELİ DAYI

CİHİPİ nin cemaziyelevveli biz senden çok daha iyi biliriz marem bey benim dedem raporu 40 yıl önce bize vermişti hiç yanılmamış harfiyyen teyid edildi edilmeye devam ediyor GÜNAYDIN

fikret boduroğlu

herşeyi anlat.siyaseti de bırak.

Demir

Bu seçimde dediğin gibi kamyon belki duvara çarpacak,ama sen genel başkan olursan inanki o duvar o kamyonun üzerine yıkılıp onu eski haline getiremeyecek bir hale sokacak.Anladınmı muharrem,sen vazgeç anlamayacağın işlerden.

MEZHEP OLAYI...

KARDEŞİM;BANA GÖRE YANLIŞ AMA HALKIMIZ MEZHEPTEN DOLAYI OY VERMİYOR CHP'YE.DİĞER HATALARDA CABASI..

Misafir

Sayın Erdoğan ne kadar da rahat. Bir tarafta muhalefeti bırakan Devlet Bey, diğer tarafta muhalefetin yeni lider namzeti İnce. Eğer İnce böyle bir laf ettiyse partisine büyük kötülük yapmış. Tek umut IYI Parti onun da üstüne çok oynuyorlar.

Misafir

Daha ne anlatacaksın be arkadaş, sen vefa borcum var diyip en büyük vefasızlığı yapan kişisin. Cumhurbaşkanı seçilmesem kurultayı toplayacağım demen ne mana ifade ediiyor. İstifa edeceğim neden demiyorsun? Bu ortamda sen bir seçim dahi kazanamazsın, sana inanan tüm partilileri karşına aldığını unutma. Elinde sihirli değnekmi var seçim kazanacaksın? Sen köyünde dahi kazanamamış bir kişisin bunu unutma

ekerol

İnce ince senin alkollü rezillik lerini yayınlasalar bu millete nasıl anlatacaksın kendini ve rezillik lerini.

  • 1